Honorata G. Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Tekla jest starszą jamniczką krótkowłosa około 12-14 letnią, która trafiła do schroniska w Józefowie przywieziona przez kobietę która znalazła ją spacerującą samotnie wzdłuż drogi w Chotomowie. Sunia przez 2 tygodnie przebywała w schronisku. Od czwartku jest u mnie w DT. Szukamy dla niej DS. Tekla pomimo wieku jest w bardzo dobrej kondycji, bardzo lubi spacerować. Dobrze dogaduje się z innymi psami, w stosunku do kotów jest bardzo przyjazna, jak widzi nasze 3 kicie to tylko macha ogonkiem. Jest pełna miłości i spragniona pieszczot, bardzo lubi się głaskać i przytulać. Jedyny problem mamy z jednym oczkiem które dosyć mocno łzawi. W czwartek obejrzy Teklę okulista. Quote
Honorata G. Posted January 29, 2011 Author Posted January 29, 2011 Zdjęcia Tekli ze schroniska http://jamniki.eadopcje.org/galeria/90/7.jpg http://jamniki.eadopcje.org/galeria/90/3.jpg http://jamniki.eadopcje.org/galeria/90/1.jpg Quote
Honorata G. Posted January 29, 2011 Author Posted January 29, 2011 Zdjęcia Tekli już u nas w domu Uploaded with ImageShack.us Quote
Isadora7 Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Witam Tekle i Ciebie Honorato i dziękuję za tymczas u Ciebie dla jamnisi. Podaj proszę kontakt do siebie bo w ogłoszeniach będzie potrzebny. Tekla na SOS jest juz od paru dni teraz czas na ogłoszenia. Kto pomoże? http://jamniki.eadopcje.org/psiak/90 Quote
Honorata G. Posted January 29, 2011 Author Posted January 29, 2011 Jutro wkleję zdjęcia ze spacerku, bo Tekluś w parku szaleje jak szczeniak :D mail do mnie: [email protected] tel.: 503 083 754 Quote
danka1234 Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 [quote name='Isadora7'][B] Tekla na SOS jest juz od paru dni teraz czas na ogłoszenia. Kto pomoże?[/QUOTE] Ja moge zrobic suni ogłoszenia ale potrzebowała bym tekstu ogłoszeniowego przydało by sie też jeszcze kilka domowych fotek Quote
Isadora7 Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Witam Teklunie. Danusiu robie tekst ale będzie jutro Quote
Honorata G. Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 Dziękujemy za pomoc. Jutro wkleję obiecane zdjęcia. Tekla ma się bardzo dobrze. Wczoraj się wykąpałyśmy, Tekla była bardzo grzeczna. W czwartek idziemy do okulisty sprawdzić co się dzieje z oczkiem Quote
Isadora7 Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Dziękuje Honorata. Łatwiej napisac tekst jak jest więcej zdjęć. Zaraz siadam, [COLOR=silver]ja dopiero mam chwilke bo jestem w tym tygodniu słuzbowo na Międzynarodowych Dniach Reklamy[I] Expo [/I][/COLOR]postaram sie jak najszybciej Quote
Honorata G. Posted February 2, 2011 Author Posted February 2, 2011 Dziękujemy :) Jutro wieczorem przekaże wieści od weterynarza. Quote
pajda Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Tekla wyszła na zdjęciach jak prawdziwa jamnicza dama i tak głęboko patrzy w oczy, kochana. Quote
Honorata G. Posted February 3, 2011 Author Posted February 3, 2011 Tekluś jest bardzo kochana :) muszę ją pochwalić, bo to najgrzeczniejsze psisko jakie znam. W domu super grzeczna, z naszymi suniami się świetnie dogaduje, na kotki macha ogonkiem. Cały czas by się przytulała i tuliła. Na smyczy chodzi wzorowo. W kąpieli to był anioł :) Po prostu ideał :) Ale jak na jamnika przystało charakterek też ma, Tekluś postanowiła zostać przywódcą stada i kiedy serwuję piesiom jedzonko Tekla je pierwsza a reszta grzecznie czeka aż ona skończy :) Quote
Honorata G. Posted February 3, 2011 Author Posted February 3, 2011 Wszystkie zdjęcia jeszcze raz powiększone Quote
danka1234 Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 widze ze jest juz duzo zdjec ale przydało by sie wklejac wieksze bo jak je powieksze do ogłoszeń to zrobią sie niewyrazne. Quote
Honorata G. Posted February 3, 2011 Author Posted February 3, 2011 Niestety wieści od pani doktor nie są najlepsze. Tekla nie widzi na prawe oko z powodu zaćmy. Natomiast w lewym oczku które nas niepokoiło niestety pani doktor odkryła nowotwór gruczolak. Konieczna będzie operacja. Plan działanie jest taki- jutro robimy badania czy Tekla będzie w stanie wytrzymać operację. Z wynikami idziemy do anestezjologa który zdecyduje czy można operować. Trzeba być dobrej myśli :( jeśli chodzi o zdjęcia to zaraz spróbuję wkleić większe. Quote
Isadora7 Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 zdjęcia superanckie ja już po tragach to ogarnę sie z allegro Quote
Recommended Posts