wojtuś Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Strasznie dobre wiadomości o Psiaku i jego domku:) Dzięki Natalko;) Quote
Rumi. Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Super wieści :loveu: Hahaha... "chodzi obrażony" i "poluje na krowy" to mnie powaliło :mdleje: Quote
paoiii Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 super!!!!!!!!!!! dobrze trafił!!!!!!! Ciesze się ze udało mi się wpaść na tych Państwa i wziąc kontakt ;)! Quote
Noelle Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 też bardzo się cieszę! :sweetCyb: aż nie mogę uwierzyć, że tak dobrze trafił mój pieszczoch kochany! :loveu: Quote
Noelle Posted March 23, 2011 Author Posted March 23, 2011 Roki świetnie się spisuje. :) już nie ma problemów z zostawaniem w domu, załatwia się zawsze na polu, jedyne do czego można się przyczepić, to to, że KOPIE DOŁY GDZIE POPADNIE :evil_lol: i ciągnie na smyczy, ale nad tym Państwo już z nim pracują. :D Rokuś ma same koleżanki, bo z pieskami się raczej nie dogaduje. pilnuje swoich właścicieli i szczekaniem odstrasza obcych. :evil_lol: cudaczek. :) dostałam nowe zdjęcia, wrzucam te najsłodsze :loveu:: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Evelka Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Wspaniałe zdjęcia:) Widać, że Roki jest szczęśliwy:loveu: Quote
Rumi. Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 omg ja tego nie skomentowałam... chyba z wrażenia wypadło mi to z głowy. Rokuś ale Ci się domek wspaniały trafił :loveu: Quote
Noelle Posted April 24, 2011 Author Posted April 24, 2011 Roki również składa życzenia na Święta! :) pani wysłała mi takie oto zdjęcie, na którym Roki, po złożeniu życzeń, jak prawdziwy domownik, dostał kawałeczek święconego jajka. :loveu: Quote
Noelle Posted May 26, 2011 Author Posted May 26, 2011 wreszcie mogłam zobaczyć moje cudeńko na żywo. :D a więc trochę Rokiego z Marszu Azylanta. :) ma się świetnie, ale broni swoich właścicieli i terytorium, więc ma na koncie szóstą ofiarę. :evil_lol: jest przekochany. na początku mnie nie poznał, po chwili coś mu jakby zaczęło świtać i wreszcie rzucił się mnie wycałować. :loveu: na Marszu zachowywał się wzorowo. :D fotencje z niedzieli "taaak mi dobrze": "uff jak gorąco... ale nie przestawaj miziać!" :loveu: Quote
Ank@ Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 Rokiego nie znałam ze schroniska. Dopiero poznaliśmy się na marszu i jest baaaaardzo fajnym psiakiem. Właścicieli też ma super. Fajnie że mu się udało :) Quote
Recommended Posts