Marycha35 Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 ludziki ja Was kocham, wchodzę na wątek, czytam, 2 strona, a już jest prawie sukces:) mały trzymam kciuki, z taka ekipą Ci się uda Quote
yuki Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Dziewczyny jesteście suuper :D organizować transport już ??? Quote
Marycha35 Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 ludziki a wiecie o marszu dla psiaków??? Jest w Poznaniu, Łodzi, Gdańsku, Krakowie 13 lutego o 13:00, wpadnijcie:) to dla naszych merdających przyjaciół, by mieli powody do merdania....ta ostania fala okrucieństwa, to musi się skończyć do cholery! Quote
Salo Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 [quote name='Marycha35']ludziki a wiecie o marszu dla psiaków??? Jest w Poznaniu, Lodzi, Gdańsku, Krakowie 13 lutego o 13:00, wpadnijcie:) to dla naszych merdających przyjaciół, by mieli powody do merdania....ta ostania fala okrucieństwa, to musi się skończyć do cholery![/QUOTE] Ja jestem, szukam osób chętnych z Poznania, by z nimi maszerować u boku ;]. Quote
inga.mm Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Czy pojedzie na dt do Włoclawka? Na robale dorzucę się, chociaz ciężko mi, ale mam mieć na dziś w hoteliku piesa to zarobek przeznaczę na Pimpusia. Tylko, prosze, niech ktoś go weźmie do domu, żeby psina nie pętała się po osiedlu i nie spała jak menel na klatce schodowej. Yuki piszesz, ze masz dwa. Ja mam osiem, w tym siedem szpitalnych na [U]swoim[/U] stanie, zaadoptowanych , żeby miały szansę. A mąż na bezrobociu... Moze jednak ktos da ciepłe schronienie maluchowi? Quote
Marycha35 Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 przepraszam Was, ale jeszcze ta petycja ważna: [URL]http://www.petycje.pl/6464[/URL] to żeby takich małych pikusiów nikt nie wywalał!!!Podli są ludzie, tfu! Quote
Agmarek Posted January 29, 2011 Author Posted January 29, 2011 Ja zapłacę za robaki, szczepienie, tylko transport potrzebny. Przepraszam że tak szybko na dogo, ale tak jak pisałam. Nie bywam tu w weekendy ze względów osobistych. [B]Agata69[/B] kocham Cię z całego serca :loveu: jak tylko będzie transport zawijam psiaka. Czy DT jest płatny? Jeśli tak to ile? [B]Inga.mm[/B] dziękujemy. W ogóle jestem Wam strasznie wdzięczna za to że jesteście i nie zostawiłyście mnie samej z psinką. Jeśli mi się uda zajrzę tu jutro. Agatko wyślij mi proszę na pw swój numer telefonu. Chciałabym do Ciebie zadzwonić. Quote
Agata69 Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 [quote name='Agmarek'] Czy DT jest płatny? Jeśli tak to ile? [[/QUOTE] Czyś ty zwariowała? Kiedyś miałam straszna biedę i pomyslałam o płatnym dt, zeby chociaz na karmę dla moich zarobić, to mnie prawie syn opluł. I tak ma być. Maleńtas pewnie zje niewiele, ale na ew. zabiegi weterynaryjne bedę wołać. Quote
Agata69 Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Dobrze by było gdyby pimpuś przyjechał jak najszbciej, mam eraz 2 ygodnie ferii więc mogę się zająć.... Quote
inga.mm Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Agamarku, wołaj. Na pewno bedziemy i cos uzbieramy. Ja np. ogołociłam część znajomych z różnych rzeczy i będę uczyla sie bazarkować. Gdy Pimpuś bedzie w potrzebie, wspomogę. Quote
monika083 Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 z warszawy ajlii wozi za zwrotem kosztow. Do wloclawka to bedzie z 200 km tak? Quote
bela51 Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 [quote name='monika083']z warszawy ajlii wozi za zwrotem kosztow. Do wloclawka to bedzie z 200 km tak?[/QUOTE] Moze trzeba na transportowym sie oglosic, Nierzadko trafia sie wspolny transport. Quote
yuki Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Może taki transport żabimi skokami ? Inga i nie wyrabiam czasem, ja pracuje, Tz pracuje, bardzo bardzo mało czasu, ale planuję to zmienić. Wyrazy szacunku dla Ciebie :) Quote
Milla.j Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 W transporcie pomóc nie mogę, ale Monika083 jeśli będziesz potrzebowała drugiej pary rąk w ogłaszaniu, to tylko daj znać ;) Quote
inga.mm Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 być może będę jechała w następny weekend pod Płock. Jeśli ktoś odebrałby rudzielca w tamtej okolicy, to nie będzie problemem podwieźć go. Nie będę mogła zawieźć go do końca, ale nie wierzę, żeby we Włocławku nie było kogoś, kto mógłby wyjechac po niego. Quote
Agata69 Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Pod Płock wyjadę, ale następny weekend o późno. Psy przepadają bez sladu w jedno popołudnie. Zabierzcie tego malucha gdziekolwiek, do łazienki, do stajenki, kojca. tydzień to niewiele. Cały czas kombinuję .... Quote
monika083 Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 dziewczyny ,dzwoncie do aljii ,w linku namiary.na transport sie zrzucimy: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/176436-Oferuję-transport-za-zwrot-kosztów-(Warszawa-dowolne-miejsce-w-Polsce-Warszawa[/URL]) Quote
inga.mm Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 ja mam pytanie, dla mnie najważniejsze: CZY PIES JEST W DOMU, CZY NADAL KOCZUJE NA KLATCE SCHODOWEJ??? Jeśli tak ma mieszkać, to istnieje wielka szansa, że zaginie i nie daj Boże, zginie. Proszę o informację PILNIE. Quote
Agata69 Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Poproszę o jakies decyzje bo nie wiem co mam robić. Quote
bela51 Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Poczekaj az pojawi sie Agmarek i Sylwia K. One mialy zobaczyc, czy piesek jest nadal na osiedlu, miały byc foty. Ja mailowałam z jedna osoba z Otwocka i wstepnie zaoferowała maluchowi schronienie na kilka dni. Ale wolalabym aby to powierdziły dogomaniaczki z Otwocka, one sa na miejscu i najlepiej znaja sytuacje. Tez cały czas tu zagladam i czekam na jakies newsy. Quote
Agata69 Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Dajcie mi szybko znać co i jak. Jesli by się okazało że piesek przyjedzie do mnie dopiero w weekend, to wezme na ten czas psa od koleżanki, która ma 7 mczasów, co by odpoczęła. Quote
koosiek Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Zaglądam z lekkim opóźnieniem... Super, że psiak ma tymczas :) Mogłabym pomóc w transporcie, ale w weekend i za zwrotem kosztów, a na wątku są już lepsze propozycje. Mam nadzieję, że psiak jeszcze tam jest, bo psy w Otwocku lubią znikać w niewyjaśnionych okolicznościach :( Quote
yuki Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Mój TZ zgodził się na mikrotymczasik, wzięłabym małego :) ale widzę , że już DT ma :D:D Quote
Recommended Posts