Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 168
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A co się w Szepietowie wystawia? ;)
mi niedziela też pasuje, transport chyba uda mi się załatwić, i jedną sukę przytacham ;)
Ktoś jeszcze chętny? :)

Guest papillonek
Posted

[quote name='C&B']jakbym ktoś chciał jeszcze wpaść, to 12 koło Kauflandu, zapraszamy! :)[/QUOTE]

jutro?to mogę wpaśc z ze swoją ,ale nie przewiduje jej stosunku do dużych psów ,nie wszystkie toleruje ;)

Posted

jutro ;)
wpadaj, ja chyba biorę Chruma, o ile jutro będzie w miarę na chodach, więc większych psów nie przewidujemy ;) chyba, że ktoś jeszcze wpadnie.

• 2 months later...
Posted

[quote name='Izabela124.']Dziewczyny! Proponuje spacerek 4lipca o godz 12 bądź 13 :) Pasuje wszystkim? Będę w tym dniu od rana w Łomży z Kissem, więc liczę na spotkanie![/QUOTE]
mi na ten moment pasuje :)

Posted

W czwartek też jestem, ale mam ograniczony czas. Więc jak chcecie w czwartek to na wcześniejszą godz. 10 lub 11? Bo po 15 już mnie nie będzie. W późniejszych dniach już mnie nie ma.

Posted

Kurcze, bo mi tak powychodzilo, ze tylko jutro moge, i to wlasnie kolo 10-11 najlepiej, w czwartek odpadam. Iza, a jutro o ktorej bys mogla?