Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Foka nie jest brzydka, tylko te zdjęcia kiepskie bo słońca nie ma to takie niewyraźne. No i paskuda odkąd spadł śnieg to zwariowała kompletnie, nic się nie słucha w ogrodzie, trudno ją dorwać z aparatem, do domu niechce wracać tylko zabawa w głowie. Ma podwójne spacery, najpierw wychodzi z domowymi, a jak nie chce wrócić to z chłopakami(Jarkiem i Leszkiem) jeszcze gania.

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Byłam wczoraj u Foczki. Wizyta u Natalii była niespodziewana, dlatego nie mam zdjęć.

Natomiast Foczka to bardzo fajna sunia. Grzeczna, bezproblemowa. Lubi poszaleć na dworze. Idealna do domu z innym psem. Także dom z dziećmi byłby fajny :)

Nie wiem kompletnie czemu nikt Jej nie chce...

Posted

[quote name='mala_czarna']Nawet z telefonika zdjęć nie ma? :mad:
No ja tez nie wiem czemu nikt nie dzwoni. Odświeżam wszystkie te ogłoszenia, które przychodzą mi na meila, a straciły już ważności i nic :([/QUOTE]

Nawet z telefonu :evil_lol:

Kama, jak będziesz Jej robić ogłoszenia to zmień Jej imie koniecznie. Może ludziom sie już opatrzyło imię Foka...

Posted

[quote name='obraczus87']Nawet z telefonu :evil_lol:

Kama, jak będziesz Jej robić ogłoszenia to zmień Jej imie koniecznie. Może ludziom sie już opatrzyło imię Foka...[/QUOTE]

Ponoć kobietom w ciąży się nie odmawia, więc ok, zmienię. Może być brzydula? Czy lepsze czupiradło? :eviltong:

Posted

Z bazarku z maskotkami Foczka dostanie 46,50 zł. Tutaj wątek bazarkowy:

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/236400-Bazarek-zako%C5%84czony-trwa-rozliczanie!!!!?p=20158232#post20158232[/url]

Posted

[quote name='Astaroth']upolowałam dzisiejsze metro dla Foki, nie wiem czy tak przed Świetami ktoś zwróci na nią uwage, ale może

Mała czarna trzymaj telefon przy sobie :)[/QUOTE]

Masz talent do "polowań" Kochana :)

Posted

[quote name='Astaroth']upolowałam dzisiejsze metro dla Foki, nie wiem czy tak przed Świetami ktoś zwróci na nią uwage, ale może

Mała czarna trzymaj telefon przy sobie :)[/QUOTE]

No to trzymamy kciuki!!

Posted

Przynajmniej dobrze pod względem finansowym kończy się ten rok dla Foczki. Żeby tak tylko domek znaleźć, to dopiero byłby sukces.

Mam dwie wpłaty dla Foczki: Z bazarku od [B]sonek666 - 35,50 zł :)[/B]
i Pani Monika z FB, która znalazła Foczkę po zaginięciu z DS - [B]100 zł!! :)
[/B]
Ogromnie dziękuję za wpłaty! :)

Posted

Od piatku było ok. 5 telefonów. Najbardziej sensowne to Pani, która mieszka na Saskiej Kępie z 25-letnim synem i z 10-letnim pieskiem, oraz starsze małżeństwo z Bemowa. I jednym i drugim wysłałam, na ich prośbę, kilka zdjęć Foczki, i od tego czasu się już nie odzywają. Nie odbierają również telefonów ode mnie. Oprócz tego dzwonił pan z Łodzi, który był tak pijany, że ciężko było mi się w ogóle zorientować w jakiej sprawie dzwoni.

Z ciekawszych smsów, bo nawet już nie telefonów, to takie w stylu: cześć jestem arek, mam 28 lat, a ty ile masz?

Posted

Też ostatnio miałam dziwny przypadek. Telefon, że już przyjeżdżają po Kota bo cud, miód i maliny. Mówię, że umowa do podpisania, że wymagana kastracja itd. Wszystko oki.
No i przyjechali... Dowodu nie pokarze bo ten Kot to nie będzie na niego bo on go w ogóle gdzieś wywiezie czyli warunków też nie mam możliwości sprawdzenia. Ale ogólnie to Kotek ma być na gospodarstwie i Sobie będzie latał... Eee nie dziękuję :shake:

Przed Świętami to słyszałam, że niektóre Fundacje nawet wstrzymują adopcje ze względu na tak zwane chociażby "Nieudane prezenty", które później lądują w koszu :-(

Tak czy siak trzymam mocno kciuki za Foczkę :kciuki:

Posted

[quote name='sonek666']Też ostatnio miałam dziwny przypadek. Telefon, że już przyjeżdżają po Kota bo cud, miód i maliny. Mówię, że umowa do podpisania, że wymagana kastracja itd. Wszystko oki.
No i przyjechali... Dowodu nie pokarze bo ten Kot to nie będzie na niego bo on go w ogóle gdzieś wywiezie czyli warunków też nie mam możliwości sprawdzenia. Ale ogólnie to Kotek ma być na gospodarstwie i Sobie będzie latał... Eee nie dziękuję :shake:

Przed Świętami to słyszałam, że niektóre Fundacje nawet wstrzymują adopcje ze względu na tak zwane chociażby "Nieudane prezenty", które później lądują w koszu :-(

Tak czy siak trzymam mocno kciuki za Foczkę :kciuki:[/QUOTE]

Kolejna pani dzwoniła. Brzmi nieźle, ale zobaczymy ;)
A koleś od upartych smsów nadal pisze, i pyta czy możemy się spotkać.
Sory, bo to przedświąteczna atmosfera, ale mam ochotę nakopać mu do dupy po prostu :mad:

Posted

[quote name='bea100']Dobrych i spokojnych Świąt kochane!
A dla Foczki- DOMU !

Trzymam kciuki z sił całych!!![/QUOTE]

Beatko, bardzo dziękuję :)
Tobie również zdrowych, wesołych, i spokojnych Świąt w rodzinnej atmosferze :)

Posted

Wszyscy, którzy byli zainteresowani adopcją nie zadzwonili już po raz kolejny.
Tak więc nici z adopcji.
No cóz, może po prostu przed Świętami chwycił ludzi świąteczny nastrój, dobre serce się odezwało, ale na tym koniec.