Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 615
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To jest w ogóle dziwadło wysokiej klasy :) Fakt, za Carusem tęskniła ale teraz się tak rozbrykała ze jest momentami nie do opanowania. Tylko na rączki albo na kolanka inaczej awanturę robi,świergoli, tupie łapami.
Jest wszystkożerna ale najbardziej lubi patrzeć co dzis na obiad i czy da się spróbować :) Ale i tak ja kochamy

Posted

[quote name='Anette']Melduję że panna łowiczanka pożarła mi wczoraj surówkę (jabłko, seler, por z musztardą i odrobinką majonezu) i wypiła herbatę!!!!!
Ona jest po prostu niemożliwa...[/QUOTE]
Oni w Łowiczu coś robią z tymi psami, pani kochana, że one potem takie nienormalne dietetycznie, wszystko zeżreją a nic im nie szkodzi...

Posted

[quote name='Florentynka']Oni w Łowiczu coś robią z tymi psami, pani kochana, że one potem takie nienormalne dietetycznie, wszystko zeżreją a nic im nie szkodzi...[/QUOTE]
A żeby pani wiedziała. Dziś mi babcia zameldowała że Klara pożarła pól opakowania Delicji i nic jej nie było...

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='Isadora7']Jaka śliczna, gładziutka i ... okrąglutka :D :D :D[/QUOTE]

Niestety, doopka trochę księżniczce urosła.
Cały czas zastanawiamy się w domu, jak ona w tym przytulisku wytrzymała ( wtedy pogoda byłą podobna ) jak to jest podkołdrownik pospolity.
Klarissa jest zupełnie kanapowym psem. Bez kubraczka/kurtki/sweterka na spacer nie idzie i już!!!
Obecnie załatwia się na podgrzewanym trawniku i chce natychmiast do domu pod kołderkę. Jak chcemy iść dalej zapiera się jak kotwica transatlantycka i na rękach trzeba kloca nieść :)
Ale jest słodka i kochana, podbija serce każdego kto ją poznał :)

• 1 month later...
Posted

[quote name='Anette']Dziś mija rok jak Klarcia stała się warszawianką pełną gębą :)[/QUOTE]

Ale to zleciało!!! :)
Może jakaś urodzinowa fotka większej doopki?;)

Posted

[quote name='Anette']Dziś mija rok jak Klarcia stała się warszawianką pełną gębą :)[/QUOTE]

Tak!!! Zaraz po Klarze wpadł do nas na parę dni Gacek i też już imprezujemy z okazji rocznicy!
Miło wrócić po roku i mieć świadomość niezmienną, że Klara znalazła dom najlepszy na świecie!
Wszystkiego najlepszego!!!!

Posted

[quote name='yunona']A nie smutno jej tak samej królewnie? :)[/QUOTE]

Smutno, ale TZ ma cały czas żałobę po Carusie więc o drugiej parówie nie ma na razie mowy

Posted

[quote name='Anette']Smutno, ale TZ ma cały czas żałobę po Carusie więc o drugiej parówie nie ma na razie mowy[/QUOTE]
Sorry , że byłam niedelikatna:ices_bla: , jasne bezdyskusyjnie.:oops:

Posted

Nic się nie stało :) Każdy z nas przez to przechodził..
Ja już bym dawno Klarze coś zorganizowała ale na razie jest nie i już.
A Klarcia w roli jedynaczki tez już się odnalazła, szczególnie że w każdy weekend żeby nie siedziała sama w domu jest odwożona do Babci którą uwielbia.
Nie muszę dodawać że spasiona doopka to efekt rezydowania u Pani Starszej..

• 3 months later...
Posted

Chciałam tylko powiedzieć że Klara żyje, ma się świetnie, jest najbardziej rozpuszczonym psem w Warszawie. Gaduła straszna, przylepa jeszcze większa. Dostałą ostatnio muczącą krówkę i robi codziennie o 7 rano za budzik :)

Posted

A pamiętacie Juniorka, który razem z Klarą wleciał do schroniska i uważany był za jej synka? Junior po roku pobytu w domu, wrócił do Fundacji. Właściwie nie bardzo się tym przejął, widocznie tu mu lepiej. Jest wcale nie podobny do jamnika, raczej do mini setera, jest jednak mądry jak jamnik.

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/849/juniorh.jpg/][IMG]http://img849.imageshack.us/img849/5937/juniorh.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/32/juniorxq.jpg/][IMG]http://img32.imageshack.us/img32/5166/juniorxq.jpg[/IMG][/URL]

No co, podobny do jamnika? Cała mamusia.