Majaa Posted September 29, 2006 Author Posted September 29, 2006 kasia19 napisał(a):Sunia w najgorszych dniach była u mnie ,Pokochała mojego brata tak bardzo, że zawsze za nim chodziła i nie dała podejść żadnemu psu.Niestety u Mnie nie mogła zostać gdyz mam dużo zwierząt.:placz: Gdy taraz ostatnio ja widziałam( jest u kogoś innego na tymczasie ) to aż z radości na mnie skoczyła i dała buziaka . oooogromnego !!!!!!!!!!! tak bardzo trzeba jej milośći. Pomóżcie:roll: To prawda !!!!!!!! Pewnie dzięki Kasi19 właśnie i Jej Rodzinie (a zwłaszcza bratu) sunia dzisiaj biega sobie szczęśliwa choć wciąż prosi o dom! Quote
saga_86 Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Piękna Kora nadla poszukuje domu. Nikomu nie marzy się prawie bokerka? Quote
andzia69 Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 a jest na allegro? jak nie to mogę dac tylko jakieś namiary i zdjęcia i tekścik poproszę!!! Quote
Majaa Posted September 30, 2006 Author Posted September 30, 2006 Więc sprawa wygląda tak : Dzisiaj Kora była na prezentacjach na festynie razem ze swoim opiekunem i...... chłopak nie chce jej oddać, a po dzisiejszym dniu ja też Mu nie będę chciała jej zabrać ;) Kora jest już podszkolona troszkę, wpatrzona w chłopaka, jak w obrazek ze wzajemnością zresztą Pod jego nieobecność mnie ukochała, ale jak i mnie zabrakło na moment, to dziewczynom ze stoiska prysnęła A więc dla Kory przestaję szukać nowego, stałego domu! Przez przypadek sam się znalazł :) Ale ja chcę więcej takich przypadków i jestem o tym przekonana, co mówię. Myślę, zę obecni na forum i obecni na dzisiejszym festynie to potwierdzą ! A tak na marginesie mogę dodać, że okazało się, że przekochana Korunia, uwielbiająca cały świat ma charakterek i to nie lada - dzisiaj pokazała kilka razy A i jej opiekun pokazał, że wie co z tym charakterkiem zrobić! Wiem, że były osoby na dogo, które Korą się interesowały mniej lub bardziej poważnie. W sprawie Kory decyzja już zapadła, ale do Wandul66 trafiła na tymczas taka o to replika Kory : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=31887 Quote
andzia69 Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Majaa - strasznie się cieszę,że jest nadzieja,ze mała zostanie tam gdzie jest - tym bardziej,że mi ona wyglądała bardziej na mix...astki - a dla takich psiaków znaleźć odpowiedniego właściciela jest bardzo ciężko!!! Quote
pixie Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 andzia69 napisał(a):Majaa - strasznie się cieszę,że jest nadzieja,ze mała zostanie tam gdzie jest - tym bardziej,że mi ona wyglądała bardziej na mix...astki - a dla takich psiaków znaleźć odpowiedniego właściciela jest bardzo ciężko!!! ...tak mialo byc i stalo sie! serce ludzkie w sercu psim sie zakochalo! i to z wzajemnoscia! nic tylko przeznaczeni byli sobie... oby jak najwiecej takich milosci nie tylko w Starachowicach ...:loveu: Quote
Majaa Posted October 1, 2006 Author Posted October 1, 2006 pixie napisał(a): oby jak najwiecej takich milosci nie tylko w Starachowicach ...:loveu: i tego życzymy sobie i wszystkim psom ! Quote
Majaa Posted October 1, 2006 Author Posted October 1, 2006 A mnie się bardzo to zdjęcie podoba więc je wstawię Dla niewtajemniczonych Kora jest kamieniolubna i tutaj własnie robi co pan chce, żeby kamyka dostać :cool3: Quote
Madzialajda Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 a tam za nogą tego pana ukrył się zazdrośnik mały-Bimber:cool3: Quote
Majaa Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 Madzialajda napisał(a):a tam za nogą tego pana ukrył się zazdrośnik mały-Bimber:cool3: A to prawda Bimberek tam jest widoczny ! Bimber odwiązany od drzewa szuka domu, , czekając tram, gdzie Kora znalazła dom stały!! Quote
Majaa Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 Korunia ma się wspaniale :loveu: Widuję ją często, ale niestety nie mam kiedy o tym pisać ! Wygląda rewelacyjnie ! Wiele rzeczy się nauczyła i jest bardzo, bardzo radosna! :loveu: Quote
Majaa Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 Majaa napisał(a):Korunia ma się wspaniale :loveu: Widuję ją często, ale niestety nie mam kiedy o tym pisać ! Wygląda rewelacyjnie ! Wiele rzeczy się nauczyła i jest bardzo, bardzo radosna! :loveu: I nic się nie zmieniło ................ no może oprócz tego, że Kora umie już bardzo dużo i ma bardzo uśmiechnięty pychol :lol: Quote
Recommended Posts