giselle4 Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Jerzy Kora napisał(a):Ale co u niego? Jak wchodzi do klatki, jak się bawi, jak przy misce, jak kobiety, jak mężczyźni? kobiety ok...facetow dalej nie toleruje z dziecmi roznie szukamy szkoleniowca ktory by jego zabal i pomogl temu psiakowi nie mozemy jego dowozic a tylko tacy u nas sa Quote
[email protected] Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Założyłam Goldiemu wątek na Forum Pomocy Retrieverom Złoty Pies: http://zlotypies.com.pl/viewtopic.php?p=2990#2990 Zrobimy mu ogłoszenia, może ktoś odpowiedni zaopiekuje się tym ślicznym psem? Giselle 4 czy mogłabyś czasami zajrzeć do nas na forum i napisać coś o Goldim i wstawić jego fotki? Quote
giselle4 Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 [quote name='[email protected]']Założyłam Goldiemu wątek na Forum Pomocy Retrieverom Złoty Pies: http://zlotypies.com.pl/viewtopic.php?p=2990#2990 Zrobimy mu ogłoszenia, może ktoś odpowiedni zaopiekuje się tym ślicznym psem? Giselle 4 czy mogłabyś czasami zajrzeć do nas na forum i napisać coś o Goldim i wstawić jego fotki? Oczywiscie jestem do dyspozycji:) Quote
[email protected] Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 No to czekamy na Ciebie i na wiadomości o Goldim i na jego fotki. Quote
giselle4 Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 [email protected] napisał(a):No to czekamy na Ciebie i na wiadomości o Goldim i na jego fotki. po godzinnej rozmowie telefonicznej ciocia zabrala Goldusia na Dt.... My trzymamy kciuki Quote
giselle4 Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 pisz co i jak bo sama jestem w szoku ze pobiegla za Twoja sunieczka do auta jak strzala:):) Quote
giselle4 Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/2178...usinski-piesek zaprosze do malizny pomozcie oglaszac Quote
fiorsteinbock Posted November 18, 2011 Author Posted November 18, 2011 Super! Zmieniam tytul! Grazynko, zawsze piszemy Golden, Golden a on jest Bary? Quote
giselle4 Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 fiorsteinbock napisał(a):Super! Zmieniam tytul! Grazynko, zawsze piszemy Golden, Golden a on jest Bary? masz racje ale cholerka tak sie przyzwyczailam ze wolam Goldus.... Quote
giselle4 Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 W Dt spokojny nie dal sie wykapac wiec pojechal do salonu pieknosci...i wszystko ok ostrzyzony i wypiekniony spal spokojnie w pokoju Syntia dawaj te fotki...bo czekamy Quote
_Goldenek2 Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Czy mam rozumieć, że Bary jest pod opieką Szansy? A Syndia jest DT Barego? Przecież Bary już dawno temu miał wątek na Szansie.... Quote
giselle4 Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Goldus jest w schronie z roznych przyczyn nie zaleznych od Syndi... Chec jej podziekowac za to co zrobila dla niego wyciszyl sie pokazala jemu zabawki nauczyla ze trzeba sluchac i zasluzyc na specerek Chlopak jest odmieniony wychodzimy z nim na specerki nie zawarczal od dnia odstawienia przez Sydie jego do schronu Brawo Syndia,........dziekuje Quote
giselle4 Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 i powtorka z rozrywki miala przyjechac pani Mirka i jego ocenic...... to juz przerabialam za pierwszym razem z Funacją Aurea [jak dobrze pamietam] i tez miala przyjachac pani Mirka ...i przyjachala jak zostal wydany do adopcji ...teraz tez pewnie przyjedzie po wszystkim bo mam zamiar oddac jego do domu i to w tą sobote i nie bede pytala nikogo o zgode powiadomie tylko Sydndie bo jak widze kazdy chce pomoc ale brakuje czasu a moze i chęci.... wiec dla jasnosci na nikogo nie krzycze nikomu nic nie zarzucam ale taka jest moja decyzja Dom z ogrodem ,znaja rase [umarl im golden] troche daleko ale pan jest zdecydowany przeczytal wszystko o nim ...i zobaczymy slowo jest slowo a telefony istnieją i nie musialam siedziec z Basia cały dzien w schronie i wyczekiwac ....sorry Quote
giselle4 Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 fiorsteinbock napisał(a):Super! Zmieniam tytul! Grazynko, zawsze piszemy Golden, Golden a on jest Bary? Zmien tytuł Edi szykuje sie do domku i mam nadzeje ze to ostatnia adopcja Amen Quote
giselle4 Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 ide na spacer ciocia? tak sie ciesze ooo jest auto kocham podrozowac nooo jedz juz Quote
giselle4 Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 ide na spacer cos ciekawego tutaj jest wolniej nie mozesz isc? pociagne jeszcze troszke juz koniec spaceku ide juz ide piiiiiic Quote
giselle4 Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Nikogo nie przestraszyły moje grozby...... to nic jakos trzeba dac sobie rade zawsze istnieje ostateczna alternatywa... dziekuje Quote
basia34 Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Grasiu juz nikogo prosic nie bedziemy ,zrobimy co bedzie dla Niego dobre,Ufam Syndiii z nia bede rozmawiac. Quote
giselle4 Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Bary byl na spacerku z panem z Opola byl grzeczny i pan zdjąl kaganiec z pyszczka wrocil przy nodze jka prawdziwy golden..... Tka malo nam potrzeba aby poszedl do adopcji i tak duzo tylko pomocy ze strony specjality i wytycznych co i jak robic jak postępowac z chlopakiem..... Dzisiaj zatelefonuje do pani Mirki .... jestem w kontakcie telefonicznym z panem P:) Quote
fiorsteinbock Posted December 12, 2011 Author Posted December 12, 2011 Dziewczyny! czytajac giselli wpisy o Barym nie skojarzylam, że to Goldi. Qrcze teraz dopiero czytam, ze wrocil do schronu, że ma juz nowy dom. Matko, trzymam kciuki za nowy dom! I jak zmiana po pobycie w DT, wyciszony, odmieniony - zupelnie normalny psiak. Zmieniam tytul :) Quote
fiorsteinbock Posted December 12, 2011 Author Posted December 12, 2011 giselle4 napisał(a):Zmien tytuł Edi szykuje sie do domku i mam nadzeje ze to ostatnia adopcja Amen Już zmianiam, mam nadzieje, że to ostatni raz. Quote
giselle4 Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 fiorsteinbock napisał(a):Już zmianiam, mam nadzieje, że to ostatni raz. nie Edytko On nie ma jeszcze domu wszystko zalezy od pomocy spacjalisty... pan P. czeka i jest gotowy jego zabrac ale musi miec diagnoze specjalisty i zalecenia... Quote
giselle4 Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Czy komus malo kochajacemu psiaki i nie pragnacemu jedngo z nich adoptowac by sie chcialo jechac z Opola za Wroclaw aby wyjsc na spacer z pieskiem? aby jego zobaczyc? aby pokazac zonie? Sparawa wyglada tak teraz wszystko zalezy od pani Mirki jezeli przyjedzie w tym tygodniu i jego ustawi ...czy tylko nas:) to pies na Swieta ma dom Ten pan po niego przyjedzie ale pan tez potrzebuje bezpieczenstwa dla swojej ludzkiej rodziny bo pies po adopcji bedzie jej czlonkiem:) Prosze ,pomozcie dodzwonic sie do pani Mirki prosze Quote
_Goldenek2 Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Grażynko przyślij mi smsem swój telefon na nr 609 567 354. Będziemy molestować Mirkę :) Quote
Recommended Posts