roadtonowhere Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 Cześć! :razz: Wpadamy z rewizytą! Paco to labradorowa bomba piękna :razz: Super misiek. Pozdrawiamy :loveu: Quote
monika15 Posted January 5, 2013 Author Posted January 5, 2013 [quote name='Aleksandra95']Witamy Witamy na dogo :evil_lol: :)[/QUOTE] na dogo jestem praktycznie codziennie, gorzej bywa z odwiedzaniem wątku mojego psa:evil_lol: Quote
Qeeriefire Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Cześć, dawno nas nie było, pora nadrobić. :) Quote
monika15 Posted March 6, 2013 Author Posted March 6, 2013 cześć i czołem :) u nas nic nowego (czyt. szkoła szkoła szkoła), niestety fotek jak nie było tak nie będzie:eviltong: nawet nie mam co wstawic, bo przez ostatnie kilka miesiecy nie mialam aparatu w rekach. pies przed chwila zostal potraktowany furminatorem:diabloti:-HAIR EVERYWHERE. tyle u nas... pozdrawiam cieplutko;) Quote
szalej Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 chyba musicie wybrac sie na jakies psie spotkanie z kims z aparatem :P Quote
monika15 Posted April 19, 2013 Author Posted April 19, 2013 Paco ostatnio stwierdzil, ze uciekanie z podworka i chodzenie samemu do lasu na kilka godzin jest super:angryy: w sobote zniknął na 1,5h, w poniedzialek na 2h, a wczoraj na 4h... na szczescie nie ma juz takiej mozlwosci, bo bramka, ktora sie otwierala zostala naprawiona ;) . strasznie mnie wkurzyl, bo nigdy takich cyrkow nie odstawial, a wczoraj nie dosc, ze byl na dlugim spacerze to po godzinie znowu zwiał. dzis przez okno widzialam, ze okolo godziny 10.00 podszedl do furtki i probowal ja otworzyc lapa i pyskiem, nawet nie wiecie jaka mine zrobil jak skapnął się, ze tym razem nie pojdzie sobie na samotny spacerek:evil_lol: [IMG]http://vpx.pl/i/2013/04/19/28002.jpg[/IMG] [IMG]http://vpx.pl/i/2013/04/19/DSC00721.jpg[/IMG] Pozdrawiam! :) Quote
monika15 Posted April 19, 2013 Author Posted April 19, 2013 [quote name='Aleksandra95']poczuł samowolkę :D[/QUOTE] no niestety. teraz muszę go przypilnowac ;) Quote
Naklejka Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 Cwaniak z niego :eviltong: Teraz pewnie łatwo nie odpuści i będzie dosyć często próbował udać się na zwiedzanie okolicy :eviltong: Quote
monika15 Posted April 19, 2013 Author Posted April 19, 2013 [quote name='magdabroy']Świneczki :loveu:[/QUOTE] :loveu: świneczki będą mialy jutro kąpanko:evil_lol: [quote name='Naklejka']Cwaniak z niego :eviltong: Teraz pewnie łatwo nie odpuści i będzie dosyć często próbował udać się na zwiedzanie okolicy :eviltong:[/QUOTE] w to nie wątpie :P teraz caly czas ma obroze na szyi, powinnam tez zalatwic adresowke. dobrze, ze zrobilo sie cieplej to bede go brala od czasu do czasu na rower ;) w ten weekend jeszcze sobie odpuszcze, bo pada;/ Quote
junoo Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 Przyszłam z rewizytą ;) Świetny Paco i ma takie zadziorne spojrzenie ;) hehe mały uciekinier xD Pamiętam, jak Aron wybrał się na samotny spacer... Miał chyba ze 3 miesiące wtedy... Mieszkaliśmy u rodziców na parterze i z tam balkonu można było wyjść na podwórko po schodkach. Na końcu schodów jest taka bramka zamykana. No i była zamknięta, było lato więc okno balkonowe było otwarte, a ja siedziałam i coś oglądałam w TV. Aron leżał obok, potem gdzieś sobie poleciał. Myślę... furtka zamknięta, pewnie siedzi na schodach i obserwuje świat, więc siedziałam sobie spokojna i oglądałam TV. Nagle słyszę z drugiej strony mieszkania, przy drzwiach wyjściowych znajome szczekanie. Otwieram drzwi, a Aron siedzi uśmiechnięty na wycieraczce xD Byłam mocno zaskoczona i przerażona, bo mieszkamy blisko bardzo ruchliwej ulicy. Okazało się, że pies mieścił się między szczeblami ograniczającymi balkon od podwórka i przecisnął się robiąc sobie spacer dookoła bloku ;) Dobrze, że mimo szczenięcego wieku znał drogę do domu i nie chciał zbytnio się oddalać. I to był jego pierwszy i ostatni taki samotny spacer. Bo pręty zaraz po tym zostały pozasłaniane, aż do momentu jak podrósł większy i już się nie mieścił :evil_lol: Quote
xyzxyz Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 Z doświadczenia wiem, że pies-wędrowiec to utrapienie. Dobrze, że bramka załatwiona ;) Quote
Recommended Posts