onga Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Cudownie:))) niech tam kuleczka dochodzi do zdrówka i raz dwa rozkochuje w sobie czyjeś serce. Quote
Emiś Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Brak mi słów :( Oby chociaż suczynka przeżyła. A ten DT to do czasu adopcji? Czy za tydzień będzie jechała do Ciebie, Onga? Quote
onga Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Nic nie wiem jeszcze. Jakby co-służę pomocą. Quote
Cleo2008 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 czy ten DT juz jest bo ja nie kumata, sorry Quote
olivetshka Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Cleo2008 napisał(a):czy ten DT juz jest bo ja nie kumata, sorry Podobno jest... Trzymamy kciuki za maleństwo, by przeżyło i wreszcie poczuło się kochane :( Quote
Cleo2008 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 nie kasuje jeszcze linku w razie czego... Quote
Emiś Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Suczka zwana Czekoladką jest w DT w Katowicach i obecnie ma na imię Milka :) Dziewczyny, które się nią zajmują pojawią się na wątku i napiszą co u małej rozbrykanej Pannicy :) Zdjęcia z DT. Sylwia zmienisz tytuł wątku? Quote
olivetshka Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 sosnowieckie schronisko napisał(a):Czekolada szuka DS zatem :) Przydałyby się ciut lepsze zdjęcia i można ogłaszać. Quote
Angelika.m Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Witam! Przepraszam, że tak późno tu zaglądam, ale (pechowo strasznie!) wpierw awaria kablowo-internetowa, a później upadek laptopa=przymusowe podłączenie pod TV :placz: Czekoladka ma już za sobą wszystko to co najgorsze! Z dnia na dzień staje się coraz bardziej psim dzieckiem, a nie smutną i zrównoważoną czekoladową pięknością . Jedyne ślady choroby, które pozostały to katarek, który nauczyła się umiejętnie 'zostawiać' na rozłożonych kocykach...i nie tylko :eviltong: Maluszka kocha koty! A jeden z kotów bardzo pokochał ją. Jedzą z tej samej miski :loveu: Milka jest cudownie pojętna! 'Siad' robi perfekcyjnie jak zaczarowana,'podaj łapę' i 'waruj' wychodzi jej co drugi raz :p Panie i Panowie - nic, tylko brać i kochać! da komuś wiele, wiele szczęścia! Jest psim bobaskiem, a już tyle przeszła. :( Codziennie przeżywam jej zastrzyk, które muszę dać i po którym tak bardzo, bardzo płacze...:(:placz: (ah i konsultując sie z kilkoma osobami i przeglądając wiadomości w necie - wygląda tak samo jak szczeniaczki-czekoladowe Dobermany) Dodaję dwa zdjęcia, znów niezbyt dobrej jakości (chyba nie mam szczęścia do sprzętów elektronicznych :P) <33333 ulubiona pozycja Czoko :eviltong::loveu: Quote
Angelika.m Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 czoko uwielbia mandarynki! <3 i pilnie szuka DS,bo zaczyna się przyzwyczajać-ma mlodziutkie i chłonne jak gabeczka serce (zresztą jak i ja;() Quote
AgnieszkaBB Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Czoko - to piękne i komfortowe imię:-) Cze-ko-la-da jest też ładne - ale wołaj tu na spacerze...:-) Jutro kontrola lekarska:-) Sądzę że wszystko będzie super - dziewczyny bombowo nianczą Czoko:-) Prosimy o dom dla małej... Dobry, fajny dom:-) Niechże się zgłosi...:-) Quote
AgnieszkaBB Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Dom się zgłosił!!!! tadadam!!!!! :-) Czoko jest od tygodnia w nowej Rodzinie:-) Dziewczyny mają do niej 5 minut - bo to to samo osiedle. Opiekunki Czoko już podjęły się opieki nad kolejnym psiakiem - tym razem wylądowała u nich Tora - ONkowata suczka z S-ca. Leczymy ją i doprowadzamy do normy. Dziewczyny DZIĘKI za Wasze wielkie i dobre serducha!!!!:-) Quote
Recommended Posts