Nutusia Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 O matko - jeszcze jak trzymamy!!!!! Bardzo mi się podoba, że pies miałby się nimi zaopiekować :) Quote
Basia1244 Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Jesoooooo też trzymam kciuki! jak Zielona Góra, to nawet transport możliwy i w Zielonej są dogomaniacy, więc z wizyta też nie kłopot - Karola juz wie? Quote
bros Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 nic nie wiem jeszcze, olivetsko mogłabys przeslać mi tego maila na [email protected] ??? chetnie poczytam sobie :) Quote
olivetshka Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Mail niedługi nie za bardzo jest się w co wczytywać, ale tutaj Wam wkleję, byście miały podgląd: Od: Paweł ([email protected]) Telefon: 607747379 Witaj Odpisz, proszę czy Ali nadal nie ma domu. My z Partnerką od jakiegoś czasu myślimy o Towarzyszu, którym się zaopiekujemy i który zaopiekuje się nami... Pozdrawiam Paweł Odpisałam, czekam na info - mam nadzieję, że będzie co sprawdzać :) W razie czego jest mail i telefon, Karolino, więc można dzwonić. Jeżeli do jutra rana nie dostanę żadnej odpowiedzi, to przekręcisz, co? Na razie nie róbmy może zamieszania :) Ale, kurcze, się cieszę! Quote
bros Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 zatem czekam na odpowiedź , tymczasem myślcie i podpowiadajcie mi kto z okolic Poznania robi wizyty ???? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 ajula, supergoga- dziewczyny animalii goniap... Quote
gekon Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Cantadorra podeślij mi proszę link do Malwinki... chyba przeoczyłam wątek, a coś mi wyszukiwanie nie chce dzisiaj działać. Trzymam kciuki za Czarnuszka :) Quote
bros Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 teraz patrzyłam na mapę , Września dalekoooo od Poznania kurcze............. najblizej chyba Włocławek Quote
olivetshka Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 bros napisał(a):zatem czekam na odpowiedź , tymczasem myślcie i podpowiadajcie mi kto z okolic Poznania robi wizyty ???? Mnie dla szczeniaczka ze Zmigrodu z mojego banerka, robiła w sobotę wizytę Weronia. Quote
olivetshka Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Mam wiadomość od P. Pawła. Okazuje się, że choć to jednak nie młodziak, to chyba całkiem konkretny Pan w średnim wieku :) A mail takiej oto treści: "Pani Anno, Niestety nie mamy rajskich warunków (wybieg, ogród) ale bardzo dużo uczuć do przekazania dla zwierzaka, który będzie nam towarzyszyć. Mieszkamy w bloku ale Ali nie byłby wciąż sam. Mamy dzieci i wnuka i sporo czasu na długie spacery. Obydwoje pracujemy. Już od dłuższego czasu poszukujemy Towarzysza i to koniecznie wilczka. Umowę oczywiście możemy podpisać, wizyta to kwestia dodatkowych ustaleń. Zawsze jesteśmy gotowi się spotkać bez zobowiązań i ocenić intencje. Pozdrawiam Paweł " I co Wy na to? Mnie sie ten Pan podoba nawet... Konkretny i chyba uczuciowy... Karolino, to odpisuję Panu, by się z Tobą skontaktował, tak? Quote
Basia1244 Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 A mnie się podoba ta wnuczka! To oznacza, że pan jest dorosły w pełnym tego słowa znaczeniu - myślę, że teraz powinnaś przekazać pałeczkę Karolinie, niech ona już przypilnuje pa i ewentualnie dogada transport - na trasie do Zielonej jeżdżą stale ludzie z Wro, nawet na wątku transportowym jest wzmianka. Quote
olivetshka Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 To może lepiej do Pana zadzwonić? Karolino, ja się wycofuję, a Ty się z p. Pawłem kontaktuj (przesyłam na priv dane). Kurcze, trzymam kciuki! :D Quote
Uru Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 wow! rewelacja! trzymam kciuki za cała akcje:) Pan wydaje się być bardzo konkretną osobą Quote
bros Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 kochane dopadła mnie migrena, jest mi okropnie niedobrze zaraz zadzwonię do p.Pawła i umówię się na telefon jutro :) to co szukamy kogoś do wizytu PA ???? :) ediT: odebrała starsza pani twierdząc ze to pomyłka :-o:roll: Quote
olivetshka Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 bros napisał(a):kochane dopadła mnie migrena, jest mi okropnie niedobrze zaraz zadzwonię do p.Pawła i umówię się na telefon jutro :) to co szukamy kogoś do wizytu PA ???? :) ediT: odebrała starsza pani twierdząc ze to pomyłka :-o:roll: Kurcze, juz piszę z prośbą, by sprawdził raz jeszcze numery. Quote
Basia1244 Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 olivetsko nie upubliczniaj na forach tych danych - szybko usu i podaj bros na pw Quote
Basia1244 Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 te nr telefonu i dane z maili też - obowiązuje ustawa o ochronie danych osobowych, nie powinno się tego tak podawać - każdy ma prawo do prywatności. Quote
olivetshka Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Basia1244 napisał(a):te nr telefonu i dane z maili też - obowiązuje ustawa o ochronie danych osobowych, nie powinno się tego tak podawać - każdy ma prawo do prywatności. Już wszystko poprawiłam :oops: Karolino, piszę na priv. Quote
bros Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 dzwoniłam, nikt nie odbiera, spróbuje rano :) Quote
ciemnaczekolada Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Cudowna nowina :) Przystojniak zasługuje na dom ;) Quote
Nutusia Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 A mi się najbardziej podobają... "uczucia do przekazania" i "wolny czas na spacery" :) Aluś, trzymam kciuki z całej siły!!!!!!!! Quote
olivetshka Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Cześć Ali :) Co dziś u Ciebie? Będzie dobrze, psiaku, zobaczysz :) Quote
bros Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 dzwoniłam, pan Paweł nie mógł specjalnie rozmawiać, oddzwoni do mnie później. Jedyny problem to znów odległość , pan P. chciałby najpierw poznać Aliego zobaczyć jak na nich oboje ( narzeczona) zareaguje a do Wrocławia kawałek jest ....... zobaczymy jak to wyjdzie Quote
Nutusia Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Eeee tam - przecież wiadomo, że zareaguje pozytywnie (jak to na dobrych ludzi) :) Niech przyjeżdżają, poznają i... zabierają! A wizytę zrobić przed Państwa przyjazdem i uś :) Quote
Recommended Posts