Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ale na FV Vat też trzeba uwzględnić, a nie wiadomo czy ta kwota którą się płaci na Bajunę to z Vatem czy taniej, ale bez niego

Brakuje mi danych adresowych stonki, a chciałam dziś za jednym zamachem pozałatwiać wszystkie wysyłki... Nie wiem kiedy znowu będę na poczcie, ale raczej już nie w tym tygodniu :-( ddziś wyślę do Maszy i Agusi

Posted

[quote name='Rodzice Maciusia :)']ale na FV Vat też trzeba uwzględnić, a nie wiadomo czy ta kwota którą się płaci na Bajunę to z Vatem czy taniej, ale bez niego

Brakuje mi danych adresowych stonki, a chciałam dziś za jednym zamachem pozałatwiać wszystkie wysyłki... Nie wiem kiedy znowu będę na poczcie, ale raczej już nie w tym tygodniu :-( ddziś wyślę do Maszy i Agusi[/QUOTE]

Nie wiem, czy stonka już zapłaciła za towar, bo Joodith nic o tym nie pisała, więc i tak na razie czekamy na zapłatę!

Posted

Tolu, jeśli możesz to zadzwoń do hoteliku, żeby ew. popytać w kwestii tego rachunku dla Fundacji, bo ja się zupełnie na tym nie znam i nie chciałabym nic namieszać!

Posted

[quote name='agusiazet']Tolu, jeśli możesz to zadzwoń do hoteliku, żeby ew. popytać w kwestii tego rachunku dla Fundacji, bo ja się zupełnie na tym nie znam i nie chciałabym nic namieszać![/QUOTE]
Zadzwonię jutro.
A dla Baja jest kolejna wpłata na konto fundacji:
P. Jolanta z Piaseczna - [B]30 zł[/B]
Bardzo dziękujemy

Aga jak mozesz wpisuj te wpłaty na funadcje w 1 post, bedzie łatwiej; mam nadzieję, ze będą następne...

Posted

[quote name='agusiazet']Nie wiem, czy stonka już zapłaciła za towar, bo Joodith nic o tym nie pisała, więc i tak na razie czekamy na zapłatę![/QUOTE]

Nie zapłaciłam, mam ograniczony dostep do netu i miałam trochę latania z połamaną kicią, dzisiaj przeleję kasę i poczekam cierpliwie na przesyłkę :)

Posted

[quote name='stonka1125']Nie zapłaciłam, mam ograniczony dostep do netu i miałam trochę latania z połamaną kicią, dzisiaj przeleję kasę i poczekam cierpliwie na przesyłkę :)[/QUOTE]

Ok, rozumiemy i dziękujemy za info:)

Posted

[quote name='agusiazet']Z mojego bazarku z ciuszkami dla dziewczynki uzbierała się dla Baja kwota 133 zł, jak tylko pieniążki wpłynę przeleję do Joodith :)[/QUOTE]
Piękny wynik Agusiu :)

Posted

[quote name='stonka1125']Pogubiłam się, dostałam dwa numery kont, do Judytki i do rodzice M., na które konto mam przelać kasę???[/QUOTE]

30 zł za towar do Joodith, a sumę za przesyłkę do Rodziców Maciusia:)

Posted

Kolejny bazarek w połowie na przystojniaka, podnieście czasami!
[url]http://www.dogomania.pl/threads/210703-Pi%C4%99kne-modne-oryginalne-damskie-buty-na-zamojski******-16.07-22.00[/url]

Posted

Melduję następujące wpływy na konto Bajuszka:

kobietka-dogo (Joanna C.) - 10 zł
zuzolina - 15 zł (bazarek Toli) + 6,50 na przesyłkę
stonka1125 - 30 zł (bazarek)

Dziękujemy :)

Stan bajkowych funduszy na dzień 06.07.2011 r. wynosi 377,50 zł.

Po wypłacie ciotka Joodith też podrzuci jakiś grosik ;)

Posted

No i już na dniach, dzięki ludziom dobrej woli, będzie można uiścić zapłatę za hotelikowanie Baja za maj:) Jak wyczytałam ile ludzi Aśce z hoteliku nie płaci za psy to się złapałam za głowę! Musimy stanąć na głowie, żeby nasze długi spłacić!

Posted

[quote name='agusiazet']No i już na dniach, dzięki ludziom dobrej woli, będzie można uiścić zapłatę za hotelikowanie Baja za maj:) Jak wyczytałam ile ludzi Aśce z hoteliku nie płaci za psy to się złapałam za głowę! Musimy stanąć na głowie, żeby nasze długi spłacić![/QUOTE]
Ja myślę....

Posted

Nowe fotki
[IMG]http://img818.imageshack.us/img818/6628/20110708011.jpg[/IMG]

[IMG]http://img199.imageshack.us/img199/6527/20110708013.jpg[/IMG]

[IMG]http://img717.imageshack.us/img717/2618/20110708016.jpg[/IMG]

Posted

Wpłaty na konto Bajuszka z bazarku z jedzeniem:
Ladymonia0610 - 10 zł
Tulsa - 15 zł
Dziękujemy pięknie.
Stan konta na dzień 10.07.2011 r. to [B][COLOR="#4169e1"]402,50 zł[/COLOR][/B].
Przelewamy za maj?