Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mały, kudłaty piesek, nie wiadomo jak się znalazł w schronisku. Nie zajmie dużo miejsca, a ma ogromne psie serduszko…
W schronisku spokojny i trochę przygaszony, na widok człowieka szczeknął i zamerdał ogonkiem.

Binki ma około 4 lat, jest niskim pieskiem na śmiesznych krótkich łapkach.

Szuka nowego domku i odpowiedzialnego właściciela. Binki czeka…

Kontakt w sprawie adopcji:

791-949-077
[email protected]

Binki czeka wśród wielu, wielu innych piesków na nowy domek :(

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gdybym mogła to bym go od razu wzięła do siebie :placz: Mam nadzieję że szybko znajdzie dom, bo taka ilość psiaków czeka, załamka :shake::shake:

Posted

o matko kochana -tyle tych nowych wątków zamojskich myślałam że to może tego kudłatka -przyklejki śniegowej ... a tu Binki - życzę powodzenia i będę śledzić mikruska :)

Posted

sonia71 napisał(a):
o matko kochana -tyle tych nowych wątków zamojskich myślałam że to może tego kudłatka -przyklejki śniegowej ... a tu Binki - życzę powodzenia i będę śledzić mikruska :)

Dziękujemy. Domku szukamy.. podsyłajcie proszę Binkiego gdzie się da. Może jest jakiś bazarek gdzie można wykupić ogłoszenia?

Posted

to piesek który został zabranyz ulicy do schronu po przykleił się gdzieś na osiedlu do śniegu,bidulek nie miał gdzie spać i dziewczyny zdecydowały że lepiej mu będzie w schronie -choć z deszczu pod rynnę -ale tam ma...Binkiego ?!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...