Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czy sunia jest sterylizowana?

jaka szkoda ze jej wczesniej nie wypatrzylam :(
zaangazowalam sie gdzie indziej

sliczna jest :)
uwielbiam takie bialasy kudlate z lagodna mordeczka :)

Posted

Pies trafił do nas 3.02. a więc przedwczoraj. Nie jest jeszcze sterylizowana bo na na razie muszę ją podkarmić. Jest koszmarnie chuda no i okres na odnalezienie właściciela też musi być zachowany. Jeszcze nie zdążyłam dać ogłoszeń o znalezieniu. Tak więc jedynie co można z nią zrobić to wizyta u weta, odrobaczanie, ewentualne późniejsze szczepienia. Jeśli właściciel się nie znajdzie - sterylizacja,

Posted

[quote name='luka1']Pies trafił do nas 3.02. a więc przedwczoraj. Nie jest jeszcze sterylizowana bo na na razie muszę ją podkarmić. [/QUOTE]
wiem wiem :)
sledze watek
myslalam tylko ze moze juz do ciebie trafila wysterylizowana

Posted

józwa napisał(a):
elmira
a to cudo z twojego awatara to moze twoj przyjaciel osobisty? masz moze takie u siebie?
sorki ze nie na temat ale zaciekawilam sie :D

Nieee;) Taka slicznotka zaczepiala nas w warszawskim ZOO.

Posted

Przygotowujemy Sunię do zmian. Ktoś rzucił propozycję by nazwać ją Wisła. Co myślicie?
Jest piękna - duża, taka wesoła, bardzo energiczna. Dziś wywlokła ciotki gadzio i luczater na spacer :evil_lol:. Ciotki myślały, że pospacerują tymczasem latały uwiązane do drugiego koca linki. A że błoto dziś jeszcze nie obeschło, ciotki wyjechały ode mnie ubabrane po uszy :evil_lol:. Ja miałam spokój, bo z przerażeniem myślałam że muszę z nią wyjść. Grypa mnie chyba dopadła i pojawienie się ciotek było dla mnie zbawieniem.

Posted

Moze zamiast Wisla powinna sie nazywac Raba, albo jakas inna gorska rzeka, skora jest taka rwaca :):) To ciotki mialy odpowiednia doze gimnastyki na dzisiaj :):) Jak beda jakies nowe zdjecia to wstaw :):)

Posted

luka1 napisał(a):
Ciotki myślały, że pospacerują tymczasem latały uwiązane do drugiego koca linki. A że błoto dziś jeszcze nie obeschło, ciotki wyjechały ode mnie ubabrane po uszy :evil_lol:.

:D

a dobrze je?

Posted

Luka , do której jutro jestes u siebie. wychodze z pracy 14.15 i chetnie wziełabym sunie na spacer. tesknie za nią. Dawno zaden pies tak mocno nie chwycił mnie za serce jak sunia.

Posted

gadzia napisał(a):
Luka , do której jutro jestes u siebie. wychodze z pracy 14.15 i chetnie wziełabym sunie na spacer. tesknie za nią. Dawno zaden pies tak mocno nie chwycił mnie za serce jak sunia.

Pewnie o tej godz jeszcze tam będę, o ile nie złoży mnie całkiem grypa

Posted

No i jak udał się spacerek?Mnie mówili, że błotko jest zdrowe na reumatyzm.:evil_lol:
Moje zwierzaki też chodzą utaplane, bo błotka ci u nas dostatek.
Jak tam, malutka?Dochodzisz do siebie?Ciocia Luka nie da ci zrobić krzywdy, piesico.

Posted

Ona chyba była bita. To przysiadanie i podawanie łap to zwykłe poddawanie sie , uległość. Wczoraj gdy gadałam przez telefon a ona szczekała na psy z drugiej strony kraty, klepnełam ja w zad zeby odwrócić jaj uwagę . Pies przywarował do ziem, skulona i przerażona. Zaczełam do nie mówić a ona wręcz zaczęła sie czołgać. To było straszne. Myślałam , że ona jest tak żywiołowa a ona zwyczajnie się boi.