Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Mysza2']Grażynko, to może ja poproszę cioteczki żeby z bazarku dla Szamanka który już w domku przeznaczyć na Apolla.

bardzo prosze bo długo w choteliku nie posiedzi...:(

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Zosia123']Grażynko z mojego bazarku dla Szamanka pieniążki też będą dla Apolla:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/207239-Ksi%C4%99garenka-Zosi-dla-Szamanka-do-15-maja-%29[/url]
dziękuje Zosienko
dziekuje Myszko

Posted

[quote name='giselle4']mhhhhh chyba jeszcze gorzej:([/QUOTE]
Ja się nie zgadzam :(:(
Oneczku teraz kiedy dostałeś szansę musi być lepiej.
Wymiękam jak patrzę na dziadulki , walcz psiaczku, cioteczki zgodziły się na przekazanie kaski z bazarku na Ciebie, dasz radę

Posted

Ja myślę, że jak się go odżywi i otoczy milością to jeszcze sobie troszkę pożyje...
Czekaliśmy w poczekalni u weta i ja weszłam na chwilę do łazienki. Jak wyszłam to przyszedl do mnie i tak mi się wtulił między nogi... On musi mieć człowieka i pelen brzuszek, to wszystko!

Posted

[quote name='Mruczka']Ponieważ piesek, na którego miałam deklarację (Rudzik) znalazł dom, przeniosę ją na Apolla. Poprosze o nr konta, to zrobię zlecenie stałe.[/QUOTE]
bardzo dziekuje ciociu:)
juz wysylam

Posted

Bąbelek na razie dostał ode mnie tabletki na robaki - dehinal plus. Mam nadzieje że podtrułam trochę świństwo. Mały ma kupki zdrowe. Cieszy się jak podchodzimy i ogólnie czuje się dobrze.

Posted

[quote name='LILUtosi']Bąbelek na razie dostał ode mnie tabletki na robaki - dehinal plus. Mam nadzieje że podtrułam trochę świństwo. Mały ma kupki zdrowe. Cieszy się jak podchodzimy i ogólnie czuje się dobrze.[/QUOTE]

dziekuje
od jutra juz bedzie jego lekarstwo....Lilu dziekuje