Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Mysza2']Nie narzekaj bo z mojego zakończonego jest 287 zł. Jeszcze nie przelałam bo 2 paczki jeszcze nie doszły ale Apollo ma to jak w banku :):) to po pierwsze,
a po drugie zaraz odpalam nowy bazarek z ciuszkami od Blueberry dla Apolla i Amorka
już odpaliłam więc zapraszam
[url]http://www.dogomania.pl/threads/208471-ciuszki-dla-Apolla-i-Amorka-do-07.06.2011-godz-23-00?p=16971985#post16971985[/url][/QUOTE]
nie narzekam
Twoje i moje bazarki to nastepny miesiac-390zł
i bardzo sie ciesze......
ale niech cos wypadnie
:(

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='giselle4']podziekowalam bardzo serdecznie ...to był mały spisek:):)[/QUOTE]

był, ale w formie ogromnej wdzięczności dla działań w Lublinie:loveu::loveu::loveu::loveu:

[quote name='giselle4']nie narzekam
Twoje i moje bazarki to nastepny miesiac-390zł
i bardzo sie ciesze......
ale niech cos wypadnie
:([/QUOTE]

....o tym mówię:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Mysza2']Grażynko dzwoniłaś? Jak Apoloniusz?
Kurcze nie mogę się doprosić jednej osoby o potwierdzenie czy przesyłka doszła. Nie odpisuje na PW.[/QUOTE]

znowu?:shake: Ada od bokserów też ma problem.....jest coraz gorzej...ludzie się bawią kosztem biednych psiaków:shake:

Posted

[quote name='andegawenka']znowu?:shake: Ada od bokserów też ma problem.....jest coraz gorzej...ludzie się bawią kosztem biednych psiaków:shake:[/QUOTE]

Ta osoba pieniądze wpłaciła, tylko się nie odzywa czy doszło. Kilka pw wysłałam a logowała się w tym czasie na dogo :(

Grażynko przelałam 290 zł z bazarku na Apolla , potwierdź na wątku jak dojdą
[url]http://www.dogomania.pl/threads/207265-koniec-rozliczamy-Ciuchowe-szale%C5%84stwo-dla-dziadzia-Szamanka-do-17.05.2011-godz-23-00/page13[/url]

Posted

[quote name='Mysza2']Ta osoba pieniądze wpłaciła, tylko się nie odzywa czy doszło. Kilka pw wysłałam a logowała się w tym czasie na dogo :(

Grażynko przelałam 290 zł z bazarku na Apolla , potwierdź na wątku jak dojdą
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/207265-koniec-rozliczamy-Ciuchowe-szale%C5%84stwo-dla-dziadzia-Szamanka-do-17.05.2011-godz-23-00/page13[/URL][/QUOTE]

moze wyjechała na odpoczynek, a ktoś z rodziny sprawdza powiadomienie

Posted

Z mojego drugiego bazarku będzie jeszcze 66 zł.
[url]http://www.dogomania.pl/threads/207527-Druga-ksi%C4%99garenka-Zosi-dla-Apolla-do-20-maja-%29?p=16851088#post16851088[/url]
Ale też jeszcze czekam na potwierdzenia odbioru.

Posted

[quote name='andegawenka']Gisuniu, a gdzie Ty to widzisz? to spadanie:smile:[/QUOTE]
no właśnie :razz::razz:
My się uwijamy z bazarkami żeby kaskę zebrać, jedne sprzedają inne kupują i interes się dla Apoloniusza kręci:)

Posted

[quote name='Mysza2']no właśnie :razz::razz:
My się uwijamy z bazarkami żeby kaskę zebrać, jedne sprzedają inne kupują i interes się dla Apoloniusza kręci:)[/QUOTE]
Tak! z mojego bedzie całe 90zł :)
Teraz musze wypelnic luki na półkach i moge ze spokojnym sumienie kupic książki u innych cioteczek ;)

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Tak! z mojego bedzie całe 90zł :)
Teraz musze wypelnic luki na półkach i moge ze spokojnym sumienie kupic książki u innych cioteczek ;)[/QUOTE]
hihihi
znam to
tez szukam dalej
Miguela Unamuno
,,Mgła,, bo jak moj Tz zobaczy ze nie ma
to ja bez głowy zostane....

Posted

U nas wszystko ok. Apollo bez zmian budzi nas około 5 i domaga się - kupy, jedzenia, głaskania - to tylko on sam wie. Chodzi sobie o wybiegu i chyba trochę przytył. Za jedzenie odda życie. Mnie się nie wydaje żeby to od lambii było. Myślę że liej mu zrobić badanie kwi kompleksowe na klinikach. Tu raczej jest problem z przyswajaniem jedzenia. Ale oczywiście tak tylko zgaduje. ;-)

Posted

[quote name='fiorsteinbock']A jesli jest problem z przyswajaniem jedzenia to jak temu zapobiec? Jakas specjalistyczna karma?[/QUOTE]
A co on teraz je? Suche. mokre? Może spróbować z tym dla seniorów.