Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oktawia6 napisał(a):
tak ona jest zakochana w swojej opiekunce-to wyrźnie widac-a nie może u nich zostać:oops: ?

Niestety nie Tam już jest mnóstwo zwierząt A na tymczasie drugie tyle, a niewiadomo czy Państwo do bloku nie wrócą

Posted

agusiazet napisał(a):
Czy już po zabiegu? Jak Sara się czuje?

Sara Już po zabiegu ! Cwaniara wstała po godzinie od zabiegu i postanowiła się pobawić! Opiekunowie mieli z nią nie lada rozrywkę :evil_lol: żeby ją utrzymać na miejscu
Przeszła koło zabiegu tak jakby go w ogóle nie było Dzisiaj hasała po podwórku ganiana przez swoją młodą opiekunkę
Hasała sobie również poza podwórkiem. Jadę sobie z Pixie przez miasto, a tu patrzymy Sarunia gna pod płotem Idę zawiadomić Bożenę, a tej ręce opadły Godzinę wcześniej płot naprawili a suki już zrobiły nowe dziury :cool3:

Posted

Sarunia już złagodniała! Już wie, że ma opiekę i miłość niezależnie od tego, ile zwierząt ją otacza! Przestała rzucać się na zwierzaki, które próbowały konkurować z nią o względy opiekunów, zwłaszcza najmłodszej Pani ..... No i w tym się rodzi problem .... Sara musi szybciutko znaleźć najlepszy domek pod słońcem, bo młoda opiekunka zaczyna sobie nie wyobrażać życia bez niej
Dzisiaj dziewczyna wpadła w panikę jak zniknęły 3 z pozostalych 4 szczeniaków będących pod jej opieką Znalazły się na szczęście, ale młoda osóbka strasznie to przeżywała i sama przyznała, że nie wie, jak będzie mogła oddac Sarę

Posted

Wybaczcie, ale nie stać mnie dzisiaj na nic więcej niż przekopiowanie części mojego postu z wątku ogólnego

Nasza kochana wierna Sara, uratowana z rąk menela, jest za Tęczowym Mostem :placz: :placz: .
Saruniu śpij spokojnie .... Zawsze będziesz w naszych sercach .....

Sara vel Sucha wyrwała dzisiaj ze swoją koleżanką Zuzą następną dziurę w płocie i wyskoczyła wprost pod koła pędzącego auta. Kasia19, która akurat była u Bożeny w tym czasie wyskoczyła na ulicę .... niestety ...... Sara już nie żyła
Zuzka i Tosia, koleżanki Sary z podwórka, wyły i biegały wzdłuż drogi i płotu jak oszalałe. Kiedy tam przyjechałam Zuzia była wciąż w szoku (nigdy nie widziałam psa w takim stanie, po wypadku drugiego:crazyeye: coś niesamowitego) ... nie mówiąc o opiekunkach, zwłaszcza młodszej, którą Sara tak ukochała ......