Ziutka Posted February 8, 2011 Author Posted February 8, 2011 malibo57 napisał(a):Smutek przebywa w Teresinie, o ile mi wiadomo. Tak jest! W hotelu w Teresinie. Quote
Betbet Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Hej Słuchajcie, kto robił ogłoszenia dla Fado? Próbuję znaleźć osobę, która namiętnie umieszcza ogłoszenia na tej stronie: http://www.milusiaki.pl/id,5174,pokaz,wpis.html Jest to absolutnie bez sensu, ponieważ stronę odwiedzają same dzieci, które najczęściej gubią psy, oddają psy, lub cieszą się ze szczeniaczków, które rodzą ich suczki. Skłaniam sie powoli ku nieakceptowaniu tego typu ogłoszeń na tej stronie... tym bardziej, że może wykupujecie jakieś pakiety ogłoszeń, a one trafiają w zupełnie bezsensowne miejsca lub nie ukazują się wcale. Quote
Ziutka Posted February 8, 2011 Author Posted February 8, 2011 Nasz kolega dogomaniak uczy się nam pomagać w ogłoszeniach (w robieniu ogłoszeń dla naszych podopiecznych) i to on zrobił, już mu napisałam żeby wykasował tą stronę ze swojej listy portali. Fado i tak jeszcze nie pójdzie do domku bo czeka go kastracja, chyba, ze ktoś się zgłosi :roll: i poczeka :cool3: Quote
malibo57 Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 No, 2, 3 tygodnie to akurat, żeby zrobić rozeznanie w ofertach. Jak on się ma? Jak oceniasz jego charakter? Quote
Ziutka Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 malibo57 napisał(a):No, 2, 3 tygodnie to akurat, żeby zrobić rozeznanie w ofertach. Dokładnie, niech się goldorek uczy a człowiek uczy się na błędach i już z betbet sobie wyjaśniłysmy na pw o co chodzi i ma rację :lol: malibo57 napisał(a):Jak on się ma? Jak oceniasz jego charakter? Małgoś, Fado to szczeniak w dużym i chudym ciele...kocha wszystkich, małych, dużych, kobitki, facetów, uwielbia się bawić ringo i innymi zabawkami, bryka jak nie wiem co...już nie wspomnę o pieszczochach, mizaj mnie miziaj :loveu: podszedł do kojca Rudolfa i Rudolf go nieźle obszczekał ale on nawet nie zawarczał i jak go zawołałam, to przyszedł od razu, nie zwracał na niego uwagi. To naprawdę wspaniały pies i strasznie mądry :) Jak wskakuje na fotel przy ganku to wydziwia takie kombinacje, że szok :diabloti: głowa gdzieś między nogami i kołami do góry, ehh trzeba by było to zobaczyć :evil_lol: Apetyt ma dobry, czekam aż się odkarmi chłopak i trzeba mu jajka wyciąć, mam nadzieję, ze domek się jakiś znajdzie, inaczej bankrut :evil_lol: :diabloti: :crazyeye: :evil_lol: Quote
malibo57 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Fado już nie jest Smutkiem, ale jeszcze nie można go nazwać Pewnością. Czas siusiania;-) Gromadzimy zasoby Ożywiamy się znacznie:) Quote
Kana Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Ale wyładniał! P.S Zajrzyjcie do wątku z mojego podpisu :( Quote
anka_szklanka Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 moze uda mi sie podjechać w weekend! Mam nadzieje zobaczyć te wygibasy na fotelu hihi :D Quote
Kana Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Piękny.Kiedy kastracja? Jest już tekst do ogloszeń? Quote
Ziutka Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 Kana napisał(a):Piękny.Kiedy kastracja? Jest już tekst do ogloszeń? Wczoraj padł mi całkowicie silnik w samochodzie, planowałam na czwartek/piątek kastrację, jak uda mi się od kogoś pożyczyć samochód to się malucha wykastruje w przyszłym tygodniu. Tekstu nie mam niestety :shake: totalny tyman w tym jestem :oops: Quote
agaga21 Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 świetne zdjęcia-to już połowa sukcesu w ogłoszeniach ;) https://lh5.googleusercontent.com/_xgOm8WvrxWc/TVb8ZiVs8lI/AAAAAAAAAfE/4eIMRyURIs0/IMG_7151.jpg w tych oczkach można się zakochać:loveu: Quote
anka_szklanka Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Ziutka napisał(a):Co tak mało ? :obrazic::motz: Cierpliwości, to może jeszcze coś sie znajdzie :cool3: EDIT: o i już :) Quote
Alicja Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Cudny pręgusek :loveu: tylko ten smutek w oczach ...:( https://lh3.googleusercontent.com/_xgOm8WvrxWc/TVgmcHpK-5I/AAAAAAAAAgs/9lv-FlEsbu8/IMG_7150.jpg Quote
Kana Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Jeżeli wyślesz mi dokładny opis psiaka i jego charakteru, jakieś szczególny mogę jutro napisać tekst dla niego do ogłoszeń. Plus numer telefonu i email :) Na pw poproszę. Quote
DoPi Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Sandro , ale cudo z Fado. Mój syn w sobotę przytachał taką psinę n inaczej Fado juz by był mój ( a własciwie jego, bo ja mam 11 letnia sznaucerke srednia dość upierdliwą) Quote
Ziutka Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 Hej :lol: dzięki, że zajrzałaś :loveu: Fado naprawdę cudo i cudowny charakter :cool3: Quote
malibo57 Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Świeżo wyłuskany kasztan, normalnie! Świetny psiak. Quote
Ziutka Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 Co prawda bazarek już troszkę (na utrzymanie Fado, kastrację, karmę itp...itd...itp...)trwa ale zapraszam chętnych jak coś :cool3: http://www.dogomania.pl/threads/201593-Bazarek-OGŁOSZENIOWY-od-20-do-60-ogłoszeń-TANIO-dla-asta-Fado-do-5.03.-godz.23?p=16250428#post16250428 Quote
Recommended Posts