Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Roki świetnie się spisuje. :) już nie ma problemów z zostawaniem w domu, załatwia się zawsze na polu, jedyne do czego można się przyczepić, to to, że KOPIE DOŁY GDZIE POPADNIE :evil_lol: i ciągnie na smyczy, ale nad tym Państwo już z nim pracują. :D Rokuś ma same koleżanki, bo z pieskami się raczej nie dogaduje. pilnuje swoich właścicieli i szczekaniem odstrasza obcych. :evil_lol: cudaczek. :)
dostałam nowe zdjęcia, wrzucam te najsłodsze :loveu::

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Roki również składa życzenia na Święta! :) pani wysłała mi takie oto zdjęcie, na którym Roki, po złożeniu życzeń, jak prawdziwy domownik, dostał kawałeczek święconego jajka. :loveu:

• 1 month later...
Posted

wreszcie mogłam zobaczyć moje cudeńko na żywo. :D
a więc trochę Rokiego z Marszu Azylanta. :) ma się świetnie, ale broni swoich właścicieli i terytorium, więc ma na koncie szóstą ofiarę. :evil_lol: jest przekochany. na początku mnie nie poznał, po chwili coś mu jakby zaczęło świtać i wreszcie rzucił się mnie wycałować. :loveu: na Marszu zachowywał się wzorowo. :D

fotencje z niedzieli
"taaak mi dobrze":

"uff jak gorąco... ale nie przestawaj miziać!" :loveu:

Posted

Rokiego nie znałam ze schroniska. Dopiero poznaliśmy się na marszu i jest baaaaardzo fajnym psiakiem. Właścicieli też ma super. Fajnie że mu się udało :)