LadyS Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Raissa to około 2letnia suczka w typie husky o umaszczeniu agouti. Sunia jest bardzo piękna i ciekawska, potrafi być temperamentna do koleżanek w boksie, ustawia sobie je, jak chce, choć obywa się bez bójek. Żyje jakby "poza stadem", specjalnie nie interesuje sie jazgotem koleżanek - sama nie szczeka, a śpiewa. Bardzo ciekawi ją człowiek i wszystko, co z nim związane, wysadza łapki przez kraty, żeby tylko pozaczepiać. Raissa szuka dobrego DT, gdzie będzie bezpieczna od rąk pseudohodowców, a także funduszy i DS. Quote
furciaczek Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Bardzo sympatyczna dziewczynka, oby szybko znalazl sie DT/DS ehh Quote
LadyS Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 Zaraz powrzucam ją, gdzie trzeba, a nuż... Quote
LadyS Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 Od specjalistki dowiedziałam się, ze to husky o umaszczeniu agouti - nie znam się, ale wierzę, wiec zmieniam :evil_lol: Quote
LadyS Posted January 29, 2011 Author Posted January 29, 2011 Hala napisał(a):A to ona nie jest wysterylizowana? No nie sądze, a czemu miałaby być? Quote
Hala Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 No w niektórych schroniskach sterylizują przecież. :) Quote
LadyS Posted January 29, 2011 Author Posted January 29, 2011 Hala napisał(a):No w niektórych schroniskach sterylizują przecież. :) No ja wiem, wiem, ale tutaj psów, które siedzą po prostu w schronie, to nie sterylizują :evil_lol: Ewentualnie na życzenie i prośbę te, które mają wyjść :lol: Quote
Hala Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 na zdjeciach tak wyglada..jakby miała niesamowicie długie łapy... :) Quote
kasia&jaga Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 A czy sunia nie jest przypadkiem bardziej w typie czechosłowackiego wilczaka..... ta długość nóg.... Tak czy siak....niech znajdzie szybko domek.... Quote
LadyS Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 [quote name='kasia&jaga']A czy sunia nie jest przypadkiem bardziej w typie czechosłowackiego wilczaka..... ta długość nóg.... Tak czy siak....niech znajdzie szybko domek....[/QUOTE] Nie jest, dziewczyny z Husky Adopcje napisały, że jest to husky w umaszczeniu agouti, a dziewczyny od wilczaków, ze to na pewno nie wilczak. Z ogłoszeniami na razie czekamy, obawiam się, że ktoś sobie po nich pojedzie i zabierze sunię ze schronu, a tego nie chcemy. Quote
Hala Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 A jak wy wyadoptowujecie suki jak one niesterylizowane? Quote
LadyS Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 [quote name='Hala']A jak wy wyadoptowujecie suki jak one niesterylizowane?[/QUOTE] Z tego właśnie powodu szukane jest DT. Quote
Hala Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Bomba....czyli kolejne schronisko w Polsce nie prowadzące sterylek... Quote
LadyS Posted February 12, 2011 Author Posted February 12, 2011 Raissa dziś: https://picasaweb.google.com/lh/photo/HTytrBDwpV3CFhfGyEwEefRHdZ25luxsh5LDkouVel4?feat=directlink Quote
diabelkowa Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 a moze to bardziej shikoku a nie husky ? ;) Quote
LadyS Posted March 23, 2011 Author Posted March 23, 2011 diabelkowa napisał(a):a moze to bardziej shikoku a nie husky ? ;) Oj, bardzo wątpie - myślę, że to po prostu ładna mieszanka Onkowatego z huskym. Quote
Recommended Posts