Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jiliarella napisał(a):
to teraz ma dwie aukcje na allegro... :P ale to drugie jest zdecydowanie ładniejsze :)

Dwa allegro to jak dwa castingi do głównej roli:-))) Mam nadzieję że któryś Krycha wygra:-) Dzięki!!!

• Replies 110
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Emiś']Wysłałam kandydaturę Krysi osobom, które chciały Fredka adoptować (Fredek już w nowym domu). Rozumiem, że nikt się nie odezwał?[/QUOTE]

No niestety nie:-( Krysia ciągle czeka...

Posted

Nic nowego nie słychać. W dzikim tłumie psów walczacych o życie w schronisku, Krysia wydaje sie mieć szczęście. Ma swoją stóżówkę i jedzenie. Jest zdrowa. Wkrótce bedzie sterylizowana. Cóz to jednak jest w porównaniu z tym, co daje psu szczęście... Nikt się o Krysię nie pyta, choć jest ogłaszana. A to taka fajna dziewczyna...

Posted

dzisiaj zrobiłam długi spacer po Sosnowcu, powiesiłam około 10 ogłoszeń (opis AgnieszkiBB + zdjecia) w miejscach do tego przeznaczonych, niestety słupy są szybko zaklejane, do tego 2 szt. w zoologicznym tam będą wisieć dopóki Krysia nie znajdzie domu i 1 u weta. Na dzisiaj tyle. Pozdrawiam

Posted

Krysia dziś była na akcji adopcyjnej w Silesii. Niestety nie nadaje siś na takie imprezy. O ile sam tłum w hipermarkecie bardzo ją ciekawił i cieszył (jest społeczna, dobrze zsocjalizowana) to za kratkami ogródka dla zwierząt wstapił w nią zew mordercy. Szczekała na przechodniów, denerwowała się, stresowała, była dość pobudzona i skora do kłapania zębiskami i ogólnie nie była wzorcem psiaka do adopcji:-( Wobec tego wróciła po dwóch godzinach na magazyny:-(
Pomóżcie znaleźć Krysi dom bez zwierzat :-( Taki tylko dla niej - ona nie potrafi się dzilić swoim domem i panem...
Proszę o pomoc. Tracę nadzieję...

Posted

Dawno tu nie zaglądałam. Widzę, że - mimo ogłoszeń - Krysia siedzi sobie nadal w stróżówce. Ale chciałam napisać: Agnieszko, nie martw się i nie pisz, że tracisz nadzieję. Czasem zdarza się, że pies czeka rok albo dłużej, mimo tego, że jest fajny, mocno rozreklamowany i że aż by się prosiło o dom... W sumie czasem to nawet nie sposób zrozumieć, dlaczego..
Jeśli nie zrezygnujesz z szukania, to na pewno trafi się ktoś dokładnie odpowiedni dla Krysi. Przynajmniej wiemy, że na pewno bezpiecznie doczeka takiej chwili - to bardzo dużo i to dostała od Ciebie.

Chętnie powieszę parę ogłoszeń - jak zrozumiałam, nie ma gotowych - spróbuję wykorzystać opis Krysi i coś wydrukować;)

Posted

Dzięki Iza, dzięki za wsparcie. Chciałabym, żeby Krysia już miała dom. Martwię się i smucę. Stróżówka jest dobrym miejscem na kilka dni, tygodni. Dla psiaków w trudnym położeniu i kiepskim stanie zdrowia. Krysia powinna do domu pójść, do domu bez innyc zwierząt, gdzie będzie mogła doświadczyć bliskości człowieka...

• 3 weeks later...