Noemi1 Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Ale CUDOWNE, przytulaśne zdjęcia :) Nie wiem tylko jak wytrzymamy te 3 tygodnie. Oczywiście w między czasie będziemy promować Ślicznotkę :) Quote
Agnieszka_K Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 jakie foty!!! :) haha co ona tam wyrabia - toż to istny poduchowiec jest!:) nie mogę świetne zdjęcia, a mina Dity na tym - "spoko to i tak moje łóżko, ona jest tu tylko chwilowo":) Quote
Noemi1 Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Zagladam do Tani, mam nadzieję, że już szaleje na wakacjach :) Quote
Noemi1 Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Nikt, zupełnie nikt nie zagląda do Taniuszki???? Dziewczynka jest na wakacjach, ale swojego domku nadal nie ma :( Cioteczki wpadajcie podnieść tę ślicznotkę :) Quote
handzia Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 leni356 napisał(a):Czy ogłoszenia są aktualne? allegro? Właśnie sprawdziłam, ogłoszenia poszły już miesiąc temu, może trzeba powtórzyć? Quote
Noemi1 Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 A może Taniuszka znajdzie dom na wakacjach? Mogę jej zrobić plakaty do rozwieszenia, Zawsze to zwiększa szanse znalezienia domu. Czytają mniej zapsieni ludzie :) Quote
Noemi1 Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Zatana dzisiaj byłam i dopiero zaglądam do Taniuszki, a tu nikogo nie było?? Tania nadal chyba bez domku.... Quote
leni356 Posted July 30, 2011 Author Posted July 30, 2011 Noemi1 napisał(a):A może Taniuszka znajdzie dom na wakacjach? Mogę jej zrobić plakaty do rozwieszenia, Zawsze to zwiększa szanse znalezienia domu. Czytają mniej zapsieni ludzie :) Zrób kochana jak możesz, ja sprawdzę czy allegro jest aktualne i jeśli nie to zrobię wyróżnione Quote
Noemi1 Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Szarotka napisał(a):To przyszlam, zeby troche tlumu zrobic:):) Dzięki za robienie tłumu, Tania bardzo go potrzebuje :) leni356 napisał(a):Zrób kochana jak możesz, ja sprawdzę czy allegro jest aktualne i jeśli nie to zrobię wyróżnione I również BARDZO DZIĘKUJĘ, na pewno allegro przyda się Taniuszy. Obiecałam pilnować wątku, więc staram się jak mogę :) Quote
handzia Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 leni356 napisał(a):Zrób kochana jak możesz, ja sprawdzę czy allegro jest aktualne i jeśli nie to zrobię wyróżnione Dzięki Leni, ale nam się panna zasiedziała :shake: Taka świetna sunia i nie może domku znaleźć :-( Quote
Szarotka Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Tania na wczasach, nawet nie wie co sie tu dzieje :):) Quote
Noemi1 Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 To prawda. Taka śliczna dziewczynka i tyle czasu bez domku :( A może uda się zamówić jakieś ogłoszenie w lokalnej gazecie? Może tak Taniuszka znajdzie super dom, przecież jest urocza :) Quote
Szarotka Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Mona znalazla domek z ogloszenia w jakiejs gazecie. Quote
Agnieszka_K Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 słuchajcie jak mina wróci z wakacji to trzeba jej podsunąć pomysł z ogłoszeniem w gazecie lokalnej - nawet płatnej - ja tak umieściłam Ninę i było z 5 telefonów (wprawdzie połowa z rozmowy już nie bardzo), ale 2 domki bardzo konkretne nam się wyłowiły! myślę że to dobre źródło! a Taniusza się dalej opala?:) czy kąpie w deszczu?:) Quote
handzia Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Agnieszka_K napisał(a):słuchajcie jak mina wróci z wakacji to trzeba jej podsunąć pomysł z ogłoszeniem w gazecie lokalnej - nawet płatnej - ja tak umieściłam Ninę i było z 5 telefonów (wprawdzie połowa z rozmowy już nie bardzo), ale 2 domki bardzo konkretne nam się wyłowiły! myślę że to dobre źródło! a Taniusza się dalej opala?:) czy kąpie w deszczu?:) Dobra myśl :) Quote
Szarotka Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 A gdzie sie takie gazety znajduje. Mam na stanie Henia, ktory zalega strasznie dlugo w hotelu ?? Quote
Agnieszka_K Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 ja np Ninkę ogłaszałam w nowym Tygodniu Chełmskim - to płatny tygodnik (mi jakoś mama załatwiła, że było za darmo), ale muszę przyznać że odzew był imponujący - owszem wiadomo, że niektórzy zadzwonią w stylu: "dzień dobry to skąd ja tego psa mam odebrać" :) ale trafiła się jedna konkretna i odpowiedzialna osoba i jak dobrze pójdzie to Ninka jeszcze w tym tygodniu zamieszka w nowym miejscu - we wtorek wizyta:) tak wyglądało jej ogłoszenie, które ukazało się w poniedziałek i od godziny 11 już dzwonił telefon: Quote
Joodith Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Zaglądam do ślicznotki. Ciekawe jak się Pannica sprawuje na wakacjach :) Quote
mina21 Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Dziewczynki, już po wakacjach i.... TANIA MA DOMEK!!!!!! I to nie byle jaki, bo u mojej ciotki, o której już tu kiedyś wspominałam. Zakochała się w niej, przekonała męża i wzięła ją! Także będzie z Taniuszą stały kontakt, a to dobrze, bo naprawdę przyzwyczaiła się do mojej mamy, więc takie całkowite rozstanie byłoby dla niej bolesne, a tak to wszystko zostaje w rodzinie. Oczywiście mimo wszystko, żeby było zupełnie w porządku, została podpisana umowa. Ja już póki co jestem w Lubartowie, ale moja mama wraca za kilka dni do babci więc będzie jeszcze Taniuszę do końca wakacji regularnie odwiedzać, a może i mi uda się jeszcze na kilka dni tam wyskoczyć. Także Taniusza mieszka teraz w Skarzysku-Kamiennej, w dużym mieszkaniu, podbiła serca wszystkich w rodzinie i jest rozpieszczana i przytulana na okrągło! Nabrała trochę ciałka i widać, że jest już całkowicie wesoła i spokojna. Mam sporo zdjęć, ale jeżeli pozwolicie to wstawię je trochę później bo właśnie przed sekundą weszłam do domu i po prostu padam z nóg! Dziękuję wszystkim za pomoc, ogłoszenia i zainteresowanie Taniuszą! Mogę obiecać, że psina będzie szczęśliwa i będę Wam zdawać na bieżąco relacje o postępach w nowym domku! Quote
Recommended Posts