obraczus87 Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Ach ta bezpośredniość Ciotki małej czarnej ;) Quote
mala_czarna Posted February 26, 2011 Author Posted February 26, 2011 [quote name='obraczus87']Ach ta bezpośredniość Ciotki małej czarnej ;)[/QUOTE] No kochana, wiesz jak jest czasem na Dogo?? :) Przylezie ktoś na wątek i powie, że pieniądze przepiłam! Quote
obraczus87 Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 No wiem, wiem :) wszystko musi być czarno na białym :) Quote
mala_czarna Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 Zapraszam bazarek dla Foczki i Miko:) [URL="http://www.dogomania.pl/threads/203170-Mini-bazarek-dla-Ostrowiak%C3%B3w-do-5-marca-godz.-22.00"]http://www.dogomania.pl/threads/203170-Mini-bazarek-dla-Ostrowiak%C3%B3w-do-5-marca-godz.-22.00[/URL] Quote
Atomowka Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Kamila oj tam przepiłaś ja obstawiałam,że na jakiś urlop zbierasz:p Pytam bo chciałam przelać coś dla Miko, jakoś urzekła mnie ta mordka kochana Pytanie do kogo tą kasę wysłać? BĘdzie to bardzo drobna suma, ale grosz do grosza ........ Quote
mala_czarna Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 [quote name='Atomowka']Kamila oj tam przepiłaś ja obstawiałam,że na jakiś urlop zbierasz:p Pytam bo chciałam przelać coś dla Miko, jakoś urzekła mnie ta mordka kochana Pytanie do kogo tą kasę wysłać? BĘdzie to bardzo drobna suma, ale grosz do grosza ........[/QUOTE] Kochana, nas to najdrobniejsze sumy ratują, bo sama widzisz, że w ciemnej d.... jesteśmy ;) Konto to co zawsze :) Tak sobie myślę, że jak pojadę w niedzielę do Małgosi to wezmę jedno i drugie na spacer. Chce ktoś jechać dla towarzystwa? Może jakieś fajne zdjęcia do ogłoszeń porobimy? Quote
AGA35 Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 poleciało dla dziewczynek 30 zł, skromnie bo i u mnie bida piszczy :-( Quote
mala_czarna Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 [quote name='AGA35']poleciało dla dziewczynek 30 zł, skromnie bo i u mnie bida piszczy :-([/QUOTE] Wiem, i tym bardziej Ci Aga dziękuję!! Quote
Atomowka Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Kamila prześlij mi na PW dane do przelewu Ja bym z ogromną chęcią pojechała z Tobą ale obawiam się,że ten week odpada, dopiero za 2 tygodnie mogę myśleć o odwiedzinach Quote
wasabi81 Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Jak maluchy czuja sie po zabiegu??? Sa jakies wiadomosci? Quote
Atomowka Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Kama poszło 50 zł, dziel między psiaki jak uważasz ( choć tego dzielenia to nie za dużo będzie ) Quote
mala_czarna Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 [quote name='wasabi81']Jak maluchy czuja sie po zabiegu??? Sa jakies wiadomosci?[/QUOTE] Tak, ja już na drugi dzień rozmawiałam z Małgosią. Wszystko jest ok, szwami się na szczęście nie zajęły ;) Zresztą Foczka ma kubraczek posterylkowy. [quote name='Atomowka']Kama poszło 50 zł, dziel między psiaki jak uważasz ( choć tego dzielenia to nie za dużo będzie )[/QUOTE] Dzięki Ciotka :) Dam wszystko na Foczkę i Miko, bo biedne straszliwie. Spajk jest póki co na plusie, chociaż jak zepsuje kolejny kołnierz to Małgosia może tego nerwowo nie wytrzymać :( Quote
wasabi81 Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Ciesze sie ze wszystko jest ok :-) ... poza stanem konta:-( Postaram sie jutro dorzucic pare groszy na Miko i Foczke. Quote
mala_czarna Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 [quote name='Dogo07']Zaglądam do słodziaczków :).[/QUOTE] Zaglądaj i podkręć tam na wątku, bo szkoda psiaka. Już tyle czasu siedzi. Quote
mala_czarna Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 Dotarło 10 zł od Obraczus i 30 zł od Aga35. Dziękuję pięknie :loveu::multi: Quote
mala_czarna Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 Zmajstrowałam taki bazarek, ale nie wiem czy ludzie mają jeszcze magnetowidy w domu ;) Tytuły naprawdę fajne, a bazarek bez ceny minimalnej! [url]http://www.dogomania.pl/threads/203310-Fajne-filmy-na-wideo-bez-ceny-minimalnej-%29-Dla-Miko-i-Foczki-do-7-lutego[/url]! Quote
wasabi81 Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Hej Kamila, dopisz mnie prosze do stalych deklaracji... 20pln dla Miko i 20pln dla Foczki = 40pln msc. (na razie do konca roku - ale jestem pewna ze szybciutko znajda kochajace DS) Zrobilam wlasnie przelew na marzec z mala nadplata dla tych slodkich maluchow:-) Quote
mala_czarna Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 [quote name='wasabi81']Hej Kamila, dopisz mnie prosze do stalych deklaracji... 20pln dla Miko i 20pln dla Foczki = 40pln msc. (na razie do konca roku - ale jestem pewna ze szybciutko znajda kochajace DS) Zrobilam wlasnie przelew na marzec z mala nadplata dla tych slodkich maluchow:-)[/QUOTE] Dzięki!!! Kochana, ja też mam nadzieję, że jednak domki szybko się znajdą :) Tymczasem zapraszam Was na bazarek dla kolejnego Ostrowiaka, Bakusia, który jest pod opieką Obraczus :) Mamy parę fajnych biżutków, a Bakuś ma tyle deklaracji co kot napłakał :( [url]http://www.dogomania.pl/threads/203339-Super-Bi%C5%BCutki-dla-biednego-Bakusia!!-Do-10-marca-godz.-22.00[/url] Quote
mala_czarna Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 [quote name='Atomowka']Kamila czy moje 50 dych nie wpłynęło?[/QUOTE] Nie wchodziłam dzisiaj na konto. Wejdę po 16, bo ja zasadniczo mam urlop od dzisiaj i trochę sprzątam :) Quote
Nadziejka Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 [FONT=Arial Narrow][COLOR=darkorange]Mikunio:thumbs::iloveyou:Foczusia:iloveyou::thumbs:[COLOR=darkorchid] za was mocniutko sciskamy1[/COLOR][/COLOR][/FONT] Quote
mala_czarna Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 Wlazłam w końcu na konto :) Pięknie dziękujemy Ciotce Atomowce - 50 zł, Aniagucio - 20 zł :Rose: Quote
Recommended Posts