Jump to content
Dogomania

Galeria Bibi- czyli świat w kolorach black&white

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Było mało ludzi dość A byliśmy w Stroniu Śląskim ( nie mylić z Ustroniem Morskim ;))
A te warkoczyki to były przeze mnie i moją mamę plecione normalnie to były jak włosy hihihi

Posted

[quote name='Maalwi']Było mało ludzi dość A byliśmy w Stroniu Śląskim ( nie mylić z Ustroniem Morskim ;))
A te warkoczyki to były przeze mnie i moją mamę plecione normalnie to były jak włosy hihihi[/QUOTE]

a kiedy do Wisły??? na spacer z Gudzinkami :D

Posted

Mała prywata:smile:

[SIZE=4][COLOR=red][B]ZAPRASZAM!!!![/B][/COLOR][/SIZE]
Następny bazarek, którego jestem wspólzałozycielem;-)
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/213486-KOLCZYKI-KOLCZYKI-I....-JESZCZE-RAZ-KOLCZYKI%21-Do-8.9.2011-g.-24.00?p=17510586#post17510586"]http://www.dogomania.pl/threads/213486-KOLCZYKI-KOLCZYKI-I....-JESZCZE-RAZ-KOLCZYKI!-Do-8.9.2011-g.-24.00?p=17510586#post17510586[/URL]

Zapraszam do zakupów, licytowania,podnoszenia...

pzdr.

Posted

Witam w słoneczne popołudnie :loveu: (Asiaczku, mamy te 3,5 kg minerałów u siebie w domku )
A my z Bubisią wczoraj odwiedziłysmy Darię ;)
Dziękujemy za zaproszenie! ale najpierw musiałyśmy pojechać tramwajem, potem autobuusem, a wszysyc sie Bibcia zachwycali na przystankach :razz:
Jak już Dotarłam na miejsce czekała na mnie na przystanku Daria z psami i poszłysmy do niej :loveu:
Draco ( o dziwo :diabloti:) Był bardzo grzeczny A Lukaś w imię źle pojętej zabawy pogryzł ją po pysku ciągnal za włosy itp :-(
Potem dołączył drugi pies w typie yorka,bardoz bojaźliwy,też sie z Bibi bawil. Ćwiczyłyśmy też ustawianko i agility, dzięki jeszcze raz Daria! :p
No moze tym razem wstawi fotki do nas jakieś ;)