Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tekla jest starszą jamniczką krótkowłosa około 12-14 letnią, która trafiła do schroniska w Józefowie przywieziona przez kobietę która znalazła ją spacerującą samotnie wzdłuż drogi w Chotomowie. Sunia przez 2 tygodnie przebywała w schronisku. Od czwartku jest u mnie w DT. Szukamy dla niej DS. Tekla pomimo wieku jest w bardzo dobrej kondycji, bardzo lubi spacerować. Dobrze dogaduje się z innymi psami, w stosunku do kotów jest bardzo przyjazna, jak widzi nasze 3 kicie to tylko macha ogonkiem. Jest pełna miłości i spragniona pieszczot, bardzo lubi się głaskać i przytulać. Jedyny problem mamy z jednym oczkiem które dosyć mocno łzawi. W czwartek obejrzy Teklę okulista.

Posted

[quote name='Isadora7'][B]

Tekla na SOS jest juz od paru dni teraz czas na ogłoszenia. Kto pomoże?[/QUOTE]

Ja moge zrobic suni ogłoszenia ale potrzebowała bym tekstu ogłoszeniowego
przydało by sie też jeszcze kilka domowych fotek

Posted

Dziękujemy za pomoc. Jutro wkleję obiecane zdjęcia. Tekla ma się bardzo dobrze. Wczoraj się wykąpałyśmy, Tekla była bardzo grzeczna. W czwartek idziemy do okulisty sprawdzić co się dzieje z oczkiem

Posted

Dziękuje Honorata. Łatwiej napisac tekst jak jest więcej zdjęć. Zaraz siadam, [COLOR=silver]ja dopiero mam chwilke bo jestem w tym tygodniu słuzbowo na Międzynarodowych Dniach Reklamy[I] Expo [/I][/COLOR]postaram sie jak najszybciej

Posted

Tekluś jest bardzo kochana :) muszę ją pochwalić, bo to najgrzeczniejsze psisko jakie znam. W domu super grzeczna, z naszymi suniami się świetnie dogaduje, na kotki macha ogonkiem. Cały czas by się przytulała i tuliła. Na smyczy chodzi wzorowo. W kąpieli to był anioł :) Po prostu ideał :) Ale jak na jamnika przystało charakterek też ma, Tekluś postanowiła zostać przywódcą stada i kiedy serwuję piesiom jedzonko Tekla je pierwsza a reszta grzecznie czeka aż ona skończy :)

Posted

Niestety wieści od pani doktor nie są najlepsze. Tekla nie widzi na prawe oko z powodu zaćmy. Natomiast w lewym oczku które nas niepokoiło niestety pani doktor odkryła nowotwór gruczolak. Konieczna będzie operacja. Plan działanie jest taki- jutro robimy badania czy Tekla będzie w stanie wytrzymać operację. Z wynikami idziemy do anestezjologa który zdecyduje czy można operować. Trzeba być dobrej myśli :( jeśli chodzi o zdjęcia to zaraz spróbuję wkleić większe.