Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 110
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

abra64 napisał(a):
zaglądam do Krysi a tu taka cisza, od wtorku będę ją ogłaszać bo trzeba jej domek znajeść , taka fajna dziewczynka nie może się zmarnować ,zaglądajcie dziewczyny nie zapominajcie o Krysi

zaglądamy do Krysi , zaglądamy i trzymamy kciuki za śliczną dziewczynkę . Buziaczki Krysiu :):):):):):):)

Posted

Dzięki !!! :-)
Krysia ma się bardzo dobrze. Trochę jeszcze kaszlu i dwa zastrzyki do wzięcia. Jest bardzo radosna, strasznie lgnie do ludzi. Przy mnie i przy Julce skacze do oczu psom 10 x większym od siebie:-) ale tylko jak jest na smyczy ma sie rozumieć :-))))))))))))

Sprawa domu dla Krysi, który deklarował że ją weźmie trochę sie rozłazi... Tak to czuję... POMÓŻCIE Z OGŁOSZENIAMI!!! Krysia ejst na tyle zdrowa, że szkoda jej trzymać na nagazynach.Ona potrzebuje LUDZI... a najlepiej swojego Ludzia:-(

Posted

Krysi dzisiaj zdjęty został bucik z łapy. W niedzielę zdejmiemy jej kołnierz. Za około tydzień sterylizacja. Krysia jest gotowa na nowe życie tylko ono jakoś nie przybywa...:-(
Krycha - wychodzi z niej prawdziwa natura. po pierwsze odważny psiak broniący swojego stada = obce psy i ocy ludzie są obwarkiwani (jak siedzi na rękach u "swoich":-)))))
Krysia jest wpatrzona w człowieka jak w obrazek święty!!! Jest Krysia bardzo wesołym, żwawym, radosnym psiakiem. Z młoda duszą:-) Julka, moja córka mówi "patrz mama ona m dziękuje całą sobą za obecność". I racja - tak jest. Dziś była w gościach u mnie w domu, bo Teodor był na kastracji:-) strasznie jej się podobało:-) Czuła sie jak w domu:-) Krysia - biedna dziewczyna...

Posted

nie , Krysia nie jest w schronisku! krysia mieszka na magazynach w stróżówce ze Stróżami Życzliwymi:-) Ale taki stan nie może trwać wiecznie - tam juz jest jeden pies... a poza tym stróżowka to nie miejsce dla mlodej dziewczyny szukającej miłosci:-(
POMOCY!!!!!!!!

Posted

Nie ma żadnych wieści:-( Inne psiaki z naszego schronu znajdują domy, o Krysię nikt nawet nie pyta:-( nie mam pojęcia czemu... Dziewczyny porobiły jej ogłoszenia, ale jakoś nie przynoszą efektu. Najmniejszego. Nikt Krysi nie chce:-( A ona już zdrowa, łapa zagojona, kaszel minął... Nie wiem co robić

Posted

dineh napisał(a):
czy jest tu gdzieś jakiś tekst do ogłoszeń??

Domonika jest na 1 stronie (pierwszy post wątku). Dziękuję Ci!!!!!!!!! Jeszcze nie mam wieści w sprawie sterylki. Czekam na nie. Najpóźniej bedą wieczorem.

Posted

Dominiczko - dziękuję w imieniu swoim i Krysi... Kawał roboty. Przy okazji dziekuję też innym Ciociom Krysi (Basia, Emila - szczególny ukłon w Waszą stronę) za to że robicie Krysi ogłoszenia i dajecie szanse... Wszytskich fanów Krysi (vanili:-)) prosimy o trzymanie kciuków...:-)

Posted

Emiś napisał(a):
Dzwonił dziś do mnie Pan w sprawie Zoe, ale że Panna już w nowym Domku, to zaproponowałam mu Krysię, może to akurat będzie Ten Dom :)

i co i co? Pan zainteresował się Krysią?