Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 619
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mail niedługi nie za bardzo jest się w co wczytywać, ale tutaj Wam wkleję, byście miały podgląd:

Od: Paweł ([email protected])
Telefon: 607747379

Witaj
Odpisz, proszę czy Ali nadal nie ma domu. My z Partnerką od jakiegoś czasu myślimy o Towarzyszu, którym się zaopiekujemy i który zaopiekuje się nami...
Pozdrawiam
Paweł

Odpisałam, czekam na info - mam nadzieję, że będzie co sprawdzać :)
W razie czego jest mail i telefon, Karolino, więc można dzwonić.
Jeżeli do jutra rana nie dostanę żadnej odpowiedzi, to przekręcisz, co? Na razie nie róbmy może zamieszania :)
Ale, kurcze, się cieszę!

Posted

Cantadorra podeślij mi proszę link do Malwinki... chyba przeoczyłam wątek, a coś mi wyszukiwanie nie chce dzisiaj działać.

Trzymam kciuki za Czarnuszka :)

Posted

bros napisał(a):
zatem czekam na odpowiedź , tymczasem myślcie i podpowiadajcie mi kto z okolic Poznania robi wizyty ????

Mnie dla szczeniaczka ze Zmigrodu z mojego banerka, robiła w sobotę wizytę Weronia.

Posted

Mam wiadomość od P. Pawła. Okazuje się, że choć to jednak nie młodziak, to chyba całkiem konkretny Pan w średnim wieku :)
A mail takiej oto treści:

"Pani Anno,

Niestety nie mamy rajskich warunków (wybieg, ogród) ale bardzo dużo uczuć do przekazania dla zwierzaka, który będzie nam towarzyszyć. Mieszkamy w bloku ale Ali nie byłby wciąż sam. Mamy dzieci i wnuka i sporo czasu na długie spacery. Obydwoje pracujemy.
Już od dłuższego czasu poszukujemy Towarzysza i to koniecznie wilczka. Umowę oczywiście możemy podpisać, wizyta to kwestia dodatkowych ustaleń.
Zawsze jesteśmy gotowi się spotkać bez zobowiązań i ocenić intencje.

Pozdrawiam
Paweł "

I co Wy na to?
Mnie sie ten Pan podoba nawet... Konkretny i chyba uczuciowy...
Karolino, to odpisuję Panu, by się z Tobą skontaktował, tak?

Posted

A mnie się podoba ta wnuczka! To oznacza, że pan jest dorosły w pełnym tego słowa znaczeniu - myślę, że teraz powinnaś przekazać pałeczkę Karolinie, niech ona już przypilnuje pa i ewentualnie dogada transport - na trasie do Zielonej jeżdżą stale ludzie z Wro, nawet na wątku transportowym jest wzmianka.

Posted

kochane dopadła mnie migrena, jest mi okropnie niedobrze zaraz zadzwonię do p.Pawła i umówię się na telefon jutro :) to co szukamy kogoś do wizytu PA ???? :)

ediT:
odebrała starsza pani twierdząc ze to pomyłka :-o:roll:

Posted

bros napisał(a):
kochane dopadła mnie migrena, jest mi okropnie niedobrze zaraz zadzwonię do p.Pawła i umówię się na telefon jutro :) to co szukamy kogoś do wizytu PA ???? :)

ediT:
odebrała starsza pani twierdząc ze to pomyłka :-o:roll:

Kurcze, juz piszę z prośbą, by sprawdził raz jeszcze numery.

Posted

Basia1244 napisał(a):
te nr telefonu i dane z maili też - obowiązuje ustawa o ochronie danych osobowych, nie powinno się tego tak podawać - każdy ma prawo do prywatności.

Już wszystko poprawiłam :oops:
Karolino, piszę na priv.

Posted

dzwoniłam, pan Paweł nie mógł specjalnie rozmawiać, oddzwoni do mnie później. Jedyny problem to znów odległość , pan P. chciałby najpierw poznać Aliego zobaczyć jak na nich oboje ( narzeczona) zareaguje a do Wrocławia kawałek jest ....... zobaczymy jak to wyjdzie

Posted

Eeee tam - przecież wiadomo, że zareaguje pozytywnie (jak to na dobrych ludzi) :) Niech przyjeżdżają, poznają i... zabierają! A wizytę zrobić przed Państwa przyjazdem i uś :)