Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Raissa to około 2letnia suczka w typie husky o umaszczeniu agouti. Sunia jest bardzo piękna i ciekawska, potrafi być temperamentna do koleżanek w boksie, ustawia sobie je, jak chce, choć obywa się bez bójek. Żyje jakby "poza stadem", specjalnie nie interesuje sie jazgotem koleżanek - sama nie szczeka, a śpiewa. Bardzo ciekawi ją człowiek i wszystko, co z nim związane, wysadza łapki przez kraty, żeby tylko pozaczepiać. Raissa szuka dobrego DT, gdzie będzie bezpieczna od rąk pseudohodowców, a także funduszy i DS.

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hala napisał(a):
No w niektórych schroniskach sterylizują przecież. :)

No ja wiem, wiem, ale tutaj psów, które siedzą po prostu w schronie, to nie sterylizują :evil_lol: Ewentualnie na życzenie i prośbę te, które mają wyjść :lol:

Posted

[quote name='kasia&jaga']A czy sunia nie jest przypadkiem bardziej w typie czechosłowackiego wilczaka..... ta długość nóg.... Tak czy siak....niech znajdzie szybko domek....[/QUOTE]

Nie jest, dziewczyny z Husky Adopcje napisały, że jest to husky w umaszczeniu agouti, a dziewczyny od wilczaków, ze to na pewno nie wilczak.

Z ogłoszeniami na razie czekamy, obawiam się, że ktoś sobie po nich pojedzie i zabierze sunię ze schronu, a tego nie chcemy.

• 1 month later...
Posted

diabelkowa napisał(a):
a moze to bardziej shikoku a nie husky ? ;)

Oj, bardzo wątpie - myślę, że to po prostu ładna mieszanka Onkowatego z huskym.