Jump to content
Dogomania

Starachowice! Boksiowata 1,5 roczna Kora zostaje na stałe w DT !!!!!

Recommended Posts

Posted

kasia19 napisał(a):
Sunia w najgorszych dniach była u mnie ,Pokochała mojego brata tak bardzo, że zawsze za nim chodziła i nie dała podejść żadnemu psu.Niestety u Mnie nie mogła zostać gdyz mam dużo zwierząt.:placz: Gdy taraz ostatnio ja widziałam( jest u kogoś innego na tymczasie ) to aż z radości na mnie skoczyła i dała buziaka . oooogromnego !!!!!!!!!!! tak bardzo trzeba jej milośći. Pomóżcie:roll:

To prawda !!!!!!!! Pewnie dzięki Kasi19 właśnie i Jej Rodzinie (a zwłaszcza bratu) sunia dzisiaj biega sobie szczęśliwa choć wciąż prosi o dom!

• Replies 87
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Więc sprawa wygląda tak :
Dzisiaj Kora była na prezentacjach na festynie razem ze swoim opiekunem i...... chłopak nie chce jej oddać, a po dzisiejszym dniu ja też Mu nie będę chciała jej zabrać ;)
Kora jest już podszkolona troszkę, wpatrzona w chłopaka, jak w obrazek ze wzajemnością zresztą Pod jego nieobecność mnie ukochała, ale jak i mnie zabrakło na moment, to dziewczynom ze stoiska prysnęła

A więc dla Kory przestaję szukać nowego, stałego domu! Przez przypadek sam się znalazł :) Ale ja chcę więcej takich przypadków i jestem o tym przekonana, co mówię. Myślę, zę obecni na forum i obecni na dzisiejszym festynie to potwierdzą !

A tak na marginesie mogę dodać, że okazało się, że przekochana Korunia, uwielbiająca cały świat ma charakterek i to nie lada - dzisiaj pokazała kilka razy A i jej opiekun pokazał, że wie co z tym charakterkiem zrobić!

Wiem, że były osoby na dogo, które Korą się interesowały mniej lub bardziej poważnie. W sprawie Kory decyzja już zapadła, ale do Wandul66 trafiła na tymczas taka o to replika Kory :
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=31887

Posted

Majaa - strasznie się cieszę,że jest nadzieja,ze mała zostanie tam gdzie jest - tym bardziej,że mi ona wyglądała bardziej na mix...astki - a dla takich psiaków znaleźć odpowiedniego właściciela jest bardzo ciężko!!!

Posted

andzia69 napisał(a):
Majaa - strasznie się cieszę,że jest nadzieja,ze mała zostanie tam gdzie jest - tym bardziej,że mi ona wyglądała bardziej na mix...astki - a dla takich psiaków znaleźć odpowiedniego właściciela jest bardzo ciężko!!!

...tak mialo byc i stalo sie!

serce ludzkie w sercu psim sie zakochalo!
i to z wzajemnoscia! nic tylko przeznaczeni byli sobie...

oby jak najwiecej takich milosci nie tylko w Starachowicach ...:loveu:

Posted

A mnie się bardzo to zdjęcie podoba więc je wstawię
Dla niewtajemniczonych Kora jest kamieniolubna i tutaj własnie robi co pan chce, żeby kamyka dostać :cool3:

Posted

Madzialajda napisał(a):
a tam za nogą tego pana ukrył się zazdrośnik mały-Bimber:cool3:

A to prawda Bimberek tam jest widoczny ! Bimber odwiązany od drzewa szuka domu, , czekając tram, gdzie Kora znalazła dom stały!!

• 2 weeks later...
  • 11 months later...
Posted

Korunia ma się wspaniale :loveu:
Widuję ją często, ale niestety nie mam kiedy o tym pisać !
Wygląda rewelacyjnie ! Wiele rzeczy się nauczyła i jest bardzo, bardzo radosna! :loveu:

• 1 year later...
Posted

Majaa napisał(a):
Korunia ma się wspaniale :loveu:
Widuję ją często, ale niestety nie mam kiedy o tym pisać !
Wygląda rewelacyjnie ! Wiele rzeczy się nauczyła i jest bardzo, bardzo radosna! :loveu:

I nic się nie zmieniło ................ no może oprócz tego, że Kora umie już bardzo dużo i ma bardzo uśmiechnięty pychol :lol: