Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 278
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

My dopiero wczoraj w Kielcach dowiedzielismy sie o tej wystawie :oops: :oops:
Myślałam, że już za późno i z ciekawości sprawdzilam sobie ich stronke, no i okazalo sie, ze zgloszenia przyjmują do 22 Listopada :crazyeye: (przedluzyli termin)
Czyli pewnie będziemy ;) :multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='ursus']mam ja meilem wysłane zgłoszenia 2 x bo mi wracało............. ale dodzwonić się tam nieda !!
Jest tu ktoś z Wałbrzycha??[/QUOTE]

Też miałam ten problem spróbuj tuż przed lub po godzinach przyjęć interesantów. Mi się wkońcu udało.

Posted

[quote name='panienkabubu']Czy rowniez wysylanie reklam jest przedluzone do jutra? PILNE!!!!!!![/quote]

wyslalam :roll: oby jeszcze dalo rade no :roll:

mimo wszystko nadal czekam na informacje, jest ktos z tamtejszych stron???? bo oddzial czynny tylko w pn i w pt :( a dzis wtorek, do piatku bedzie zakonczone przyjmowanie zgloszne :(

Posted

...a tak-ktos jest znaczy sie my!! telefon jest wciaz zajety bo jest wielu chetnych...prosze nastawic automatyczne powtorzenie i probowac do skutku...:lol: tak jak my...

Posted

[quote name='tkacka']...a tak-ktos jest znaczy sie my!! telefon jest wciaz zajety bo jest wielu chetnych...prosze nastawic automatyczne powtorzenie i probowac do skutku...:lol: tak jak my...[/quote]

jak sie dodzwonisz to daj znac, czy moja reklama zostala przyjeta, wyslalam i oplacilam dzisiaj
błagam
:modla:

Posted

...najnowsze wiesci z ZKwP o Walbrzych...dzis o 18.00 nasza P. Lila bedzie w zwiazku-przeczyta kolejne e-maile i bedzie mozliwa aktualizacja danych. Prosze probowac faxem-nr ten sam. Jest juz 1200 zgloszonych psow...to na prawde duzo! Cierpliwosci kochani!!

Posted

Mam bardzo pilną sprawę do osób, które będą na 100% na wystawie w Nowej Rudzie, czy ktoś z Was mógłby mi odsprzedać katalog lub po prostu zakupić na wystawie? Byłabym wdzięczna, opłacę wszystko - bardzo mi zależy na tym katalogu :modla:

kontakt na PW, BŁAGAM :modla:

Posted

[quote name='YaBear-CubCammy']Czy jakaś dobra duszyczka miałaby pieska w sam raz na Młodego Prezentera??? NA sobotę i na niedzielę. Z góry dziękuję, proszę o kontakt na priv:)[/quote]

hej, a co znaczy 'w sam raz na Młodego Prezentera'? :lol:

bo ja ciągle czekam z utęsknieniem żeby zobaczyć swoją psicę czy dałaby radę...
p.s. jak nas przyjmą to będziemy w sobotę :D