giselle4 Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Wszystko jest ok.... chodzi na dłuuuuuuuuuugie spacerki albo i jeszcze dluzsze. Kocha tych ludzi szalenie ma nowe poslanko poprzednie uznał ze jemu nie pasuje...wyminili Panstwo sa zadowoleni i szczesliwi i zycze im WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO WSZYSTKIEGO CO MILE,SLODKIE I DOBRE Quote
PawełB Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Pozdrawiamy Wszystkich w Nowym Roku Bari z rodziną Quote
_Goldenek2 Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 A ja jeszcze dodam, że Bari u nas na forum też ma wątek http://zlotypies.com.pl/viewtopic.php?t=405&start=60. I Paweł jest tak miły, że u nas też opisuje zachowanie Bariego , jego sukcesy :) Quote
giselle4 Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 [quote name='_Goldenek2']A ja jeszcze dodam, że Bari u nas na forum też ma wątek http://zlotypies.com.pl/viewtopic.php?t=405&start=60. I Paweł jest tak miły, że u nas też opisuje zachowanie Bariego , jego sukcesy :) Wiem Goldenku pan Pawel mi mowil abym tam zagladala bo sa najnowsze wiesci:) Quote
_Goldenek2 Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Takie wieści z nowego domu dają takiego kopa do dalszego działania, że SZOK..... To jest wzmacnianie pozytywne ludzi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
fiorsteinbock Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 [quote name='_Goldenek2']Takie wieści z nowego domu dają takiego kopa do dalszego działania, że SZOK..... To jest wzmacnianie pozytywne ludzi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dokladnie! :) Quote
fiorsteinbock Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 [quote name='_Goldenek2']A ja jeszcze dodam, że Bari u nas na forum też ma wątek http://zlotypies.com.pl/viewtopic.php?t=405&start=60. I Paweł jest tak miły, że u nas też opisuje zachowanie Bariego , jego sukcesy :) Byłam, poczytalam - jestem w pozytywnym szoku a buzia smieje sie od ucha do ucha! jak wielkie znaczenia ma odpowiedni, odpowiedzialny człowiek w zyciu psa! Bary, już je panu Pawłowi z reki :) Ciesze sie ogromnie!!! Quote
giselle4 Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 fiorsteinbock napisał(a):Byłam, poczytalam - jestem w pozytywnym szoku a buzia smieje sie od ucha do ucha! jak wielkie znaczenia ma odpowiedni, odpowiedzialny człowiek w zyciu psa! Bary, już je panu Pawłowi z reki :) Ciesze sie ogromnie!!! to był pierwszy facet ktory o niego zawalczył i jemu zaufał szukal dla niego ratunku po lekarzach ,fachowcach i innych pomocnych ludziach i wygral .....Bary oczywiscie a czlowiek udowodnił ze serce kto ma ten pokona gory.:) Quote
_Goldenek2 Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Mam nadzieję, że obaj wygrali :). Psiaki po przejściach są najwierniejszymi psiakami jak już zaufają i wierzę w to bardzo mocno. Quote
giselle4 Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 masz racje ale jak widze ze w telefonie jest pan Paweł lub pan Krzysio od Felicji to wiem ze bedzie poł godziny radosci i smiechu...i warto dla takich chwil zyc:) Quote
basia34 Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Panie Pawle bylam u Barego i przeczytalam wszystko co Pan o Nim napisal ,jestem szczesliwa ze ma u Pana dobrze .Jestem bardzo wdzieczna za pomoc i dobry dom dla Barego.Zycze Panu i calej rodzinie wszystkiego dobrego w Nowym roku 2012.Dziekuje za telefon i pozdrawiam. Quote
_Goldenek2 Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Zapraszam na bazarek z książkami o wampirach i magii http://www.dogomania.pl/threads/2204...6#post18367416 Quote
basia34 Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Bary badz szczesliwy i kochaj cala swoja rodzinke. Quote
basia34 Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Zagladam do Barego i prosze o jakies wiesci P Pawle.Pozdrawiam. Quote
_Goldenek2 Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Wieści aktualne można czytać tu http://www.zlotypies.com.pl/viewtopic.php?t=405&start=60&sid=9140e11fd870e087a46b61be5019cd0b Quote
giselle4 Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 [quote name='_Goldenek2']Wieści aktualne można czytać tu http://www.zlotypies.com.pl/viewtopic.php?t=405&start=60&sid=9140e11fd870e087a46b61be5019cd0b dziekuje Goldenku:) Quote
basia34 Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Goldus szczesliwy i tak ma byc.Pozdrawiam. Quote
PawełB Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Witam! Minął 1-szy miesiąc! Bohater tego forum ma się dobrze. Widać że zaakceptował nowy dom i nas - nabrał też pewności siebie. Pozwala wytrzeć sobie łapy i zajrzeć do uszu. Na dziś najważniejsze jest wyleczenie skóry(dotychczasowa terapia nic nie dała) - zaczynamy od badań laboratoryjnych. Pozdrawiam, Paweł PS. Bari chyba "zeszczuplał" - waży książkowe 40 kg, myślę że to zasługa ruchu i diety. Quote
fiorsteinbock Posted January 23, 2012 Author Posted January 23, 2012 Dziekujemy Panie Pawla za relacje. Ciesze sie ogromnie, nie potrafie opisac slowami ile znaczy dla mnie ta adopcja. Myśle, że nie tylko dla mnie. Ale równiez dla Giselli, Basi i innych pracownikow ze schroniska! Quote
_Goldenek2 Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Ku pokrzepieniu serc kopiuję od nas: Witam wszystkich zainteresowanych! Bari ma niedoczynność tarczycy i wtórne zakażenie bakteryjne skóry. Leczymy to hormonami i antybiotykiem. Na odrastanie futra przyjdzie poczekać nawet kilka m-cy. Wg Pani wet. rokowania są dobre. Najważniejsze że mimo braku futra na połowie lewego boku - dobrze znosi mróz - lepiej ode mnie. Grzybicę wyleczyliśmy - znikła. Te jego potężne przednie łapy też już wróciły do normy tj zeszła po prostu opuchlizna. No i mamy przy okazji przyczynę "bronienia" łap na początku naszej znajomości. Wątek "socjalizacji" chciałbym zamknąć - klatka (nieużywana) sprzedana - jest dobrze. Aha, i nie oddamy ani nie wymienimy łobuza na żadnego innego. Pozdrawiam, Paweł PS. Odezwę się jak się coś wydarzy, np. pięknie zarośniemy, Quote
basia34 Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Panie pawle dziekujemy bardzo .prosze Barego wymiziac od Nas..Pozdrawiamy. Quote
giselle4 Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 [quote name='_Goldenek2']Niespodzianka :):):) dziękuje Goldenku pan Paweł zaufał i ma teraz najpiekniejszego psa:) Quote
_Goldenek2 Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 To prawda. Bary to cudowny przedstawiciel swojej rasy. Jest pięknym, potężnym goldenem i stałe postępy w zachowaniu też cieszą niezmiernie :):):) Quote
fiorsteinbock Posted October 24, 2012 Author Posted October 24, 2012 Wygląda rzeczywiscie jakby zgubił parę kilo. Czyli winna byla tarczyca? Qrcze, kolejny raz się okazuję, ze agresja u psa jest skutkiem jakis chorob a nie skrzywień psychicznych. Bary mial ogromne szczescie, że trafił na dom Pana Pawła, ci ludzie naprawdę uratowali mu życie! Pozdrawiam serdecznie i dziękuję Goldence2 za relację :) Quote
Recommended Posts