Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 322
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

odpowiem za organizatorów: tak to wychodzi
w zeszłym roku były to zawody NIEoficjalne więc nie trzeba było być członkiem ZK
w tym roku są to zawody OFICJALNE więc trzeba być członkiem ZK a psy muszą mieć ukończone 18m-cy

Posted

[quote name='OlaAB']odpowiem za organizatorów: tak to wychodzi
w zeszłym roku były to zawody NIEoficjalne więc nie trzeba było być członkiem ZK
w tym roku są to zawody OFICJALNE więc trzeba być członkiem ZK a psy muszą mieć ukończone 18m-cy[/quote]
Kurczę, chcialysmy jechać a teraz to już nie wiem :shake: Myślałam że bedą to zawody nieoficjalne, bo wtedy i atmosfera inna i startowe mniejsze .... Bede musiala to przemysleć :mad:

Posted

My jesteśmy członkami ZK a piesek ma powyżej 18 miesięcy, więc chyba nic nie stoi na przeszkodzie (no ok, jest taki jeden slalom... :evil_lol:). zatem się zgłosimy, bo grzechem byłoby ominąć zawody, gdy są tak blisko.

Posted

[quote name='sic!'][B]Ania i Salma[/B]
"inna atmosfera" tzn. jaka??[/quote]
Tzn trochę bardziej swojską, ale to tylko moje odczucie :eviltong: Tak naprawdę atmosfera na większosci zawodów jest tak samo fajna, ale te nieoficjalne powodują u mnie mniejszy stres :razz:

Posted

Po głębszej analizie i tłumaczeniom (chociaż nadal nie mogę pojąć co to jumping :lol:) chyba wiem, gdzie Długiego zgłosić. :evil_lol:
Ja narazie byłam tylko na pokazie, więc nie wiem jaka jest różnica niestety..

Mam pewne dramaty...
Czy jak zapłacę e wpisowe, czyli za 3 przebiegi to wszystkie muszę przebiec w A1 (wyżej na pewno nie :lol: ), czy mogę jedno w 0 i dwa w A1?
Nie śmiać się, staram się pojąć jak to wygląda... :lol:

EDIT:
Dobra, właśnie jestem w trakcie prób zrozumienia co i jak.

EDIT2:
Dzięki cierpliwości Ali, coś do mnie doszło! Dzięki Ci!
CHYBA wiem jak to wygląda i gdzie Długiego zgłosić. :lol:

Posted

Viz, jak nigdy nie startowałaś, to proponuję ci zgłosić sie do zerówek. Będziesz miec 2 przebiegi. jeden ze strefówkami(palisada i kładka bez huśtawki) i jeden bez nich czyli jumping bez slalomu i koła. Inna Opcja to A1, wtedy masz trzy biegi (egzaminy A1 i Open dwubiegowy)ale juz wszystkie przeszkody. Niestety nie mozna łączyć A0 z A1

Posted

Magda dzięki Ci bardzo! :)
Startowałam na pokazie, ale wiadomo - nie było tych wszystkich klas i w związku z tym mojego zamieszania :oops:
Ale dzięki cierpliwości niektórych osób (Ania i Ala, dzieki Wam raz jeszcze ;)) zgłaszam do A1, Agility Open i Jumping Open - o tak :eviltong:
Zatem już piszę e-maila ze zgłoszeniem :)

Posted

Zawody nas strasznie kuszą, ale musze najpierw pomyśleć o rejestracji w ZK, bo bez tego to ja dużo nie zdziałam :shake:

I miałabym to samo pytanie:
[quote]
A ja dla pewności zapytam: czy jest jakiś limit zgłoszeń? [/quote]
Czy jak zgłosze sie w ostatniej chwili to nic sie nie stanie? :evil_lol:

Posted

[quote name='sic!']Paskuda_Bandzior
rejestracja w ZK trwa kole 15 minut :)[/quote]
Wiem, wiem, ale tu chodzi głównie o to że jak nie potrzebowałam to zawsze mi kasy było szkoda :eviltong: A teraz mus to mus i chyba muszę wreszcie się zarejestrować:p

Posted

Paskuda, nie ma innego wyboru :evil_lol:
My dostaliśmy potwierdzenie zgłoszenia, więc będziemy na 101%. I już po cichu przeżywamy; zabieramy się też poważnie za slalom. :mad:

Posted

[quote name='niuka']Sic
musisz sie kiedys przejechac wlasnie na nieoficjalne zawody - typu sylwestrowe, czy piknik agility w bialymstoku - zrozumiesz o co chodzi :):)[/quote]

Zawody będą oficjalne, ale postaramy się, żeby było czekoladowo :lol:

Guest ajsonowa
Posted

[quote name='niuka']ja mysle! :):):)[/quote]

niemozliwe Niuka, jeszcze nie zatracilas tej zdolnosci?! :-o :evil_lol:

Guest ajsonowa
Posted

[quote name='niuka']spadowa olka :P[/quote]

no co? Ja tylko stwierdzam fakty :evil_lol:

[B]Monika - [/B]ja bym Cie mogla podrzucic, chcociaz Czestochowa mi troche nie po drodze, ale niestety nie mam ani prawa jazdy ani samochodu :lmaa: