basia34 Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Ewcia moze od nas wezniesz sucha i troche puszek dla Zabki. podnosze Zabule.Odpisz na dogo co o tym myslisz. Quote
0ooCzarNaoo0 Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Suche jedzonko odpada bo ona nie pogryzie a za namoczonym nie przepada mam jeszcze tamto od was co na poczatku dostalam:) bede musiala przy okazji oddać to inne psiaki zjedzą:) A puszki zawsze mile widziane Quote
giselle4 Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 sorry Zabko [URL]http://www.dogomania.pl/threads/206744-Sipek-ślepek-tylko-Ty-mozesz-jemu-pomoc-jezeli-zechcesz-ogolne-boksy-to-smierc?p=16770605#post16770605[/URL] zapraszam Quote
adkaaaaa5 Posted April 30, 2011 Author Posted April 30, 2011 Ja nie zapomnialam ;) U Zabki bez zmian dlatego nic nie piszemy.... zero telefonow, maili w sprawie jej adopcji... Ale Żabka ma sie bardzo dobrze :) Quote
giselle4 Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 [quote name='adkaaaaa5']Ja nie zapomnialam ;) U Zabki bez zmian dlatego nic nie piszemy.... zero telefonow, maili w sprawie jej adopcji... Ale Żabka ma sie bardzo dobrze :)[/QUOTE] ale masz suuuper avatarek:) to chyba piekna ZABKA HIHIHI Quote
adkaaaaa5 Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 [quote name='giselle4']ale masz suuuper avatarek:) to chyba piekna ZABKA HIHIHI[/QUOTE] a dziekuje;p na avatarku jest Besi, z ktora wczoraj wdrapałam się na Wielką Sowe:D Quote
himba Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 JESTEM, jak zobaczyłam Żabkę to poczułam taką nieodpartą i obsesyjną wręcz chęć adopcji,pokochałam ją od razu!!podobna jest do mojej suni,która dawno temu umarła, ale jak się zastanowiłam to musiałam sobie odmówić. Mam już kolejnego w życiu psa i trzy koty, a na dodatek alergię na sierść. Mieszkam niestety w bloku. Od jakiegoś czasu szukam jakiejś chałupy z ogródkiem, nie wiem czy dobrze robię, gdyż mogę wtedy przygarnąć dużo psów i kotów a nie wiem czy dam radę. Śledzę wątek Żabki i trzymam kciuki!! To właśnie ona ujęła mnie najbardziej:) Jak coś potrzeba to piszcie (tylko tak mogę jej pomóc) Quote
Mysza2 Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='basia34']Zabulo zapomnieli o Tobie.[/QUOTE] nie zapomnieli :):) Quote
Patmol Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 :diabloti: Czy Żaba tez chodzi na spacery na Wielką Sowę? Quote
adkaaaaa5 Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 [quote name='Patmol']:diabloti: Czy Żaba tez chodzi na spacery na Wielką Sowę?[/QUOTE] Nie ;) Fakt, ożywiła się Żabka, ale na Sowe jeszcze się nie wspina;) Moja Beska z avatarka 11 miesięczna, pełna życia z adhd ledwo dała rade-wejść owszew weszła, a nawet wbiegła na Wielka Sowe, ale jak juz schodziliśmy to szła powolutku- nawet jak ją wziełam na ręce żeby sobie odpoczeła to nie protestowała, a normalnie nie usiedzi na rękach pół minuty;p także Żabencji takiego wysiłku nie fundujemy;) aczkolwiek Żabka sama sobie funduje w ciepłe dni- biega po podwórku jak szczeniaczek ;) Quote
Patmol Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Żartowałam oczywiście z Wielką Sową :diabloti: Chociaż Góry Sowie to fajne tereny do spacerów z psem. Quote
Recommended Posts