Paskuda_Bandzior Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Te zawody to odpowiednik Zawodów o Tabliczkę Czekolady z zeszłego roku z Włocławka ? Quote
OlaAB Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 odpowiem za organizatorów: tak to wychodzi w zeszłym roku były to zawody NIEoficjalne więc nie trzeba było być członkiem ZK w tym roku są to zawody OFICJALNE więc trzeba być członkiem ZK a psy muszą mieć ukończone 18m-cy Quote
2Monika2 Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 a my będziemy się starać żeby po prostu jakoś dojechać :mad: Quote
dog_master Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 :multi: Bydgoszcz :loveu: nareszcie bliziutko :loveu: Jak mi nic szykow nie popsuje (pkp...), to pudelek sie zjawia :) Quote
Ania i Salma Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 [quote name='OlaAB']odpowiem za organizatorów: tak to wychodzi w zeszłym roku były to zawody NIEoficjalne więc nie trzeba było być członkiem ZK w tym roku są to zawody OFICJALNE więc trzeba być członkiem ZK a psy muszą mieć ukończone 18m-cy[/quote] Kurczę, chcialysmy jechać a teraz to już nie wiem :shake: Myślałam że bedą to zawody nieoficjalne, bo wtedy i atmosfera inna i startowe mniejsze .... Bede musiala to przemysleć :mad: Quote
Viz Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 My jesteśmy członkami ZK a piesek ma powyżej 18 miesięcy, więc chyba nic nie stoi na przeszkodzie (no ok, jest taki jeden slalom... :evil_lol:). zatem się zgłosimy, bo grzechem byłoby ominąć zawody, gdy są tak blisko. Quote
sic! Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 [B]Viz[/B] widzę, że znalazłaś odpowiedni wątek :) [B]Ania i Salma[/B] "inna atmosfera" tzn. jaka?? Quote
Ania i Salma Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 [quote name='sic!'][B]Ania i Salma[/B] "inna atmosfera" tzn. jaka??[/quote] Tzn trochę bardziej swojską, ale to tylko moje odczucie :eviltong: Tak naprawdę atmosfera na większosci zawodów jest tak samo fajna, ale te nieoficjalne powodują u mnie mniejszy stres :razz: Quote
niuka Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Sic musisz sie kiedys przejechac wlasnie na nieoficjalne zawody - typu sylwestrowe, czy piknik agility w bialymstoku - zrozumiesz o co chodzi :):) Quote
sic! Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Niuka myślisz??? Ale uwzględniasz moje jednocyfrowe IQ oraz że jestem tępa jak żyletka "wars" ?? Quote
Viz Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Po głębszej analizie i tłumaczeniom (chociaż nadal nie mogę pojąć co to jumping :lol:) chyba wiem, gdzie Długiego zgłosić. :evil_lol: Ja narazie byłam tylko na pokazie, więc nie wiem jaka jest różnica niestety.. Mam pewne dramaty... Czy jak zapłacę e wpisowe, czyli za 3 przebiegi to wszystkie muszę przebiec w A1 (wyżej na pewno nie :lol: ), czy mogę jedno w 0 i dwa w A1? Nie śmiać się, staram się pojąć jak to wygląda... :lol: EDIT: Dobra, właśnie jestem w trakcie prób zrozumienia co i jak. EDIT2: Dzięki cierpliwości Ali, coś do mnie doszło! Dzięki Ci! CHYBA wiem jak to wygląda i gdzie Długiego zgłosić. :lol: Quote
Magda i Saga Posted August 31, 2006 Author Posted August 31, 2006 Viz, jak nigdy nie startowałaś, to proponuję ci zgłosić sie do zerówek. Będziesz miec 2 przebiegi. jeden ze strefówkami(palisada i kładka bez huśtawki) i jeden bez nich czyli jumping bez slalomu i koła. Inna Opcja to A1, wtedy masz trzy biegi (egzaminy A1 i Open dwubiegowy)ale juz wszystkie przeszkody. Niestety nie mozna łączyć A0 z A1 Quote
Viz Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Magda dzięki Ci bardzo! :) Startowałam na pokazie, ale wiadomo - nie było tych wszystkich klas i w związku z tym mojego zamieszania :oops: Ale dzięki cierpliwości niektórych osób (Ania i Ala, dzieki Wam raz jeszcze ;)) zgłaszam do A1, Agility Open i Jumping Open - o tak :eviltong: Zatem już piszę e-maila ze zgłoszeniem :) Quote
dog_master Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 A ja dla pewności zapytam: czy jest jakiś limit zgłoszeń? Czy starczy, jak pociąg będzie w głównym o 7:46? ;) Quote
Paskuda_Bandzior Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Zawody nas strasznie kuszą, ale musze najpierw pomyśleć o rejestracji w ZK, bo bez tego to ja dużo nie zdziałam :shake: I miałabym to samo pytanie: [quote] A ja dla pewności zapytam: czy jest jakiś limit zgłoszeń? [/quote] Czy jak zgłosze sie w ostatniej chwili to nic sie nie stanie? :evil_lol: Quote
sic! Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Paskuda_Bandzior rejestracja w ZK trwa kole 15 minut :) Quote
Paskuda_Bandzior Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 [quote name='sic!']Paskuda_Bandzior rejestracja w ZK trwa kole 15 minut :)[/quote] Wiem, wiem, ale tu chodzi głównie o to że jak nie potrzebowałam to zawsze mi kasy było szkoda :eviltong: A teraz mus to mus i chyba muszę wreszcie się zarejestrować:p Quote
Viz Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Paskuda, nie ma innego wyboru :evil_lol: My dostaliśmy potwierdzenie zgłoszenia, więc będziemy na 101%. I już po cichu przeżywamy; zabieramy się też poważnie za slalom. :mad: Quote
Magda i Saga Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 [quote name='niuka']Sic musisz sie kiedys przejechac wlasnie na nieoficjalne zawody - typu sylwestrowe, czy piknik agility w bialymstoku - zrozumiesz o co chodzi :):)[/quote] Zawody będą oficjalne, ale postaramy się, żeby było czekoladowo :lol: Quote
Guest ajsonowa Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 [quote name='niuka']ja mysle! :):):)[/quote] niemozliwe Niuka, jeszcze nie zatracilas tej zdolnosci?! :-o :evil_lol: Quote
2Monika2 Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 jak ja kocham czekoladę...:loveu: dlaczego to jest tak daleko :placz: może ktoś mnie troszkę podrzuci ? :cool3: Quote
Guest ajsonowa Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 [quote name='niuka']spadowa olka :P[/quote] no co? Ja tylko stwierdzam fakty :evil_lol: [B]Monika - [/B]ja bym Cie mogla podrzucic, chcociaz Czestochowa mi troche nie po drodze, ale niestety nie mam ani prawa jazdy ani samochodu :lmaa: Quote
Ania i Salma Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 [quote name='ajsonowa'][B]Monika - [/B]ja bym Cie mogla podrzucic, chcociaz Czestochowa mi troche nie po drodze, ale niestety nie mam ani prawa jazdy ani samochodu :lmaa:[/quote] No to faktycznie problem ;) Quote
Recommended Posts