Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 998
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Suche jedzonko odpada bo ona nie pogryzie a za namoczonym nie przepada mam jeszcze tamto od was co na poczatku dostalam:) bede musiala przy okazji oddać to inne psiaki zjedzą:) A puszki zawsze mile widziane

Posted

[quote name='adkaaaaa5']Ja nie zapomnialam ;) U Zabki bez zmian dlatego nic nie piszemy.... zero telefonow, maili w sprawie jej adopcji... Ale Żabka ma sie bardzo dobrze :)[/QUOTE]
ale masz suuuper avatarek:)
to chyba piekna ZABKA HIHIHI

Posted

[quote name='giselle4']ale masz suuuper avatarek:)
to chyba piekna ZABKA HIHIHI[/QUOTE]

a dziekuje;p na avatarku jest Besi, z ktora wczoraj wdrapałam się na Wielką Sowe:D

Posted

JESTEM, jak zobaczyłam Żabkę to poczułam taką nieodpartą i obsesyjną wręcz chęć adopcji,pokochałam ją od razu!!podobna jest do mojej suni,która dawno temu umarła, ale jak się zastanowiłam to musiałam sobie odmówić. Mam już kolejnego w życiu psa i trzy koty, a na dodatek alergię na sierść. Mieszkam niestety w bloku. Od jakiegoś czasu szukam jakiejś chałupy z ogródkiem, nie wiem czy dobrze robię, gdyż mogę wtedy przygarnąć dużo psów i kotów a nie wiem czy dam radę. Śledzę wątek Żabki i trzymam kciuki!! To właśnie ona ujęła mnie najbardziej:) Jak coś potrzeba to piszcie (tylko tak mogę jej pomóc)

Posted

[quote name='Patmol']:diabloti: Czy Żaba tez chodzi na spacery na Wielką Sowę?[/QUOTE]

Nie ;) Fakt, ożywiła się Żabka, ale na Sowe jeszcze się nie wspina;) Moja Beska z avatarka 11 miesięczna, pełna życia z adhd ledwo dała rade-wejść owszew weszła, a nawet wbiegła na Wielka Sowe, ale jak juz schodziliśmy to szła powolutku- nawet jak ją wziełam na ręce żeby sobie odpoczeła to nie protestowała, a normalnie nie usiedzi na rękach pół minuty;p także Żabencji takiego wysiłku nie fundujemy;) aczkolwiek Żabka sama sobie funduje w ciepłe dni- biega po podwórku jak szczeniaczek ;)