Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='cavani']Szczerze mówiąc, ja też.
Kinga, a jeśli Rita - Niunia zostałaby jednak w Białej Podl, to może podesłałabyś im naszą schroniskową Korę (jest w kojcu z Bursztynem). Cudne, kochane stworzenie, które już kilka lat czeka na swoją szansę.

Państwo od Niuni zdecydowali,że nie oddadzą jej tak daleko! Zostaje u p.Kasi:)
zadzwoniłam do p.z Katowic i będzie śledzić naszą stronkę,jeśli coś,to będzie do mnie dzwonić

• Replies 79
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kinga_kinga7']Państwo od Niuni zdecydowali,że nie oddadzą jej tak daleko! Zostaje u p.Kasi:)
zadzwoniłam do p.z Katowic i będzie śledzić naszą stronkę,jeśli coś,to będzie do mnie dzwonić
No to ja pierwsza spieszę z gratulacjami podjęcia jedynej słusznej decyzji przez panią Kasię :multi: Miałam nadzieję, że tak się stanie!
A czy jest szansa na to, żeby pani Kasia zaczęła udzielać się na tym wątku i zamieszczać jakieś zdjęcia Rity? Myślę, że wiele osób by się cieszyło.

A co do pani z Katowic, to mam nadzieję, że chwyci ją za serce jakiś nasz psiaczek. Zwłaszcza, że stare zdjęcia psów będą zamieniane na nowe, zrobione przez muzziego dwa dni temu. Wiele z tych psów wygląda dzisiaj zupełnie inaczej, piękniej.

Posted

cavani napisał(a):
No to ja pierwsza spieszę z gratulacjami podjęcia jedynej słusznej decyzji przez panią Kasię :multi: Miałam nadzieję, że tak się stanie!
A czy jest szansa na to, żeby pani Kasia zaczęła udzielać się na tym wątku i zamieszczać jakieś zdjęcia Rity? Myślę, że wiele osób by się cieszyło.

Myślę,że jak najbardziej! zaproszę p.Kasię:)

Posted

Bo to naprawdę była jedyna słuszna decyzja! O ile znam życie (a znam!;))-skoro Niunia tak się przywiązała do dt,to i z Katowic byłaby gotowa do niego nawiać! A już na pewno -tęskniłaby strasznie i byłaby BARDZO NIESZCZĘŚLIWA...

Posted

Witam Wszystkich:) Dostałam dzisiaj zaproszenie na forum nawet nie wiedziałam że Niunia ma swój "wątek":) Infromuje żę NIunia czuje się świetnie , do wizyty kontrolnej zostało wprawdzie 8dni ale myślimy że Niuniek będzie w idealnej formie wczesniej:). Narazie nie chcemy sie wypowiadać co do nowego domku dla Niunki. Napewno nie wróci do schroniska, ale jeśli znajdzie się osoba dysponująca lepszymi warunkami od naszych i jeżeli Niunia ja zaakceptuje to nie wykluczone że zgodzimy się na to. Narazie wszyscy sobie razem dobrze radzimy, przywiązalismy sie do niej. Ma takie maślane oczy że jak spojrzy to chyba tylko kamień by sie nie ruszył:)
POzdrawiam wszystkich i dziekuje jeszcze raz za takie zainterewsowanie losem Niuni.

Posted

Witam.
Dzisiaj Niunka była na kontroli. Ubranko zdjęte. Szwy zagojone. Odrobaczona:) Zaszczepiona:) Jeszcze jutro ją czeka kąpiel chociaż z tego co widzę to boi sie wody jak diabli. Ale ogólnie czuje sie wyśmienicie:)
POzdrwiam Wszystkich:):)

Posted

Niunia:) napisał(a):
Witam.
Dzisiaj Niunka była na kontroli. Ubranko zdjęte. Szwy zagojone. Odrobaczona:) Zaszczepiona:) Jeszcze jutro ją czeka kąpiel chociaż z tego co widzę to boi sie wody jak diabli. Ale ogólnie czuje sie wyśmienicie:)
POzdrwiam Wszystkich:):)

to super!!! my też Was pozdrawiamy:)

• 2 weeks later...
Posted

Witam :)Donoszę że u Niuni wszystko dobrze:) Błyszczy się Pannica po kąpieli że hoho:) a i humor już odzyskala mamy wrażenie ze całkowicie:) Wtopiła się już w nasz dom... że pewnie zostanie ... narazie nie mówie nic na 100% jak decyzja będzie podjęta to Paulina ją ogłosi:)
Pozdrawiam
p.s wieczorem dostarcze nowe zdjęcia Niuni .. Tobie Paulinko :) żebyś wstawiła bo ja nadal nie potrafie:)

Posted

[quote name='Niunia:)']Wtopiła się już w nasz dom... że pewnie zostanie ... narazie nie mówie nic na 100% jak decyzja będzie podjęta to Paulina ją ogłosi:) [/QUOTE]

A ja zaglądam co jakiś czas i sprawdzam, czy już ostateczna decyzja podjęta :oops:
Miło byłoby zobaczyć ślicznotkę już w innym dziele - tych szczęśliwych psów, które znalazły dom...

Na zdjęciach wygląda pięknie! Zachwycający, dumny, szczęśliwy pies!

• 1 month later...
Posted

[quote name='kinga_kinga7']Państwo od Niuni zdecydowali,że nie oddadzą jej tak daleko! Zostaje u p.Kasi:)
jest taka sliczna i taka smutna... trzymam kciuki zeby bylo dla niej jak najlepiej!