Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='yuki']Git, że namierzony ;)[/QUOTE]
No w końcu musiał wrócić do domu, a tam niespodzianka. Kobita z dwójką dzieci już czekała na niego :diabloti:

[quote name='Marycha35']co on taki filozof?????[/QUOTE] No nie wiem :oops: też mnie to...:angryy:...irytuje...

• Replies 462
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aga, byłam u Agisa. Prosisz i masz. trochę mnie obwarczał, ale potem cały czas domagał sie pieszczot. Ładnie wyglada, sierść piękna, błszcząca, moze trochę schudł, ale ogólnie wglada swietnie.
Poprosiłam gdyby coś się działo, zeby zadzwonili.

Posted

[quote name='Marycha35']albo-albo, kolego, raz raz!!!![/QUOTE] No właśnie...nie zadzwonił :angryy: nie wiem co zrobić.
Odpuścić? Nękać? Nie mogę przecież stać pod blokiem i czekać na tego człowieka :oops:

[quote name='Agata69']Aga, byłam u Agisa. Prosisz i masz. trochę mnie obwarczał, ale potem cały czas domagał sie pieszczot. Ładnie wyglada, sierść piękna, błszcząca, moze trochę schudł, ale ogólnie wglada swietnie.
Poprosiłam gdyby coś się działo, zeby zadzwonili.[/QUOTE]
Dziękuję Agatko :loveu: Już Ci chyba mówiłam że Cię kocham? :cool3:
Działasz jak expres! Zaledwie jakieś 3 godz wcześniej rozmawiałyśmy o Agisie, a Ty już wszystko wiesz :diabloti:
Kochany psiak. Jeszcze raz dziękuję Ci za wiadomości o nim :Rose:

Posted

Agnieszki, ja jestem za nękaniem. To nie jego pies, skoro nie moze sie zdecydowac, to niekoniecznie sie w nim zakochał.
Ania z Otwocka ( dogomaniaczka) moze go przechowac u siebie do czasu jego wyjazdu do Agaty. Chyba tak byłoby bezpieczniej dla malucha. Dam Ci na Anie namiary, jesli chcesz.

Posted

[quote name='bela51']Agnieszki, ja jestem za nękaniem. To nie jego pies, skoro nie moze sie zdecydowac, to niekoniecznie sie w nim zakochał.
Ania z Otwocka ( dogomaniaczka) moze go przechowac u siebie do czasu jego wyjazdu do Agaty. Chyba tak byłoby bezpieczniej dla malucha. Dam Ci na Anie namiary, jesli chcesz.[/QUOTE]
Wiesz co? Na pierwszy rzut oka chłopak wydawał się być w porządku, ale ja myślę że boi się odpowiedzialności. Ja też się tego bałam i przez kilka pierwszych dni/tygodni wahałam się niesamowicie. Mówię tu o Szansie.
Dogadałam się z moją mamą że jeśli wezmę psiaka do siebie, a on nie zostanie zaakceptowany przez mój zwierzyniec (lub odwrotnie) mama przechowa go u siebie do czasu wyjazdu, a ja będę po prostu do niej jeździć i go wyprowadzać na spacery, ale teraz nie w tym rzecz.
Co ja mam zrobić??? Jechać tam i co? Stać tam przez cały dzień i czekać na niego? Kazać mu oddać psa? Na jakiej podstawie?
Nawet gdybym chciała zawinąć psiaka, to nie mam jak. Chłopak z nim wychodzi, czeka i woła do domu.
Nie wiem na co on czeka. Obiecał wczoraj że zadzwoni i nie zadzwonił. Może nie chce oddać psa?
Nie wiem już sama. Mam bałagan w głowie :placz:

Posted

No to sie zgapiłas.:lol: Dalas swoj, a od niego nie wziełas.:crazyeye:
Nie wiem, co teraz Ci poradzic.:evil_lol: Jechac po raz ostatni i wziac nr tel. Wieczorem chyba jest w domu.

Posted

hi, może powiedz jak jest, że psiak ma domek już zorganizowany, ale w nieskończoność nie będzie czekać na psinkę. Powiedz o tej odpowiedzialności swojej, to fajne, weź trochę pomanipuluj....jakem studentka psychologii gadam;) Trzeba mu trochę pomóc w MĘSKIEJ DECYZJI, hi, wiecie jak to z facetamy jest:)

Posted

Mnie to już głupio tam łazić i koleżankę wysyłać. Może "przez przypadek" się go spotka :diabloti:
Ja mu wtedy powiedziałam coś takiego że zależy nam na psie, a może on to nieopatrznie zrozumiał i teraz boi się zadzwonić i powiedzieć że nie chce go oddać :roll: [B]Marycha35 [/B]jak myślisz?

[B]Bela [/B]no widzisz...jak się raz na 100 lat zobaczy przystojnego faceta, to człowiek może stracić głowę. Prawda? :cool3: Ja raczej z tych co dają numer telefonu i długo nie muszą czekać na wiadomość zwrotną, a tu proszę! Facet mnie olał i jeszcze zabrał psa :motz:
Myślę że gdyby chciał oddać Pimpusia to już dawno by zadzwonił.
[B]Zwolnijmy to miejsce u Agaty dla innego potrzebującego psa[/B], a jak się koleś namyśli i zadzwoni to go zetrę na pył i zamiotę pod dywan :diabloti:
Zadzwoniłabym z ta propozycja do Agatki, ale wiem że dzieci ma. Może jeszcze śpią ;)

Posted

[quote name='Marycha35']hi, może powiedz jak jest, że psiak ma domek już zorganizowany, ale w nieskończoność nie będzie czekać na psinkę. Powiedz o tej odpowiedzialności swojej, to fajne, weź trochę pomanipuluj....jakem studentka psychologii gadam;) Trzeba mu trochę pomóc w MĘSKIEJ DECYZJI, hi, wiecie jak to z facetamy jest:)[/QUOTE]

hmmmm, jakem długoletnia mężatka potwierdzić mogę tylko opinię, że facet jest jak kosiarka do trawy - "jak nie popchniesz, to żadnego pożytku"... :)
popchnijcie więc, dziewczyny, mocno!!! :)

Posted

Dziewczyny pilna sprawa, w celestynowie w lesie jest szczeniak, ktoś go wyrzucił:-(
nie widziałam go jeszcze, ale moja koleżanka właśnie poszła go szukać i porobić mu fotki -tak więc w przeciągu kilku godzin będę mieć więcej info o nim.
[B]Pilnie trzeba mu dt znaleźć bo sam sobie w lesie nie poradzi...[/B]

Magda juz dzwoniła po fundacjach i schroniskach ale nikt go nie chce przyjąć:shake:

Agata69 może Ty byś go wzięła zamiast tego rudzika?

Posted

to suczka, jest mała , czarno-podpalana, bardzo się boi, ze strachu kąsa,

ma około 2, 3 miesięcy.Docelowo będzie wielkości wyrośniętego jamnika, ma krótkie nóżki.

[URL="http://img534.imageshack.us/i/18148910150171098269428.jpg/"][IMG]http://img534.imageshack.us/img534/3073/18148910150171098269428.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[URL=http://img600.imageshack.us/i/img87601.jpg/][IMG]http://img600.imageshack.us/img600/927/img87601.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://img191.imageshack.us/i/img87621.jpg/][IMG]http://img191.imageshack.us/img191/5529/img87621.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='inga.mm']Czy wiadomo coś o losach dziewczynki?[/QUOTE]
Ingo to chłopczyk :cool3: z info jakie do mnie dochodzą psiaczek siedzi w domku u pana który go przygarnął i jeśli będzie się działo coś złego to koleżanka da znać :lol:

[quote name='yuki']Mój TZ zgodził się na mikrotymczasik, wzięłabym małego :smile: ale widzę , że już DT ma :-D:-D[/QUOTE]
SylwiaK może do Yuki się uśmiechnij w sprawie tego maleństwa z Celestynowa;)

Posted

[quote name='yuki']Mój TZ zgodził się na mikrotymczasik, wzięłabym małego :) ale widzę , że już DT ma :D:D[/QUOTE]
Yuki, a moze wziełabys na dt malenke sunie ( wielkosci kota) dorosłą. Dziewczyny rozpaczliwie szukają dla niej dt.
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/201557-Czarna-jak-w%C4%99gielek...malutka-jak-muszelka..Florka...Szukamy-DT...SOSNOWIEC[/URL]

Posted

pardonsik za zmianę płci. Jakoś tak procesory zawiesiły mi się na dziewczynce.

Przede wszystkim ciesze sie, że ma dom i chłopak zajmie się nią.
Jeśli możecie, podglądajcie jak rozwija się sytuacja. Mam nadzieję, że teraz spotka psinę tylko dobro.
Amen