mru Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 o rany, czyli płuca. to dobrze, ze nie serce choć i tak niefajnie :( oby leki pomogły! śpij sobie pod kocykiem, mały. na zdrowie :) Quote
ronja Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 koło południa było wszystko ok:) Szaruś głównie śpi, je niedużo i polubił już głaskanie po łepku Quote
mysza 1 Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 [quote name='mru']mysza a co on je teraz?[/QUOTE] Gotowałam mu ryż z kurczakiem, jadł dosyć chętnie, 3 razy dziennie chociaż ryż go nie zachwyca ;) Wczoraj ugotowałam mu trochę kurczaka z wołowiną i drobnym makaronem, bardzo mu smakowało ale w nocy dostał biegunki, mieliśmy cięzką noc, kilka spacerów po śniegu w kapciach ;) podałam mu Nifuroskazyd i na szczęście przeszło. Po konsultacji z wetem, przechodzimy na Intestinal, wcześniej tez miał jakieś sensacje. Jutro będę musiała kupić, na razie mam próbki. [quote name='tanitka']jak sie ma Szaruś dzisiaj?[/QUOTE] Po cięzkiej nocy, w dzień dobrze, trochę chodził po domu, trochę spał. Byłam w dra Niziołka ze zdjęciem, którego wcześniej zapomniałam, płuca są słabe :( Nie zauważam szczególnej poprawy po lekach ale moze za wcześnie, poza tym Szarek nie nadwyręża się więc i nie ma powodu do zmęczenia. Dostałam fakturę za wizytę u dra Niziołka, 190 zł- Awit, możesz dopisać? Wstawię jak odzyskam swojego kompa, który niestety złapał wirusa :( Aha, wyjęłam z Szarusia kleszcza, dopiero się zainstalował na szczęście, kupiłam mu więc Exspot i tabletki na odrobaczenie, przy okazji muszę odrobaczyć swoje psy ale nie doliczam tego. Quote
Ewa Marta Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 [quote name='mysza 1']Wstawię jak odzyskam swojego kompa, który niestety złapał wirusa :([/QUOTE] Ja pół dnia walczyłam dzisiaj z moim kompem, bo mnie wczoraj zaatakował System Tool... Kompletna blokada kompa i oferta, żeby zapłacić 79.95$ i wszystko będzie naprawione. Dałam radę wywalić gada, ale trwało to trochę... Quote
P78 Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Wreszcie mam neta!!! :) Super Go znowu zobaczyć :) Muszę nadrobić zaległości w czytaniu ;) Quote
Awit Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 O, to kolejny wydatek-190zł, dopisać do tych 200? Dopisuję. Szaruś płucka ma słabe, bo pewnie nie raz był przeziębiony i przewlekle chorował, a poza tym źle się odżywiał, a wiadomo, że odżywianie ma wpływ na całe funkcjonowanie organizmu i Szarusiowi osłabiły się bardzo płuca... Quote
Ewa Marta Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Podrzucam Szarusia. On bardzo potrzebuje deklaracji i DT! Quote
mru Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 kurcze może ja mu chociaż karmę kupie, chciałabym jakoś pomóc a nie wiem jak... robicie jakąś zbiórkę u siebie na stronie? mogłabym wrzucić do siebie z Waszym nr konta :) jezu a co z rudym Minorem kolegą Szarusia? Quote
siekowa Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Biedny Szaruś :( Myszo czy kontaktowałaś się już z panią z Zalesia? Kolega Szarusia ma jechać do hoteliku, ale brakuje 150 zł deklaracji :( [url]http://www.dogomania.pl/threads/202375-W-PI%C4%84TEK-TRAFI-NA-PALUCH!-%28-Pilnie-potrzebne-wsparcie-finansowe-na-hotelik!-%28W-wa%29[/url] Quote
mysza 1 Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 [quote name='mru']kurcze może ja mu chociaż karmę kupie, chciałabym jakoś pomóc a nie wiem jak... robicie jakąś zbiórkę u siebie na stronie? mogłabym wrzucić do siebie z Waszym nr konta :) jezu a co z rudym Minorem kolegą Szarusia?[/QUOTE] Na razie nie, bo wciąż bez kompa domowego jestem :( a do pracy dopiero wróciłam. Będę bardzo wdzięczna gdybyś mogła go wrzucić na Twoją, ma o wiele więcej wejść. Byle wpłaty miały dopisek Szaruś. Dzięki. Na razie kupiłam mu 2 kg Intestinala, zapłaciłam ok 70 zł... Wkrótce kolejne zakupy. [quote name='siekowa']Biedny Szaruś :( Myszo czy kontaktowałaś się już z panią z Zalesia? Kolega Szarusia ma jechać do hoteliku, ale brakuje 150 zł deklaracji :( [URL="http://www.dogomania.pl/threads/202375-W-PI%C4%84TEK-TRAFI-NA-PALUCH%21-%28-Pilnie-potrzebne-wsparcie-finansowe-na-hotelik%21-%28W-wa%29"]http://www.dogomania.pl/threads/202375-W-PI%C4%84TEK-TRAFI-NA-PALUCH!-%28-Pilnie-potrzebne-wsparcie-finansowe-na-hotelik!-%28W-wa%29[/URL][/QUOTE] Nie, nie kontaktowałam się, nie miałam netu i dogo, na którym mam numer na pw, zresztą czekam aż chłopak się rozrusza, więcej będzie można o nim powiedzieć. [quote name='tanitka']jak się miewa, jak czuje?[/QUOTE] Miewa się nieźle, dzięki karmie unormowało się wszystko i kupki super ;), odrobaczony, po lekach zaczął pokasływać ale to dobrze, może trochę tych wydzielin uda się wykrztusić. Apetyt jest, spacery juz nie są najgorsze, na smyczy, ochoczo wraca na górę ;), gorzej jest ze schodzeniem ale daje radę, nie muszę go już nosić, wcześniej się zdarzało. Mam trochę zdjęć w domu ale nie wiem kiedy uda mi się odzyskać komputer i wstawić. Quote
mysza 1 Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 Skan faktury za wizytę u dra Niziołka, ponoć ta faktura nie wymaga podpisu... Wizyta u dra Niziołka była 16.02; 18 pojechałam po razy drugi pokazać zdjęcie, nie wiem czy to ma znaczenie ;) [URL="http://img190.imageshack.us/i/skanfaktury.png/"][IMG]http://img190.imageshack.us/img190/518/skanfaktury.png[/IMG][/URL] Quote
Ewa Marta Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 [quote name='mysza 1']Miewa się nieźle, dzięki karmie unormowało się wszystko i kupki super ;), odrobaczony, po lekach zaczął pokasływać ale to dobrze, może trochę tych wydzielin uda się wykrztusić. Apetyt jest, spacery juz nie są najgorsze, na smyczy, ochoczo wraca na górę ;), gorzej jest ze schodzeniem ale daje radę, nie muszę go już nosić, wcześniej się zdarzało.[/QUOTE] Czy te schody znaczą że maluch jest w domu, a nie w garażu? Coś mi się wydaje, że tak:loveu: Quote
Awit Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 To 70 zł za karmę dopisuję. "Miewa się nieźle":-) Bo jest w ciepłym domku, z pełnym brzuszkiem, napojony wodą o temperaturze pokojowej. Na mrozie 15st, najedzony nie wiadomo czym, opity śniegiem zamiast wody, pewnie już był za TM... Quote
mysza 1 Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 [quote name='Ewa Marta']Czy te schody znaczą że maluch jest w domu, a nie w garażu? Coś mi się wydaje, że tak:loveu:[/QUOTE] W garażu był tylko pierwszej nocy, potem zaczął byc taki słaby po tym Sedalinie, bałam się o niego; potem go kąpałam i nie mógł iść do garażu. Mieszka w domu, ma swój pokój, który zabrał mojemu męzowi ;) [quote name='Awit']To 70 zł za karmę dopisuję. "Miewa się nieźle":-) Bo jest w ciepłym domku, z pełnym brzuszkiem, napojony wodą o temperaturze pokojowej. Na mrozie 15st, najedzony nie wiadomo czym, opity śniegiem zamiast wody, pewnie już był za TM...[/QUOTE] Myślę, że ma się całkiem całkiem ;) Na początku był straszny kłopot z tymi schodami i byłam podłamana, musiałam go nosić a on tego nie lubił, cięzko było ale już smiga, zwłaszcza w górę. jeśli chodzi o karmę- kwota to 67 zł, jutro powinnam miec fakturę to wstawię. Będę wdzięczna za pomoc, poza Ewą Martą i Bumel nie było ani jednej wpłaty :( na Szarusia :( Quote
mysza 1 Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 Awit, posumujesz wpłaty i wydatki i zrobisz saldo w rozliczeniu? Dzięki Quote
tanitka Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 moja wpłąta już powinna być. DObrze, ze z Szarusiem jest lepiej :) Quote
mysza 1 Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 [quote name='tanitka']moja wpłąta już powinna być. DObrze, ze z Szarusiem jest lepiej :)[/QUOTE] Kurczę, nie ma... dawno wpłacałaś? jaka kwota? Quote
paulinken Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Dajcie nr konta, to też grosik chociaż wpłacę:) Quote
Recommended Posts