Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Marihuana']aaa. Jojo to sie widzimy. Ja będe z Marihuana :) :diabloti:[/quote]

My się widzieć już widziałyśmy, tyle że zazwyczaj to się odbywało bez psów :evil_lol: Marihuanke chętnie poznamy:)

• Replies 189
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='flashka-g']Czy ktoś wie czy można liczyć na plan sędziowania na stronie? A jak tak to kiedy?

...jednak jadę;) :cool3:[/quote]

W zeszłym roku były wszystkie info włącznie z wykazem zgłosoznych psiów na strnce, liczmy że i tym razem bedzie ;-)

Posted

[quote name='Asiaczek']Z przecieków wiem, że jest zgloszony tylko 1 basenji: I'M EVERYBODY'S DARLING Asiaczek (sunia). Bardzo ciekawa jestem jej wystepu...
pzdr.[/quote]
poczekamy zobaczymy:cool3: ja licze na powtorke Zielonej G. conajmniej:loveu:

Posted

[quote name='Savannah']poczekamy zobaczymy:cool3: ja licze na powtorke Zielonej G. conajmniej:loveu:[/quote]
No, poczekamy i zobaczymy. Tutaj muszę się zgodzić z Savannah.:lol:
Pzdr.

Posted

[quote name='sylrwia']Oj to nie zazdroszcze. Ja zawsze profilaktycznie przed zgłoszeniem sprawdzam możliwość dojazdu. A może pojedz wcześniej i przenocuj w jakimś hoteliku.[/QUOTE]
Ja nic nie wystawiam. Tylko turystycznie, ale raczej muszę tam być ;)

Posted

A ja dziś dostałam telefon od życzliwej duszy z Jeleniej Góry, która dostała zarównio swoje, jak i moje potwierdzenie zgłoszenia na tę wystawę :roll:
Życzliwa dusza wysłała moje potwierdzenie do mnie priorytetem :Rose:
Brawa dla organizatorów :diabloti: