mamanabank Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Następna po Balbinie miłośniczka dziwnych potraw. Kradzione smakuje lepiej :-) Quote
Anette Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 To jest w ogóle dziwadło wysokiej klasy :) Fakt, za Carusem tęskniła ale teraz się tak rozbrykała ze jest momentami nie do opanowania. Tylko na rączki albo na kolanka inaczej awanturę robi,świergoli, tupie łapami. Jest wszystkożerna ale najbardziej lubi patrzeć co dzis na obiad i czy da się spróbować :) Ale i tak ja kochamy Quote
Mika31 Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 rozbrykała się panienka por i musztarda niezłe ma apetyty Quote
Florentynka Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 [quote name='Anette']Melduję że panna łowiczanka pożarła mi wczoraj surówkę (jabłko, seler, por z musztardą i odrobinką majonezu) i wypiła herbatę!!!!! Ona jest po prostu niemożliwa...[/QUOTE] Oni w Łowiczu coś robią z tymi psami, pani kochana, że one potem takie nienormalne dietetycznie, wszystko zeżreją a nic im nie szkodzi... Quote
Anette Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 [quote name='Florentynka']Oni w Łowiczu coś robią z tymi psami, pani kochana, że one potem takie nienormalne dietetycznie, wszystko zeżreją a nic im nie szkodzi...[/QUOTE] A żeby pani wiedziała. Dziś mi babcia zameldowała że Klara pożarła pól opakowania Delicji i nic jej nie było... Quote
Anette Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 [B][B]JA - KSIĘŻNICZKA[/B][/B] [IMG]http://img827.imageshack.us/img827/9845/dsc02079a.jpg[/IMG] Quote
Isadora7 Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Jaka śliczna, gładziutka i ... okrąglutka :D :D :D Quote
Andzike Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 [quote name='Isadora7']Jaka śliczna, gładziutka i ... okrąglutka :D :D :D[/QUOTE] Podobnie jak Sońka moich dziadków ;) Quote
yunona Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Przepiękna królewna i ma fajny rudy kolorek i żarta jak mój Harutek (wszystko żre jak leci). Najważniejsze, że zadowolona i szczęśliwa :) :) :) Quote
Anette Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 [quote name='Isadora7']Jaka śliczna, gładziutka i ... okrąglutka :D :D :D[/QUOTE] Niestety, doopka trochę księżniczce urosła. Cały czas zastanawiamy się w domu, jak ona w tym przytulisku wytrzymała ( wtedy pogoda byłą podobna ) jak to jest podkołdrownik pospolity. Klarissa jest zupełnie kanapowym psem. Bez kubraczka/kurtki/sweterka na spacer nie idzie i już!!! Obecnie załatwia się na podgrzewanym trawniku i chce natychmiast do domu pod kołderkę. Jak chcemy iść dalej zapiera się jak kotwica transatlantycka i na rękach trzeba kloca nieść :) Ale jest słodka i kochana, podbija serce każdego kto ją poznał :) Quote
mamanabank Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Cudowna, piękna, kochana! Aż wróciłam na wątku o ten rok i poczytałam sobie trochę, i pooglądałam. Nie poznałabym jej! :-D Quote
pajda67 Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 dziewczynka jest przepiękna i taka dostojna dama!!!! Quote
Anette Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Dziś mija rok jak Klarcia stała się warszawianką pełną gębą :) Quote
Andzike Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 [quote name='Anette']Dziś mija rok jak Klarcia stała się warszawianką pełną gębą :)[/QUOTE] Ale to zleciało!!! :) Może jakaś urodzinowa fotka większej doopki?;) Quote
mamanabank Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 [quote name='Anette']Dziś mija rok jak Klarcia stała się warszawianką pełną gębą :)[/QUOTE] Tak!!! Zaraz po Klarze wpadł do nas na parę dni Gacek i też już imprezujemy z okazji rocznicy! Miło wrócić po roku i mieć świadomość niezmienną, że Klara znalazła dom najlepszy na świecie! Wszystkiego najlepszego!!!! Quote
Andzike Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Mamanabank, dopiero skończyłaś imprezę Gackową czy spać nie możesz? ;) Quote
mamanabank Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Mogę, ale mi nie dają. Gackowa impreza dopiero się zaczęła i jeszcze trochę potrwa! Quote
Anette Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Fotki bedą w niedługim czasie. Generalnie panna Klara jest najbardziej rozpuszczonym jamniorem w województwie mazowieckim :) Quote
Anette Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 [quote name='yunona']A nie smutno jej tak samej królewnie? :)[/QUOTE] Smutno, ale TZ ma cały czas żałobę po Carusie więc o drugiej parówie nie ma na razie mowy Quote
yunona Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 [quote name='Anette']Smutno, ale TZ ma cały czas żałobę po Carusie więc o drugiej parówie nie ma na razie mowy[/QUOTE] Sorry , że byłam niedelikatna:ices_bla: , jasne bezdyskusyjnie.:oops: Quote
Anette Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Nic się nie stało :) Każdy z nas przez to przechodził.. Ja już bym dawno Klarze coś zorganizowała ale na razie jest nie i już. A Klarcia w roli jedynaczki tez już się odnalazła, szczególnie że w każdy weekend żeby nie siedziała sama w domu jest odwożona do Babci którą uwielbia. Nie muszę dodawać że spasiona doopka to efekt rezydowania u Pani Starszej.. Quote
Anette Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 Chciałam tylko powiedzieć że Klara żyje, ma się świetnie, jest najbardziej rozpuszczonym psem w Warszawie. Gaduła straszna, przylepa jeszcze większa. Dostałą ostatnio muczącą krówkę i robi codziennie o 7 rano za budzik :) Quote
luka1 Posted July 6, 2012 Author Posted July 6, 2012 A pamiętacie Juniorka, który razem z Klarą wleciał do schroniska i uważany był za jej synka? Junior po roku pobytu w domu, wrócił do Fundacji. Właściwie nie bardzo się tym przejął, widocznie tu mu lepiej. Jest wcale nie podobny do jamnika, raczej do mini setera, jest jednak mądry jak jamnik. [URL=http://imageshack.us/photo/my-images/849/juniorh.jpg/][IMG]http://img849.imageshack.us/img849/5937/juniorh.jpg[/IMG][/URL] [URL=http://imageshack.us/photo/my-images/32/juniorxq.jpg/][IMG]http://img32.imageshack.us/img32/5166/juniorxq.jpg[/IMG][/URL] No co, podobny do jamnika? Cała mamusia. Quote
Recommended Posts