Astaroth Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 Foka nie jest brzydka, tylko te zdjęcia kiepskie bo słońca nie ma to takie niewyraźne. No i paskuda odkąd spadł śnieg to zwariowała kompletnie, nic się nie słucha w ogrodzie, trudno ją dorwać z aparatem, do domu niechce wracać tylko zabawa w głowie. Ma podwójne spacery, najpierw wychodzi z domowymi, a jak nie chce wrócić to z chłopakami(Jarkiem i Leszkiem) jeszcze gania. Quote
obraczus87 Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 Byłam wczoraj u Foczki. Wizyta u Natalii była niespodziewana, dlatego nie mam zdjęć. Natomiast Foczka to bardzo fajna sunia. Grzeczna, bezproblemowa. Lubi poszaleć na dworze. Idealna do domu z innym psem. Także dom z dziećmi byłby fajny :) Nie wiem kompletnie czemu nikt Jej nie chce... Quote
mala_czarna Posted December 14, 2012 Author Posted December 14, 2012 Nawet z telefonika zdjęć nie ma? :mad: No ja tez nie wiem czemu nikt nie dzwoni. Odświeżam wszystkie te ogłoszenia, które przychodzą mi na meila, a straciły już ważności i nic :( Quote
obraczus87 Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 [quote name='mala_czarna']Nawet z telefonika zdjęć nie ma? :mad: No ja tez nie wiem czemu nikt nie dzwoni. Odświeżam wszystkie te ogłoszenia, które przychodzą mi na meila, a straciły już ważności i nic :([/QUOTE] Nawet z telefonu :evil_lol: Kama, jak będziesz Jej robić ogłoszenia to zmień Jej imie koniecznie. Może ludziom sie już opatrzyło imię Foka... Quote
mala_czarna Posted December 14, 2012 Author Posted December 14, 2012 [quote name='obraczus87']Nawet z telefonu :evil_lol: Kama, jak będziesz Jej robić ogłoszenia to zmień Jej imie koniecznie. Może ludziom sie już opatrzyło imię Foka...[/QUOTE] Ponoć kobietom w ciąży się nie odmawia, więc ok, zmienię. Może być brzydula? Czy lepsze czupiradło? :eviltong: Quote
marakota Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 na Wycior? czy Mop-ka? :P a gdzie Foczka wakacjuje? (miejscowość?) Quote
obraczus87 Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 Ha, ha, ha :evil_lol: :eviltong: Zmień na ślicznotkę :loveu: Foczka jest w miejscowości Brzeziny (pod Warszawą, przy trasie na Mińsk Mazowiecki) Quote
mala_czarna Posted December 18, 2012 Author Posted December 18, 2012 Z bazarku z maskotkami Foczka dostanie 46,50 zł. Tutaj wątek bazarkowy: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/236400-Bazarek-zako%C5%84czony-trwa-rozliczanie!!!!?p=20158232#post20158232[/url] Quote
Astaroth Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 upolowałam dzisiejsze metro dla Foki, nie wiem czy tak przed Świetami ktoś zwróci na nią uwage, ale może Mała czarna trzymaj telefon przy sobie :) Quote
obraczus87 Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 [quote name='Astaroth']upolowałam dzisiejsze metro dla Foki, nie wiem czy tak przed Świetami ktoś zwróci na nią uwage, ale może Mała czarna trzymaj telefon przy sobie :)[/QUOTE] Masz talent do "polowań" Kochana :) Quote
AniaGucio Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 [quote name='Astaroth']upolowałam dzisiejsze metro dla Foki, nie wiem czy tak przed Świetami ktoś zwróci na nią uwage, ale może Mała czarna trzymaj telefon przy sobie :)[/QUOTE] No to trzymamy kciuki!! Quote
mala_czarna Posted December 21, 2012 Author Posted December 21, 2012 Telefon mam!! Astaroth, dzięki za ogłoszenie :) Może się cud przed Świętami zdarzy i jednak komuś się ten wypłoch spodoba? :) Quote
Nadziejka Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 :iloveyou:Trzymam za slicznotke mocno:thumbs: Quote
mala_czarna Posted December 21, 2012 Author Posted December 21, 2012 Przynajmniej dobrze pod względem finansowym kończy się ten rok dla Foczki. Żeby tak tylko domek znaleźć, to dopiero byłby sukces. Mam dwie wpłaty dla Foczki: Z bazarku od [B]sonek666 - 35,50 zł :)[/B] i Pani Monika z FB, która znalazła Foczkę po zaginięciu z DS - [B]100 zł!! :) [/B] Ogromnie dziękuję za wpłaty! :) Quote
mala_czarna Posted December 23, 2012 Author Posted December 23, 2012 Od piatku było ok. 5 telefonów. Najbardziej sensowne to Pani, która mieszka na Saskiej Kępie z 25-letnim synem i z 10-letnim pieskiem, oraz starsze małżeństwo z Bemowa. I jednym i drugim wysłałam, na ich prośbę, kilka zdjęć Foczki, i od tego czasu się już nie odzywają. Nie odbierają również telefonów ode mnie. Oprócz tego dzwonił pan z Łodzi, który był tak pijany, że ciężko było mi się w ogóle zorientować w jakiej sprawie dzwoni. Z ciekawszych smsów, bo nawet już nie telefonów, to takie w stylu: cześć jestem arek, mam 28 lat, a ty ile masz? Quote
sonek666 Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 Też ostatnio miałam dziwny przypadek. Telefon, że już przyjeżdżają po Kota bo cud, miód i maliny. Mówię, że umowa do podpisania, że wymagana kastracja itd. Wszystko oki. No i przyjechali... Dowodu nie pokarze bo ten Kot to nie będzie na niego bo on go w ogóle gdzieś wywiezie czyli warunków też nie mam możliwości sprawdzenia. Ale ogólnie to Kotek ma być na gospodarstwie i Sobie będzie latał... Eee nie dziękuję :shake: Przed Świętami to słyszałam, że niektóre Fundacje nawet wstrzymują adopcje ze względu na tak zwane chociażby "Nieudane prezenty", które później lądują w koszu :-( Tak czy siak trzymam mocno kciuki za Foczkę :kciuki: Quote
mala_czarna Posted December 23, 2012 Author Posted December 23, 2012 [quote name='sonek666']Też ostatnio miałam dziwny przypadek. Telefon, że już przyjeżdżają po Kota bo cud, miód i maliny. Mówię, że umowa do podpisania, że wymagana kastracja itd. Wszystko oki. No i przyjechali... Dowodu nie pokarze bo ten Kot to nie będzie na niego bo on go w ogóle gdzieś wywiezie czyli warunków też nie mam możliwości sprawdzenia. Ale ogólnie to Kotek ma być na gospodarstwie i Sobie będzie latał... Eee nie dziękuję :shake: Przed Świętami to słyszałam, że niektóre Fundacje nawet wstrzymują adopcje ze względu na tak zwane chociażby "Nieudane prezenty", które później lądują w koszu :-( Tak czy siak trzymam mocno kciuki za Foczkę :kciuki:[/QUOTE] Kolejna pani dzwoniła. Brzmi nieźle, ale zobaczymy ;) A koleś od upartych smsów nadal pisze, i pyta czy możemy się spotkać. Sory, bo to przedświąteczna atmosfera, ale mam ochotę nakopać mu do dupy po prostu :mad: Quote
bea100 Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 Dobrych i spokojnych Świąt kochane! A dla Foczki- DOMU ! Trzymam kciuki z sił całych!!! Quote
mala_czarna Posted December 23, 2012 Author Posted December 23, 2012 [quote name='bea100']Dobrych i spokojnych Świąt kochane! A dla Foczki- DOMU ! Trzymam kciuki z sił całych!!![/QUOTE] Beatko, bardzo dziękuję :) Tobie również zdrowych, wesołych, i spokojnych Świąt w rodzinnej atmosferze :) Quote
bric-a-brac Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Odwiedzam Foczysławę i na Nowy Rok życzę najlepszego DS. Do Spajkiego też pewnie zajrzę pajęczyny zdjąć;) Quote
mala_czarna Posted December 31, 2012 Author Posted December 31, 2012 Wszyscy, którzy byli zainteresowani adopcją nie zadzwonili już po raz kolejny. Tak więc nici z adopcji. No cóz, może po prostu przed Świętami chwycił ludzi świąteczny nastrój, dobre serce się odezwało, ale na tym koniec. Quote
Nadziejka Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 :thumbs::iloveyou:sciskam mocno za Foczuniatko:buzi: wplacilam dzis 20 zl deklkaracji Quote
obraczus87 Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 Może tutaj wrzuc Foczydło [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/237757-poszukiwany-piesek-do-10kg-do-sprawdzonego-domu[/URL] Quote
Recommended Posts