Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 322
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To ja mam taką samą prosbę-jakby ktoś miał miejsce dla mnie i Bigoska w aucie (chciałabym pojechac jako widz) to poprosze o info. Będę wdzięczna:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='bigos']To ja mam taką samą prosbę-jakby ktoś miał miejsce dla mnie i Bigoska w aucie (chciałabym pojechac jako widz) to poprosze o info. Będę wdzięczna:loveu::loveu::loveu:[/quote]
Przynajmniej raz mój Regis nie będzie jedynym wyżłem w okolicy.:multi:

Posted

Kochani, nikogo nie trzeba błagać. Zgłaszajcie się, bardzo proszę. Jednak nie ukrywam, że im prędzej tym lepiej.

Jeśli ktos wybiera się z psem -widzem to nie zapomnijcie świadectwa szczepienia, bo wet bedzie sprawdzał. Zawodników oczywiście tez.

Jak trafić:
W Bydgoszczy należy sie kierowac na Gdańsk. Powinniście trafić na ul. Armii Krajowej. Jest to dwupasmówka (chwilowo jeden pas ruchu w remoncie) wiodąca przez las,. Ośrodek jest po prawej stronie, jeszcze przed skrzyżowaniem z ul. Zamczysko. Jeśli ktoś przejedzie, to na skrzyżowaniu należy skręcic w prawo i jeszcze przed lasem w prawo w bita drogę. Będzie parkingowy kierował ustawianiem aut, bo mało miejsca. Auta zostawiamy poza ogrodzeniem z tego samego powodu.

Dla jadących od str. Gdańska. Po przejechaniu z Osielska traficie na roboty drogowe, należy kierowac się w lewą drogę, zostawiając stację benzynową po prawej stronie. Zjeżdżamy z górki, dojeżdżamy do skrzyżowania z Zamczyskiem, skręcamy w lewo i zaraz w prawo przed lasem, lub nie skręcamy w Zamczysko tylko jedziemy ok. 150 m i bezpośrednio w lewo zjeżdzamy do Ośrodka.

W razie problemów dzwońcie 502 64 09 27

Posted

[quote name='Magda i Saga']
[COLOR=#ff0000][FONT=Comic Sans MS]Program zawodów:[/FONT][/COLOR]
[FONT=Comic Sans MS]8:00 – przyjmowanie zawodników[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]9:00 – rozpoczęcie zawodów[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Agility 0 [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Agility 1[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Agility 2[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Agility 3[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Agility Open[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Jumping 0[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Jumping Open[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]16: 30 – zakończenie zawodów[/FONT] [/quote]
Czy taka kolejność jest ostateczna? Nie zmieni się?

Posted

Ponawiam swoją prośbę:modla::modla::modla:

[QUOTE]...jakby ktoś miał miejsce dla mnie i Bigoska w aucie (chciałabym pojechac jako widz) to poprosze o info. Będę wdzięczna:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

Posted

[quote name='bigos']Ponawiam swoją prośbę:modla::modla::modla:
...jakby ktoś miał miejsce dla mnie i Bigoska w aucie (chciałabym pojechac jako widz) to poprosze o info. Będę wdzięczna:loveu::loveu::loveu: [/quote]
A może Ciebie samą, bez piesia, łatwiej by było komuś zabrać. :roll:

W moim autku już jadą trzy osoby i dwa piesie, więc, przykro mi, ale niestety już nikogo nie zabierzemy. :shake:

[B]Dinusia:[/B]
[quote name='AniaP']Postaram się jak najszybciej dać znać jak sprawy stoją. [/quote]
a sprawy stoją:

[quote name='Paskuda_Bandzior'] Ja kontaktowałam się już z naszym wstępnym pasażerem i powiedziała tak "No jadę na bank" :evil_lol: [/quote]
czyli niestety moja propozycja nieaktualna. :oops:

Posted

[quote name='AniaP']A może Ciebie samą, bez piesia, łatwiej by było komuś zabrać. :roll:
[/quote]

Nie mam z kim zostawić Bigosia, więc w grę wchodzi tylko wyjazd z nim:roll:

Posted

[quote name='Paskuda_Bandzior']tu:
[URL="http://www.agility-psi-sport.strefa.pl/agility/zawody/2006/czeko-2006/czekoladalista.htm"][COLOR=#3f702e][URL="http://www.agility-psi-sport.strefa.pl/agility/zawody/2006/czeko-2006/czekoladalista.htm"]http://www.agility-psi-sport.strefa.pl/agility/zawody/2006/czeko-2006/czekoladalista.htm[/COLOR][/URL][/URL][/quote]
dzięki:lol:

Posted

[quote name='Paskuda_Bandzior']Przeżyły ze sobą prawie trzy dni to przeżyją i czwarty ;) Na wszelki wypadek będzimy zachowywać bezpieczną odległość :eviltong:[/quote]
a może nas miło zaskoczą i rzucą się sobie nie odgardeł, tylko w ramiona? :evil_lol: Życzymy Wam bezpiecznej podróży i do zobaczenia!!!

Posted

[quote name='belgunia']Łatwiej będzie trafić według mapy na zawody.[/quote]
No, mam nadzieję, że my już sobie dobrze dojazd zapamiętałyśmy :cool3: i tym razem już nie pobłądzimy. :oops:

Posted

Ja tylko dodam, że panowie drogowcy dziś pogłębili rowek wzdłuz ul. Armii Krajowej, więc wjazd do ośrodka od ul. Zamczysko, polną drogą wzdłuz lasu.
Baru niestety nie udało się załatwić:placz: , wszyscy barowi ciągną w niedzielę na giełdę:razz: , ale będą ulotki z pizzerni dowożącej na miejsce.
Wpadnie do nas TV(miejmy nadzieję)

Posted

Trzeba czytać ze zrozumieniem:
[quote name='Magda i Saga']Baru niestety nie udało się załatwić:placz: , wszyscy barowi ciągną w niedzielę na giełdę:razz: , ale będą ulotki z pizzerni dowożącej na miejsce.[/quote]