Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mari23']"nasza" Saba jedzie w tym tygodniu za Pułtusk i sama proponowałam, żeby w drodze powrotnej zabrać maleństwo (Bela 51 już trafiła na wątek;))
jednak z Sabą pojedzie ajlii i nie będzie wracać do Wrocławia, bo mieszka daleko...pojedzie od siebie do Wrocławia po Sabę, zawiezie ją i wróci do siebie...[/QUOTE]

A Ajli nie mieszka w Warszawie? Skąd będzie jechać do Wrocławia?

• Replies 462
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='koosiek']A Ajli nie mieszka w Warszawie? Skąd będzie jechać do Wrocławia?[/QUOTE]

z domu, a więc chyba z Warszawy - w piatek jedzie jubu - mąż ajlii...
jesli da radę - dogadajcie się z nim, za transport zaplacimy - dokladac nie musicie, chyba, że to dużo km więcej...

jedzie do Wroclawia po Sabę, zawozi za Pultusk i wraca pewnie do domu...

Posted

Matko , zeby ktos ten transport skoordynował na miejscu. Przeciez trzeba dogadac sie z tym chłopakiem w sprawie odbioru pieska !
Na odległosc nic nie załatwimy, a tak chciałabym mu pomoc.

Posted

[quote name='mari23']z domu, a więc chyba z Warszawy - w piatek jedzie jubu - mąż ajlii...
jesli da radę - dogadajcie się z nim, za transport zaplacimy - dokladac nie musicie, chyba, że to dużo km więcej...

jedzie do Wroclawia po Sabę, zawozi za Pultusk i wraca pewnie do domu...[/QUOTE]

dt dla psiaka jest w samym Wroclawiu .

Posted

[quote name='monika083']dt dla psiaka jest w samym Wroclawiu .[/QUOTE]

on będzie odbierał Sabę z wrocławskiego schroniska około południa, z domu wyjedzie wcześnie rano - dogadajcie się z nim bezpośrednio, ja nie mam numeru telefonu,jedynie nr konta ;)
zaraz do ajlii napiszę o podeślę link do wątku, ale najlepiej, jak bezpośrednio uzgodnicie szczegóły

Posted

[quote name='monika083']to musi zalozycielka watku tu wdepnac , bo bez niej ani rusz...
trzeba psa odebrac chlopakowi najpierw, czy ktos ma tel do Agmarek?[/QUOTE]

wklejam odpowiedź ajlii na moja prośbę:

[IMG]http://www.dogomania.pl/images/misc/quote_icon.png[/IMG] Napisał [B]ajlii[/B]
Mój mąż jest dzisiaj w pracy, a ponieważ to on jedzie - to też decyduje. Jutro spojrzy na mapę i zobaczy ile to km dojdzie.
Ta trasa jest i tak dość długa, przed nim ok. 16 h w samochodzie bez przerwy - więc każdy km dodatkowy to naprawdę obciążenie.

Czy ktoś z Otwocka mógłby przywieźć psiaka pociągiem do Warszawy? Mieszkam przy Dworcu Wschodnim, więc mogłabym go odebrać w czwartek wieczorem. A w piątek ok. 5 rano by ruszył do Wrocławia samochodem. ]]]

jeśli ktoś ma kontakt z Agmarek..... jest okazja, szkoda ją zmarnować

Posted

[quote name='koosiek']Jeżeli nikt inny się nie znajdzie, mogę w czwartek pojechać po psiaka i zawieźć do Warszawy. O ile mąż Ajli zgodzi się zawieźć go do Wrocławia, ofc.[/QUOTE]

to chyba jest jedyna szansa , zeby psiak trafil do dt ,
kochani , jesli chodzi o dt we Wroclawiu , to wlasnie najlepiej zeby maly trafil tam jak najszybciej , bo yuki przez ten zlamany nadgarstek jest na zwolnieniu i bedzie 4 tygodnie w domu.
Takze moze poswiecic duzo czasu psiakowi , porobic ogloszenia , zajac sie ewentualna adopcja.

Posted

[B] [/B]

[INDENT] [LEFT][B]Słuchajcie, na cito potrzebny tymczas dla szczeniaka wywalonego w Otwocku pod sklepem! Wzięła go jakaś kobieta, ale może u niej zostać tylko do wieczora :-( Proszę, rozsyłajcie jego wątek, on nie ma czasu: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/202476[/URL][/B][/LEFT]
[/INDENT]

Posted

Mój mąż może zabrać pieska do Wrocławia, ale z Warszawy. Nie da rady jeszcze jechać po niego do Otwocka.

Piesek musiałby dzisiaj wieczorem lub jutro bardzo rano (godz. 4-5) dowieziony do nas. Możemy go odebrać na Dworcu Wschodnim.

Ale póki co czekamy jeszcze na pieniądze na paliwo, jeśli nie dotrą do wieczora to transport będzie przełożony na inny dzień.

Posted

Dziewczyny czy Pimpuś ma jakieś szeleczki, smycz, jeśli nie to czy jakieś cioteczki z Warszawy mają ? Czy pies jest nadal u tego faceta, co się z nim dzieje ?

Posted

[quote name='ajlii']Mój mąż może zabrać pieska do Wrocławia, ale z Warszawy. Nie da rady jeszcze jechać po niego do Otwocka.

Piesek musiałby dzisiaj wieczorem lub jutro bardzo rano (godz. 4-5) dowieziony do nas. Możemy go odebrać na Dworcu Wschodnim.

Ale póki co czekamy jeszcze na pieniądze na paliwo, jeśli nie dotrą do wieczora to transport będzie przełożony na inny dzień.[/QUOTE]

pieniądze dotarły, ale transport przełożony na poniedziałek...
oczywiście piesek też pojedzie - wszystkie szczegóły do uzgodnienia z kierowcą :)

Posted

Dziewczyny, myślałam że mały dziś dojedzie, nie mogę czekać, z racji na niejasną sytuacje małego, nie wiadomo czy on jest u tego faceta, u nas kupę psów w potrzebie, tu na miejscu we Wrocławiu. Nawet jeśli Agmarek wróci do poniedziałku to nie ma żadnej gwarancji,że piesek w ten sam dzień zostanie odebrany i zawieziony, przy założeniu ze on tam w ogóle jest. Jeśli w poniedziałek nie wypali to znów się to przeciągnie.Staram się kierować rozsądkiem, nie bądźcie na mnie złe. Mam nadzieję ze uda mu się znaleźć DT bliżej.

Wyczytałam , ze Agmarek do niedzieli jest w Zakopanem.

Posted

Yuki, ja wiem, ze sie niecierpliwisz i trudno sie dziwic. Ale co sie stanie z tym biedakiem, jesli go nie zabierzesz? Wszystko przez to, ze akurat sa w mazowieckim ferie.
Poczekaj do poniedziałku, sytuacja bedzie musiała sie jakos wyjasnic. Zgubilam gdzies nr tel do Agmarek:-(

Posted

[quote name='bela51']Yuki, ja wiem, ze sie niecierpliwisz i trudno sie dziwic. Ale co sie stanie z tym biedakiem, jesli go nie zabierzesz? Wszystko przez to, ze akurat sa w mazowieckim ferie.
Poczekaj do poniedziałku, sytuacja bedzie musiała sie jakos wyjasnic. Zgubilam gdzies nr tel do Agmarek:-([/QUOTE]

dolnośląskie też ma ferie...
Yuki - transport z Warszawy na pewno będzie w poniedziałek, piesek ma okazję jechać, bez kosztów - za transport my zapłacimy w całości - niech i to maleństwo skorzysta, skoro jest taka możliwość i może jedyna dla niego okazja...

Posted

Przepraszam, ale ze względu na akcję ze szczeniakiem nie miałam możliwości zabrać jeszcze tego psiaka. Jutro jadę do Otwocka, mogę psa zabrać i dowieźć do Ajli, ale potrzebuję kontakt do tego chłopaka. W razie czego zostawiam swój nr: 660 116 551