Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

to może zmienić tytuł np. Mały rudy piesek z Otwocka znalazł dom, sprawdzamy czy dobry
Coś w tym rodzaju. Pominąć wyrażenie w potrzebie, bo sugeruje, że nadal jest coś nie w porządku.
Ale może czepiam się? Chodzi o to, że dopóki nie będzie alarmu (mam nadzieję, że nie będzie) nie pisać, że jest to piesek w potrzebie.

• Replies 462
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='inga.mm']to może zmienić tytuł np. Mały rudy piesek z Otwocka znalazł dom, sprawdzamy czy dobry
Coś w tym rodzaju. Pominąć wyrażenie w potrzebie, bo sugeruje, że nadal jest coś nie w porządku.
Ale może czepiam się? Chodzi o to, że dopóki nie będzie alarmu (mam nadzieję, że nie będzie) nie pisać, że jest to piesek w potrzebie.[/QUOTE]
No mówisz i masz :lol: tytuł zmieniony na mniej dramatyczny :p
Cały czas jestem w kontakcie z dziewczyna która powiedziała mi o tym pieseczku, więc gdyby coś było nie tak to na pewno do mnie zadzwoni.

Posted

jeśli tylko będzie coś nie w porządku - alarmuj.

Tymczasem zapraszam na wątek pieseczki w potrzebie [url]http://www.dogomania.pl/threads/201471-ON-ko-pochodna-4-miesi%C4%99czna-malutka-pilnie-szuka-domu[/url]
Zdjątko w sygnaturce.
Może uda się coś fajnego wykombinować dla niej?

Posted

UWAGA!!!

[B]Dzwoniłą do mnie Agmarek.

Face[/B]t[B] chce się psa pozbyć!!! trzeba mu znaleźć D[/B]t[B]!!![/B]

Agmarek do końca tygodnia jest w Zakopanem.
Ja niestety wczoraj przwiozłam sunie na dt.

Posted

[quote name='yuki']Jak znajdziecie transport do Wrocławia to wezmę małego na DT. Co za gość... czy wiadomo dlaczego ??[/QUOTE]

my szukamy transportu z Wrocławia za Pułtusk....
czy z powrotem nie byłoby "po drodze" ?
... muszę popatrzeć na mapę, dawno na lekcji geografii nie byłam ;)

Posted

[quote name='yuki']Jak znajdziecie transport do Wrocławia to wezmę małego na DT. Co za gość... czy wiadomo dlaczego ??[/QUOTE]

my szukamy transportu z Wrocławia za Pułtusk....
czy z powrotem nie byłoby "po drodze" ?
... muszę popatrzeć na mapę, dawno na lekcji geografii nie byłam ;)

Posted

Dziewczyny nie mam dobrych wieści, właśnie wróciłam z pogotowia z zagipsowaną ręką ;/ czekam na Tz i podejmiemy decyzję czy dam radę z dwoma psami z tą ręką, gips mają mi ściągnąć za 4 tyg, a piesek nie może przecież tyle czekać. Dam znać jeszcze dzisiaj.

Posted

Dwa lata temu miałam w zimie gips na nodze :) to dopiero uciecha... na razie obecny schnie a ja czekam na Tz-a. Czy wiadomo dlaczego facet chce się pozbyć psa ?

Posted

[quote name='yuki']Dwa lata temu miałam w zimie gips na nodze :) to dopiero uciecha... na razie obecny schnie a ja czekam na Tz-a. Czy wiadomo dlaczego facet chce się pozbyć psa ?[/QUOTE]

Napisał w smsie że zaczyna studiować i pracuje, nie ma go po 18 godzin w domu. [B]Dupek żołędny.[/B]

Posted

[quote name='yuki']Dwa lata temu miałam w zimie gips na nodze :) to dopiero uciecha... na razie obecny schnie a ja czekam na Tz-a. Czy wiadomo dlaczego facet chce się pozbyć psa ?[/QUOTE]

cholera co za pech .. trzeba go intensywnie pooglaszac , Kasia ja bede w sobote we wrocku -zostaje tydzien -moglabym przez ten tydzien pomagac Ci ze spacerami , a on ma szanse na dom spore,bo maly i ladny.
Zrobie mu zaraz allegro.

Posted

jak rany!!!! czy ktoś może tego gościa ...dolnąć????
Co za gówniarz!!!
Dla mnie to kit na resorach. Pewnie zobaczył jak to jest mieć obowiązek. A może sunia nie jest taka spokojna, jaką by chciał?

Znów trzeba zmienić tytuł!!!
Ja mam do środy lub czwartku sunię, a od soboty następną.
Kurza twarz!!!

Posted

Dziewczyny wezmę Pimpusia, ciocia Monia pomoże mi przy spacerach :loveu:, przynajmniej na poczatku, potem się przwyczaję jakoś. Porobimy mu ładne fotki to i domek raz dwa się znajdzie :) mam nadzieje, że się z kotem dogada ;)

Posted

Kochana jestes, ze chcesz go wziac.:loveu:
Ale co z transportem, czy macie jakies pomysły ? I kiedy ten niedopowiedzialny facio chce sie psiaka pozbyc ? Juz ? Czy jest troche czasu ?

Posted

[quote name='monika083']
Dziewczyny , kombinujcie transport![/QUOTE]

"nasza" Saba jedzie w tym tygodniu za Pułtusk i sama proponowałam, żeby w drodze powrotnej zabrać maleństwo (Bela 51 już trafiła na wątek;))
jednak z Sabą pojedzie ajlii i nie będzie wracać do Wrocławia, bo mieszka daleko...pojedzie od siebie do Wrocławia po Sabę, zawiezie ją i wróci do siebie...

ale zapytajcie dziewczyn od tej labradorki z Celestynowa - chyba w piątek będzie jechała do Wrocławia.... to transport przy okazji powrotu z ferii - w jedna stronę tylko - może udałoby się przewieźć dwa psiaki...Basia1244 ma kontakt z cioteczkami od labci, ja wiem tylko tyle...
jeśli nie - trzeba będzie pomyśleć, jak to zrobić,żeby z transportem Saby podróż połączyć (wciąż czekam na wiadomość od ajlii, w który dzień może jechać - czwartek najwcześniej, tak napisała)

Posted

Zagladam na watek, ale niewiele moge pomoc. Liczylam, ze mały bedzie mogl sie zabrac transportem dla Saby, w droge powrotna do Wroclawia.
Nie ma Agmarek, nie ma kontaktu z tym facetem od malucha. Do kiedy piesek moze u niego byc ? I czy jest bezpieczny ?