Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 462
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='yuki']No to czekamy na poniedziałek ;)

Ja nie wiem jak z tymi feriami, bo ja ferii dawno nie mam ...[/QUOTE]

to tak, jak ja... ;)
ale wiem, kiedy są ferie, bo pracuję w Domu Kultury - mamy tłumy dzieci od poniedziałku i specjalne dla nich zajęcia...

i niestety, w schronisku odczuli ferie - przybyło sporo psów, w tym kilkanaście rasowych!:angryy:
a niech tych podłych ludzi.... :(

Posted

[quote name='yuki']

Czy Agmarek da znać jeszcze dziś czy udało się jej dodzwonić, bo pękam z niewiedzy co z Pimpusiem ....[/QUOTE]

Moge zadzwonic do niej jeszcze raz aby sie dowiedziec, co zalatwila.

Posted

[quote name='bela51']Koosiek ma adres chlopaka i jego telefon. Jutro ma przyjechac i odebrac psiaka. Miejmy nadzieje, ze akcja sie powiedzie.:lol:[/QUOTE]

No to mamy w końcu konkret :)

Kosiek czy masz dla niego jakieś szeleczki na zbyciu może ?

Posted

Tranport jest przełożony na poniedziałek.

Piesek może do mnie trafić dopiero w niedzielę wieczorem - nie mam możliwości przetrzymania go dłużej niż jedną noc (mój Kazan jest psem terytorialnym i nie toleruje innych samców).
Mój mąż mógłby też odebrać psiaka w poniedziałek rano z Mokotowa (ok. 5-5.30 rano).

Posted

Same przeszkody na drodze tego małego rudzielca.:-(
Agmarek wraca jutro wieczorem, moze ona go przechowa do poniedzialku ? Jest tez Ania z Otwocka, ktora juz raz wyraziła chec przechowania pieska, ale ja nie mam do niej telefonu, a ona zniknela z dogo.

Posted

[quote name='inga.mm']mogłabym odebrać go w sobotę lub niedzielę, tylko niech ktoś zorganizuje przejęcie na miejscu w Otwocku.
Odbiór do Wrocławia byłby z Wawy-Mokotów.[/QUOTE]

tak jak napisałam w poście 173

Czy odbiór pieska odbyłby się w poniedziałek rano, bo o 9-tej wyjeżdżam do pracy?
Proszę jeszcze o wyjaśnienie czy ktoś wie coś na temat zdrowia psiny?
Proszę, pamiętajcie, że ja mam bardzo ciężkie przypadki, boję się parwo, grzybicy i czegoś w tym rodzaju.
Na osiem sztuk mam 4 ciężkie przypadki na lekach + immuno i 2 lżejsze tylko na immuno.
Stąd moje pytanie.