Niunia:) Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Witam Wszystkich:) już chyba wiadomo że Niunia została u Nas na dobre. Śpieszę tylko dodać że zmieniła imię na LUsia:) Luśka i Lusiuś:)... i ma się wyśmienicie . Uwielbia jabłka i marchewke:) ... czasami sie zastanawiam czy to jest pies..??:) POza tym już się zgraliśmy tak mocno że ostatnio Luśka jechała z Nami pociągiem do Międzyrzeca na grila:):) ... Dziękuje jeszcze raz za zainteresowanie Nasza Luśką i pozdrawiam Wszystkich Dogomaniaków:) Aha zdjęcia przesle do Pauli.. jak będzie miałą czas to wstawi..:) Dziękuje Pa Quote
cavani Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Bardzo czekałam na to oficjalne potwierdzenie, że już nie potraficie bez siebie żyć i że zostaje u Was na zawsze! Bardzo się cieszę! Quote
cavani Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Założycielka wątku z pewnością z radością zrobi to jutro i jeszcze przeniesie Ritę - Niunię - Lusię do działu "Już w nowym domu" :multi: Quote
kinga_kinga7 Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 Lusia ślicznie -tak jak moja Lusia:loveu::) Kasiu pozwoliłam sobie wybrać trzy zdjęcia,bo z resztą miałam problem:roll: Quote
Recommended Posts