kinga_kinga7 Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 [quote name='cavani']Szczerze mówiąc, ja też. Kinga, a jeśli Rita - Niunia zostałaby jednak w Białej Podl, to może podesłałabyś im naszą schroniskową Korę (jest w kojcu z Bursztynem). Cudne, kochane stworzenie, które już kilka lat czeka na swoją szansę. Państwo od Niuni zdecydowali,że nie oddadzą jej tak daleko! Zostaje u p.Kasi:) zadzwoniłam do p.z Katowic i będzie śledzić naszą stronkę,jeśli coś,to będzie do mnie dzwonić Quote
cavani Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 [quote name='kinga_kinga7']Państwo od Niuni zdecydowali,że nie oddadzą jej tak daleko! Zostaje u p.Kasi:) zadzwoniłam do p.z Katowic i będzie śledzić naszą stronkę,jeśli coś,to będzie do mnie dzwonić No to ja pierwsza spieszę z gratulacjami podjęcia jedynej słusznej decyzji przez panią Kasię :multi: Miałam nadzieję, że tak się stanie! A czy jest szansa na to, żeby pani Kasia zaczęła udzielać się na tym wątku i zamieszczać jakieś zdjęcia Rity? Myślę, że wiele osób by się cieszyło. A co do pani z Katowic, to mam nadzieję, że chwyci ją za serce jakiś nasz psiaczek. Zwłaszcza, że stare zdjęcia psów będą zamieniane na nowe, zrobione przez muzziego dwa dni temu. Wiele z tych psów wygląda dzisiaj zupełnie inaczej, piękniej. Quote
kinga_kinga7 Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 cavani napisał(a):No to ja pierwsza spieszę z gratulacjami podjęcia jedynej słusznej decyzji przez panią Kasię :multi: Miałam nadzieję, że tak się stanie! A czy jest szansa na to, żeby pani Kasia zaczęła udzielać się na tym wątku i zamieszczać jakieś zdjęcia Rity? Myślę, że wiele osób by się cieszyło. Myślę,że jak najbardziej! zaproszę p.Kasię:) Quote
jostel5 Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Bo to naprawdę była jedyna słuszna decyzja! O ile znam życie (a znam!;))-skoro Niunia tak się przywiązała do dt,to i z Katowic byłaby gotowa do niego nawiać! A już na pewno -tęskniłaby strasznie i byłaby BARDZO NIESZCZĘŚLIWA... Quote
Niunia:) Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Witam Wszystkich:) Dostałam dzisiaj zaproszenie na forum nawet nie wiedziałam że Niunia ma swój "wątek":) Infromuje żę NIunia czuje się świetnie , do wizyty kontrolnej zostało wprawdzie 8dni ale myślimy że Niuniek będzie w idealnej formie wczesniej:). Narazie nie chcemy sie wypowiadać co do nowego domku dla Niunki. Napewno nie wróci do schroniska, ale jeśli znajdzie się osoba dysponująca lepszymi warunkami od naszych i jeżeli Niunia ja zaakceptuje to nie wykluczone że zgodzimy się na to. Narazie wszyscy sobie razem dobrze radzimy, przywiązalismy sie do niej. Ma takie maślane oczy że jak spojrzy to chyba tylko kamień by sie nie ruszył:) POzdrawiam wszystkich i dziekuje jeszcze raz za takie zainterewsowanie losem Niuni. Quote
jostel5 Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Witamy na Dogomanii!:) Każdy psiolubny jest tu na wagę złota! :) A Niunia ma maślane oczy,bo kocha,po prostu kocha...! :) Quote
Niunia:) Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Aha z miłą chęcią dodam zdjęcia tylko nie wiem jak to sie robi:) Quote
Niunia:) Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Też tak sądze...Ona aż "pachnie" miłoscią:) Quote
kinga_kinga7 Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 Niunia:) napisał(a):Aha z miłą chęcią dodam zdjęcia tylko nie wiem jak to sie robi:) Witamy Niunię:) zdjęcia pomogę wstawić jak by co! Quote
Niunia:) Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 kinga_kinga7 napisał(a):Witamy Niunię:) zdjęcia pomogę wstawić jak by co! Czekam na pomoc:) Quote
kinga_kinga7 Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 Niunia:) napisał(a):Czekam na pomoc:) to prześlij mi na emaila-Paulina:) Quote
kinga_kinga7 Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 dziewczyny,przepraszam,że zaśmiecam wątek Niuni,ale jej schroniskowy kolega potrzebuje natychmiastowej pomocy! http://www.dogomania.pl/threads/202942-Biała-Podlaska-Podhalan-po-wypadku-błaga-o-litość!!! Quote
Niunia:) Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Witam. Dzisiaj Niunka była na kontroli. Ubranko zdjęte. Szwy zagojone. Odrobaczona:) Zaszczepiona:) Jeszcze jutro ją czeka kąpiel chociaż z tego co widzę to boi sie wody jak diabli. Ale ogólnie czuje sie wyśmienicie:) POzdrwiam Wszystkich:):) Quote
kinga_kinga7 Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 Niunia:) napisał(a):Witam. Dzisiaj Niunka była na kontroli. Ubranko zdjęte. Szwy zagojone. Odrobaczona:) Zaszczepiona:) Jeszcze jutro ją czeka kąpiel chociaż z tego co widzę to boi sie wody jak diabli. Ale ogólnie czuje sie wyśmienicie:) POzdrwiam Wszystkich:):) to super!!! my też Was pozdrawiamy:) Quote
Niunia:) Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Witam :)Donoszę że u Niuni wszystko dobrze:) Błyszczy się Pannica po kąpieli że hoho:) a i humor już odzyskala mamy wrażenie ze całkowicie:) Wtopiła się już w nasz dom... że pewnie zostanie ... narazie nie mówie nic na 100% jak decyzja będzie podjęta to Paulina ją ogłosi:) Pozdrawiam p.s wieczorem dostarcze nowe zdjęcia Niuni .. Tobie Paulinko :) żebyś wstawiła bo ja nadal nie potrafie:) Quote
jostel5 Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Dziękujemy za bardzo dobre wiadomości i czekamy na zdjęcia.:) Quote
kinga_kinga7 Posted March 12, 2011 Author Posted March 12, 2011 pozwoliłam sobie wybrać;) Niunia cuuudowna!!!!!! Quote
cavani Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 [quote name='Niunia:)']Wtopiła się już w nasz dom... że pewnie zostanie ... narazie nie mówie nic na 100% jak decyzja będzie podjęta to Paulina ją ogłosi:) [/QUOTE] A ja zaglądam co jakiś czas i sprawdzam, czy już ostateczna decyzja podjęta :oops: Miło byłoby zobaczyć ślicznotkę już w innym dziele - tych szczęśliwych psów, które znalazły dom... Na zdjęciach wygląda pięknie! Zachwycający, dumny, szczęśliwy pies! Quote
kinga_kinga7 Posted March 16, 2011 Author Posted March 16, 2011 narazie nie mówie nic na 100% jak decyzja będzie podjęta to Paulina ją ogłosi:)bardzo chętnie napiszę i czekam z niecierpliwością na tą decyzję:loveu: że zostanie!! Quote
Cleo2008 Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 [quote name='kinga_kinga7']Państwo od Niuni zdecydowali,że nie oddadzą jej tak daleko! Zostaje u p.Kasi:) zadzwoniłam do p.z Katowic i będzie śledzić naszą stronkę,jeśli coś,to będzie do mnie dzwonić jest taka sliczna i taka smutna... trzymam kciuki zeby bylo dla niej jak najlepiej! Quote
Recommended Posts