bea100 Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Zagląam tu często- zazwyczaj nie piszę- ale cały czas mam nadzieję, że Foczka znajdzie Swoich Ludzi :) Spokojnie mala_czarna, czasem trzeba dłużej poczekać ale warto!!!! Quote
Kryzia Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Pozwolę sobie umieścić jeszcze jeden link: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/231045-Czarna-mala-suczka-wiek-1-3-lata-dla-rodziny-z-wlasnymi-domem-i-ogrodem-w-Niemczech[/url] Quote
mala_czarna Posted August 23, 2012 Author Posted August 23, 2012 [quote name='Kryzia']Pozwolę sobie umieścić jeszcze jeden link: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/231045-Czarna-mala-suczka-wiek-1-3-lata-dla-rodziny-z-wlasnymi-domem-i-ogrodem-w-Niemczech[/URL][/QUOTE] Nie oddaję psów do adopcji do Niemiec. Nie mam zaufania. Quote
bea100 Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Tja, pomagałam paru psom co tam wyjechały, o kaukazce Buni i paru innych...słuch zaginął był :shake: Quote
mala_czarna Posted August 23, 2012 Author Posted August 23, 2012 [quote name='bea100']Tja, pomagałam paru psom co tam wyjechały, o kaukazce Buni i paru innych...słuch zaginął był :shake:[/QUOTE] Beatko, takich przypadków jest niestety cała masa, a osoby, które dopytują się o los psa są szykanowane i obrzucane epitetami. Quote
Nadziejka Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 Ciotenko dzis wyslalm 10 zl dla Foczuni:thumbs::iloveyou: za dni kilka wysle jeszcze troszke z zaleglosci moich deklaracyjnych ., sciskam mocno za Foaczunke , taka sliczna psinunia :iloveyou: Quote
mala_czarna Posted August 27, 2012 Author Posted August 27, 2012 Dzięki Ewunia :) Dostałam od Ciebie PW, ale odpiszę już w dniu jutrzejszym ;) Quote
mala_czarna Posted September 3, 2012 Author Posted September 3, 2012 bazarku książkowego dla Foczki i Spajka uzbierało się 136 zł, czyli dla Foczki jest 68 zł Quote
mala_czarna Posted September 10, 2012 Author Posted September 10, 2012 [quote name='obraczus87']Foka pokazuj sie.[/QUOTE] Pokazuje. I na FB, i w ogłoszeniach, ale zero telefonów niestety. Quote
mala_czarna Posted September 11, 2012 Author Posted September 11, 2012 [quote name='auraa']Dlaczego? To taka fajna sunia![/QUOTE] Fajna, grzeczna, niekłopotliwa, zabawowa, łagodna, lubiaca dzieci, i co?? :( Quote
mala_czarna Posted September 14, 2012 Author Posted September 14, 2012 Do Foczki to już w ogóle mało kto zagląda, a dziewczynce brakuje miesięcznie 160 zł. Ja juz nie wiem co to dalej będzie. Zasiedziała się straszliwie :-( Quote
ag2709 Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 Coś te czarnuszki nie mają szczęścia, ale głęboko wierzę, że los się dla nich odwróci. Quote
3 x Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 [quote name='mala_czarna']Do Foczki to już w ogóle mało kto zagląda, a dziewczynce brakuje miesięcznie 160 zł. Ja juz nie wiem co to dalej będzie. Zasiedziała się straszliwie :-([/QUOTE] ja zaglądam za każdym razem ale co po moim zaglądaniu jak pomóc nie mogę :( Quote
mala_czarna Posted September 14, 2012 Author Posted September 14, 2012 Wiecie co, najdziwniejsze, że w przeciwieństwie do Spajka Foczka ma naprawdę świetne zdjęcia. Pamietam, że jak byliśmy z nią na Polach Mokotowskich na imprezie z okazji Dnia Ziemi to Agnieszka jej takie super fotki zrobiła do ogłoszeń, Natalia w hotelu też jej bardzo ładne robi, i jakoś tak nic z tego nie wynika :( Quote
3 x Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 Kamila a może puść ją z njak najprostszym tekstem? Zorka nam na takim totalnie prostym poszła uprościłam tekst, może warto spróbowac z takim na kilku najpopularniejszych portalach Zorka poszła z tablicy.pl ikontak podałabym bezpośenio w ogłoszeniu np mail Foczka to ok. 2 letnia suczka średniej wielkości. Sięga poniżej kolan.Jest szorstkowłosa w kolorze głębokiej czerni z białymi znczeniami. Jest to młoda i przyjacielska sunia. Ładnie chodzi na smyczy. Jest przyjazna wobec innych zwierząt. Foczka jest wysterylizowana, zaszczepiona, odrobaczona i zabezpieczona przeciw kleszczom. Obecnie przebywa w domu tymczasowym. Jeśli chcesz dać jej dom, skontaktuj się z nami. Warunkiem adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej. Kontakt: ...@.... Quote
mala_czarna Posted September 14, 2012 Author Posted September 14, 2012 [quote name='3 x']Kamila a może puść ją z njak najprostszym tekstem? Zorka nam na takim totalnie prostym poszła uprościłam tekst, może warto spróbowac z takim na kilku najpopularniejszych portalach Zorka poszła z tablicy.pl ikontak podałabym bezpośenio w ogłoszeniu np mail [/QUOTE] I to jest chyba dobry pomysł, bo ludziom nie bardzo chce się wgłębiać w treść ogłoszenia. Spojrzą na zdjęcie, a jak tekst za długi to mają to w nosie. Pięknie dziękuję za sugestię i tekst do ogłoszenia! :) Quote
3 x Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 [quote name='mala_czarna']I to jest chyba dobry pomysł, bo ludziom nie bardzo chce się wgłębiać w treść ogłoszenia. Spojrzą na zdjęcie, a jak tekst za długi to mają to w nosie. Pięknie dziękuję za sugestię i tekst do ogłoszenia! :)[/QUOTE] jedno jest pewne bez ogłoszeń i reklamy domu nie znajdzie takie cuda to tylko obraczus z myszką potrafi ;) i może jakieś zdjęcie z rozdziwionym pycholem ? jakoś mi się bardziej psy z rozdziawiona paszczą podobają ;) wiesz o jakie chodzi, takie z usmiechem psim na pycholu i wywalonym jęzorem ;) Quote
mala_czarna Posted September 14, 2012 Author Posted September 14, 2012 Wiesz jak jej ciężko foty porobić? :) Ona ma chyba owsiki w tym małym psim tyłku :razz: Quote
3 x Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 [quote name='mala_czarna']Wiesz jak jej ciężko foty porobić? :) Ona ma chyba owsiki w tym małym psim tyłku :razz:[/QUOTE] wiem te sznyżły tak mają wiesz ile my się umęczyliśmy żeby Zorka Potworka miała ładne * zdjęcia [COLOR="#A9A9A9"]*) ładne w przypadku brodatych suniek to za dużo powiedziane powiedzmy - "wyjściowe" ;)[/COLOR] Quote
mala_czarna Posted September 14, 2012 Author Posted September 14, 2012 [quote name='3 x'] [COLOR=#A9A9A9]*) ładne w przypadku brodatych suniek to za dużo powiedziane powiedzmy - "wyjściowe" ;)[/COLOR][/QUOTE] Zamorduję!! :) Quote
ewakrakow Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 kochani proszę o pomoc w głosowaniu - pomóżmy uratować psiaki z olkusza!!! Quote
mala_czarna Posted September 18, 2012 Author Posted September 18, 2012 Gdyby ktoś zapomniał jak nasze Foczydło wygląda to przypomnę ;) [IMG]http://images46.fotosik.pl/1767/b0713de2323734ca.jpg[/IMG] Quote
3 x Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 RE-WE-LA-CJA :) i takie zdjęcie dałabym jako główne :) ostatnio patrzyłam na tablicy na zdjecia pasiaków jakie są w ogłoszeniach i moim zdaniem takie samej mordy sa fajniejsze i bardziej widoczne a już wogole niewidoczne sa gdy psiak wywalony brzuchem leży na kanapie na kolorowej kapie co z tego ze fajne zdjęcie (jak sie już powiększy) jak na miniaturce nie widac o co chodzi zdjęcie głowne ma przyciągnać i spowodować, że ktoś kliknie w ogłoszenie to takie moje zdanie zreszta jak jest taka posucha u Foczki - nic nie szkodzi spróbowac :) Quote
Recommended Posts