Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

przepraszam, ze zasmiecam ale sprawa dośc pilna!!! Tu dużo osób czyta:

PILNA SPRAWA!!!!
jest młodziutka sunia do pilnej adopcji lub DT właśnie wylądowała na szyciu łapki u weta (rozerwana do kości) HebaNowa ma na tymczasie dwa psiaki i ten drugi (kałkaz) pogryzł suńkę .....

[url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=34427[/url]

na ostatniej stronie opis sytuacji
powklejajcie gdzie możecie

• Replies 958
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
Posted

Rzeczywiście jego historia jest okrótna . Nie jest mi to obojętne , ale nie wiem jak pomóc ! Przecierz ta Agnieszka W. równie dobrze może zabić człowieka !!! Podpisałam już petycję , dużo dowiedziałam się na pies-ozzy.blog.inet.pl i na ozzy.dog.pl . Polecam te strony jeśli jeszcze ich nie odwiedziliście . Chciałabym dowiedzieć się kto odkopał Ozziego i kim jest ta Agnieszka W. Jeśli nie macie mi za złe , że tak się dopytuje to opdiszcie .
[IMG]http://static.flickr.com/28/65462776_c46ab933e4_m.jpg[/IMG]

Posted

Mam pytanie na jednym z for internetowych napisano, że to jednak nie agnieszka zabiła Ozzy'ego a jej koleżanka a Aga chciała ją kryć. Na stronie o Ozzym jakos nie mogę doszukać się takiej informacji, więc chcę się upewnić.

Posted

[quote name='Paulinka18']Mam pytanie na jednym z for internetowych napisano, że to jednak nie agnieszka zabiła Ozzy'ego a jej koleżanka a Aga chciała ją kryć. Na stronie o Ozzym jakos nie mogę doszukać się takiej informacji, więc chcę się upewnić.[/quote]

Na wielu forach pisano różne rzeczy. Osoby najliższe sprawy nie twierdzą i nigdy nie twierdziły, że zrobiła to Agnieszka W.. Ona dobrowolnie przejęła opiekę nad Ozzy'm i jest odpowiedzialna za jego dalsze losy. Z tego jak się wywiązała z tego obowiązku i dlaczego jej podopieczny tak zakończył życie musi zdać relacje - i to nie tylko przed prokuratorem. Czekamy na sprawidliwy osąd instytucji do tego powołanych.

ps. aby nie było niedomówień - sprawy pilnujemy, dzisiaj były kolejne przesłuchania w prokuraturze.

Posted

wiedzilam ze tak bedzie tydzien pojecza w telewizji i gazetach a potem wszyscy zapomna od 16 listopada nic nie slychac nawet nie wiadomo co z petycjami, czesto szukam tej informacji na [url]www.ozzy.4.pl[/url] !! ludzie gdzie sa wasze serca czy o dziadkach tez zapomnieliscie po tygodniu??

Posted

wejże dziewczyno przyhamuj!!!! poczytaj dogomanie to sie dowiesz wszystkiego!!!!!!! najpierw sprawdź a potem wystawiaj osądy!!! To nie TY stałaś na deszczu i marzłaś zbierając podpisy ale MY..jak możesz teraz takie bzdury wypisywać:angryy: :angryy: :angryy:

Posted

Asior, podaj może konkretny wątek gdzie można dowiedzieć się co dalej w sprawie Ozziego, czy dziewczyna zapłaci za swoją podłość, czy sprawa petycji się rozwija czy stoi w miejscu?
Nie wszyscy są w stanie monitorować każdy temat na dogomanii, do takich i ja się zaliczam a sprawa Ozziego leży mi na sercu i interesuje mnie czy coś się dzieje czy utknąło. :roll:

Posted

[quote name='basia']Asior, podaj może konkretny wątek gdzie można dowiedzieć się co dalej w sprawie Ozziego, czy dziewczyna zapłaci za swoją podłość, czy sprawa petycji się rozwija czy stoi w miejscu?
Nie wszyscy są w stanie monitorować każdy temat na dogomanii, do takich i ja się zaliczam a sprawa Ozziego leży mi na sercu i interesuje mnie czy coś się dzieje czy utknąło. :roll:[/QUOTE]
obserwuj tez ten wątek [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=30380&page=30[/url] czasem tu cos napiszą......(np sa wyniki dwóch kolejnych sekcji......

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Anashar']Narazie czekamy na termin złożenia petycji. W sprawie z Agnieszką nie ma żadnych nowych ddowodów, więc pewnie stoi w miejscu :roll:[/quote]

dlaczego mnie to nie dziwi.... i to pewnie bedzie koniec calego zamieszania, bo w PL jest jak jest...kazdy wie, tu zwierzata sie nie licza

Posted

hmmm...tylko od samego poczatku nie potrafilam zrozumiec CZEMU?-czemu kolo tej sprawy tyle sie dzieje? Bo TO byla jedna z "nas"-z rzekomych "milosnikow psow"? Bo dotarlo do was ,ze na TO forum moze zarejestrowac sie KAZDY(lonczenie z cala zgraja zoofili,pedofili itp)?? Po co kolo tego TYLE szumu? Przeciez codziennie w kazdej wsi czy miasteczku sa TAKIE SAME dramaty-dreczenie,maltretowanie zwierzat,dzieci...istot zywych.Gdyby do kazdej takiej sprawy zrobic osobny dzial to ,to forum byloby juz (a moze by go nie bylo:roll: )cale "zasmiecone".:shake:
Wspolczuje temu psu i uwazac ,ze Polskie prawo powinno cos z tym "FANTEM" zrobic.I na tym sie nalezy skupic a nie na pojedynczych przypadkach.:cool3:

Posted

O ile sie nie myle to na tym forum pomagamy wielu zwierzetom. Dzieki duzemu naglosnieniu tej sprawy wiele osob sie o niej dowiedzialo ;)
I osobiscie to nie uwazam aby forum bylo zasmiecone, a sprawa Ozziego najwyraźniej wymaga osobnego dzialu.

Posted

"w slodkiej nieswiadomosci dotyczacej prawa w stosunku do zwierzat"?? O ile wiem to osoby dreczace zwierzeta dalej je drecza a osoby zajmujace sie pomoca wiedzialy o (jak to ujeto) "prawie w stosunku do zwierzat". Wiec kogo ta historia miala uswiadomic?:razz: Od poczatku ta sprawa wydawala sie hmm... "niepotrzebniedziwna"(?;) )

Posted

wiska, a co powiesz w takim raziem o tym - zapraszam na watek malinki, jest w moim podpisie - laska miala wziac psa z Ligoty, przewieziono go do Wa-wy, nabrała kasy, a psa teraz nie chce. pieniedzy zwrocic tez nie chce. rozgłaśniać? ze takie hieny istnieja, czy tez nie?

Posted

[quote name='majafaja']wiska, a co powiesz w takim raziem o tym - zapraszam na watek malinki, jest w moim podpisie - laska miala wziac psa z Ligoty, przewieziono go do Wa-wy, nabrała kasy, a psa teraz nie chce. pieniedzy zwrocic tez nie chce. rozgłaśniać? ze takie hieny istnieja, czy tez nie?
To zaloz watek(no chyba jest) ,zglos to do odpowidnich organow walki z TAKIMI zeczami,ale zeby zakladac podforum do tej sprawy???:cool3: :razz: ;)

Posted

Przejrzałam z ciekawości wszystkie posty wiski. Typowy troll kibic. Nic dobrego dotychczas nie zrobiła, ale za to udziela wszędzie światłych rad.
Przykład: twierdzi n.p. autorytataywnie, że behaviorysta musi mieć skończoną weterynarię. A najlepszy krakowski behaviorysta jest z wykształcenia psychologiem.
No i takimi innymi bzdetami się produkuje.
Nie karmić trolla

Posted

[quote name='KarolinaS.']Wisko, ja wlasciwie nie rozumiem twoich postów. Czy uwazasz, ze sprawa Ozziego powinna byla zostac 'nieporuszona' ? Nie mozemy ciągle przymykac oczu na cierpienie zwierzat ![/quote]

...coś w tym jest dziwnego...:cool1:

Do wiska:
Każda, nawet najmniejsza sprawa (choć w takich sytuacjach trudno mówić mała, większa czy największa...) dotycząca łamania praw zwierząt, ich krzywdy (mówię teraz o zwierzętach, ponieważ ich dotyczy forum) powinna ujrzeć światło dzienne i możliwie jak najwięcej być nagłaśniana. Może chociaż jakaś część, nawet garstka, a z czasem coraz więcej ludzi (choć czasem trudno użyć tego słowa wobec niektórych) zacznie MYŚLEĆ!!!!