Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 667
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Nikt, zupełnie nikt nie zagląda do Taniuszki????
Dziewczynka jest na wakacjach, ale swojego domku nadal nie ma :(
Cioteczki wpadajcie podnieść tę ślicznotkę :)

Posted

A może Taniuszka znajdzie dom na wakacjach?
Mogę jej zrobić plakaty do rozwieszenia, Zawsze to zwiększa szanse znalezienia domu. Czytają mniej zapsieni ludzie :)

Posted

Noemi1 napisał(a):
A może Taniuszka znajdzie dom na wakacjach?
Mogę jej zrobić plakaty do rozwieszenia, Zawsze to zwiększa szanse znalezienia domu. Czytają mniej zapsieni ludzie :)

Zrób kochana jak możesz, ja sprawdzę czy allegro jest aktualne i jeśli nie to zrobię wyróżnione

Posted

Szarotka napisał(a):
To przyszlam, zeby troche tlumu zrobic:):)

Dzięki za robienie tłumu, Tania bardzo go potrzebuje :)

leni356 napisał(a):
Zrób kochana jak możesz, ja sprawdzę czy allegro jest aktualne i jeśli nie to zrobię wyróżnione

I również BARDZO DZIĘKUJĘ, na pewno allegro przyda się Taniuszy.
Obiecałam pilnować wątku, więc staram się jak mogę :)

Posted

leni356 napisał(a):

Dzięki Leni, ale nam się panna zasiedziała :shake:
Taka świetna sunia i nie może domku znaleźć :-(

Posted

To prawda. Taka śliczna dziewczynka i tyle czasu bez domku :(
A może uda się zamówić jakieś ogłoszenie w lokalnej gazecie?
Może tak Taniuszka znajdzie super dom, przecież jest urocza :)

Posted

słuchajcie jak mina wróci z wakacji to trzeba jej podsunąć pomysł z ogłoszeniem w gazecie lokalnej - nawet płatnej - ja tak umieściłam Ninę i było z 5 telefonów (wprawdzie połowa z rozmowy już nie bardzo), ale 2 domki bardzo konkretne nam się wyłowiły! myślę że to dobre źródło!

a Taniusza się dalej opala?:) czy kąpie w deszczu?:)

Posted

Agnieszka_K napisał(a):
słuchajcie jak mina wróci z wakacji to trzeba jej podsunąć pomysł z ogłoszeniem w gazecie lokalnej - nawet płatnej - ja tak umieściłam Ninę i było z 5 telefonów (wprawdzie połowa z rozmowy już nie bardzo), ale 2 domki bardzo konkretne nam się wyłowiły! myślę że to dobre źródło!

a Taniusza się dalej opala?:) czy kąpie w deszczu?:)

Dobra myśl :)

Posted

ja np Ninkę ogłaszałam w nowym Tygodniu Chełmskim - to płatny tygodnik (mi jakoś mama załatwiła, że było za darmo), ale muszę przyznać że odzew był imponujący - owszem wiadomo, że niektórzy zadzwonią w stylu: "dzień dobry to skąd ja tego psa mam odebrać" :) ale trafiła się jedna konkretna i odpowiedzialna osoba i jak dobrze pójdzie to Ninka jeszcze w tym tygodniu zamieszka w nowym miejscu - we wtorek wizyta:)

tak wyglądało jej ogłoszenie, które ukazało się w poniedziałek i od godziny 11 już dzwonił telefon:

Posted

Dziewczynki, już po wakacjach i....

TANIA MA DOMEK!!!!!!

I to nie byle jaki, bo u mojej ciotki, o której już tu kiedyś wspominałam. Zakochała się w niej, przekonała męża i wzięła ją! Także będzie z Taniuszą stały kontakt, a to dobrze, bo naprawdę przyzwyczaiła się do mojej mamy, więc takie całkowite rozstanie byłoby dla niej bolesne, a tak to wszystko zostaje w rodzinie. Oczywiście mimo wszystko, żeby było zupełnie w porządku, została podpisana umowa. Ja już póki co jestem w Lubartowie, ale moja mama wraca za kilka dni do babci więc będzie jeszcze Taniuszę do końca wakacji regularnie odwiedzać, a może i mi uda się jeszcze na kilka dni tam wyskoczyć.
Także Taniusza mieszka teraz w Skarzysku-Kamiennej, w dużym mieszkaniu, podbiła serca wszystkich w rodzinie i jest rozpieszczana i przytulana na okrągło! Nabrała trochę ciałka i widać, że jest już całkowicie wesoła i spokojna.

Mam sporo zdjęć, ale jeżeli pozwolicie to wstawię je trochę później bo właśnie przed sekundą weszłam do domu i po prostu padam z nóg!

Dziękuję wszystkim za pomoc, ogłoszenia i zainteresowanie Taniuszą! Mogę obiecać, że psina będzie szczęśliwa i będę Wam zdawać na bieżąco relacje o postępach w nowym domku!