inga.mm Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 to może zmienić tytuł np. Mały rudy piesek z Otwocka znalazł dom, sprawdzamy czy dobry Coś w tym rodzaju. Pominąć wyrażenie w potrzebie, bo sugeruje, że nadal jest coś nie w porządku. Ale może czepiam się? Chodzi o to, że dopóki nie będzie alarmu (mam nadzieję, że nie będzie) nie pisać, że jest to piesek w potrzebie. Quote
Agmarek Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 [quote name='inga.mm']to może zmienić tytuł np. Mały rudy piesek z Otwocka znalazł dom, sprawdzamy czy dobry Coś w tym rodzaju. Pominąć wyrażenie w potrzebie, bo sugeruje, że nadal jest coś nie w porządku. Ale może czepiam się? Chodzi o to, że dopóki nie będzie alarmu (mam nadzieję, że nie będzie) nie pisać, że jest to piesek w potrzebie.[/QUOTE] No mówisz i masz :lol: tytuł zmieniony na mniej dramatyczny :p Cały czas jestem w kontakcie z dziewczyna która powiedziała mi o tym pieseczku, więc gdyby coś było nie tak to na pewno do mnie zadzwoni. Quote
inga.mm Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 jeśli tylko będzie coś nie w porządku - alarmuj. Tymczasem zapraszam na wątek pieseczki w potrzebie [url]http://www.dogomania.pl/threads/201471-ON-ko-pochodna-4-miesi%C4%99czna-malutka-pilnie-szuka-domu[/url] Zdjątko w sygnaturce. Może uda się coś fajnego wykombinować dla niej? Quote
Agata69 Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 UWAGA!!! [B]Dzwoniłą do mnie Agmarek. Face[/B]t[B] chce się psa pozbyć!!! trzeba mu znaleźć D[/B]t[B]!!![/B] Agmarek do końca tygodnia jest w Zakopanem. Ja niestety wczoraj przwiozłam sunie na dt. Quote
bela51 Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Na kilka dni, gotowa byla przyjąc psiaka Ania z Otwocka. Ale to było na poczatku akcji. Musze wyslac do niej maila, bo od jakiegos czasu nie ma jej na dogo. Quote
mari23 Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 [quote name='yuki']Jak znajdziecie transport do Wrocławia to wezmę małego na DT. Co za gość... czy wiadomo dlaczego ??[/QUOTE] my szukamy transportu z Wrocławia za Pułtusk.... czy z powrotem nie byłoby "po drodze" ? ... muszę popatrzeć na mapę, dawno na lekcji geografii nie byłam ;) Quote
yuki Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Jak znajdziecie transport do Wrocławia to wezmę małego na DT. Co za gość... czy wiadomo dlaczego ?? Quote
mari23 Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 [quote name='yuki']Jak znajdziecie transport do Wrocławia to wezmę małego na DT. Co za gość... czy wiadomo dlaczego ??[/QUOTE] my szukamy transportu z Wrocławia za Pułtusk.... czy z powrotem nie byłoby "po drodze" ? ... muszę popatrzeć na mapę, dawno na lekcji geografii nie byłam ;) Quote
yuki Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Dziewczyny nie mam dobrych wieści, właśnie wróciłam z pogotowia z zagipsowaną ręką ;/ czekam na Tz i podejmiemy decyzję czy dam radę z dwoma psami z tą ręką, gips mają mi ściągnąć za 4 tyg, a piesek nie może przecież tyle czekać. Dam znać jeszcze dzisiaj. Quote
bela51 Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Matko świeta, kochana , wspolczuje. Zeszłej zimy to przerabialam. Trzymaj sie. Quote
yuki Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Dwa lata temu miałam w zimie gips na nodze :) to dopiero uciecha... na razie obecny schnie a ja czekam na Tz-a. Czy wiadomo dlaczego facet chce się pozbyć psa ? Quote
Agata69 Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 [quote name='yuki']Dwa lata temu miałam w zimie gips na nodze :) to dopiero uciecha... na razie obecny schnie a ja czekam na Tz-a. Czy wiadomo dlaczego facet chce się pozbyć psa ?[/QUOTE] Napisał w smsie że zaczyna studiować i pracuje, nie ma go po 18 godzin w domu. [B]Dupek żołędny.[/B] Quote
monika083 Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 [quote name='yuki']Dwa lata temu miałam w zimie gips na nodze :) to dopiero uciecha... na razie obecny schnie a ja czekam na Tz-a. Czy wiadomo dlaczego facet chce się pozbyć psa ?[/QUOTE] cholera co za pech .. trzeba go intensywnie pooglaszac , Kasia ja bede w sobote we wrocku -zostaje tydzien -moglabym przez ten tydzien pomagac Ci ze spacerami , a on ma szanse na dom spore,bo maly i ladny. Zrobie mu zaraz allegro. Quote
inga.mm Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 jak rany!!!! czy ktoś może tego gościa ...dolnąć???? Co za gówniarz!!! Dla mnie to kit na resorach. Pewnie zobaczył jak to jest mieć obowiązek. A może sunia nie jest taka spokojna, jaką by chciał? Znów trzeba zmienić tytuł!!! Ja mam do środy lub czwartku sunię, a od soboty następną. Kurza twarz!!! Quote
inga.mm Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 pardon, jakoś nie mogę przestawić się. Wbiłam sobie w globus, że to panna. Quote
Marycha35 Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 o matko, zaglądam po sesji, już mam czas, a tu takie wieści!!! Koleś ma w ryło, psinkę trza ratować, czyli polska rzeczywistość.... Quote
yuki Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Dziewczyny wezmę Pimpusia, ciocia Monia pomoże mi przy spacerach :loveu:, przynajmniej na poczatku, potem się przwyczaję jakoś. Porobimy mu ładne fotki to i domek raz dwa się znajdzie :) mam nadzieje, że się z kotem dogada ;) Quote
bela51 Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Kochana jestes, ze chcesz go wziac.:loveu: Ale co z transportem, czy macie jakies pomysły ? I kiedy ten niedopowiedzialny facio chce sie psiaka pozbyc ? Juz ? Czy jest troche czasu ? Quote
monika083 Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 yuki- dobra kobieto:loveu: Dziewczyny , kombinujcie transport! Quote
monika083 Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 zalozylam temat na transportowym: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/202325-szukamy-transportu-dla-mikropsa-OTWOCK-WROCLAW?p=16313105#post16313105[/URL] Quote
mari23 Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 [quote name='monika083'] Dziewczyny , kombinujcie transport![/QUOTE] "nasza" Saba jedzie w tym tygodniu za Pułtusk i sama proponowałam, żeby w drodze powrotnej zabrać maleństwo (Bela 51 już trafiła na wątek;)) jednak z Sabą pojedzie ajlii i nie będzie wracać do Wrocławia, bo mieszka daleko...pojedzie od siebie do Wrocławia po Sabę, zawiezie ją i wróci do siebie... ale zapytajcie dziewczyn od tej labradorki z Celestynowa - chyba w piątek będzie jechała do Wrocławia.... to transport przy okazji powrotu z ferii - w jedna stronę tylko - może udałoby się przewieźć dwa psiaki...Basia1244 ma kontakt z cioteczkami od labci, ja wiem tylko tyle... jeśli nie - trzeba będzie pomyśleć, jak to zrobić,żeby z transportem Saby podróż połączyć (wciąż czekam na wiadomość od ajlii, w który dzień może jechać - czwartek najwcześniej, tak napisała) Quote
bela51 Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Zagladam na watek, ale niewiele moge pomoc. Liczylam, ze mały bedzie mogl sie zabrac transportem dla Saby, w droge powrotna do Wroclawia. Nie ma Agmarek, nie ma kontaktu z tym facetem od malucha. Do kiedy piesek moze u niego byc ? I czy jest bezpieczny ? Quote
Recommended Posts