Marta_Ares Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 kciuki sie przydały :) za chwilę mam jeszcze jeden, narazie do przodu :) dzisiaj szczęśliwy dzień więc myślę, ze wizyta odbędzie się bez zadnych komplikacji :) Quote
malawaszka Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 [quote name='Marta_Ares']kciuki sie przydały :) za chwilę mam jeszcze jeden, narazie do przodu :) dzisiaj szczęśliwy dzień więc myślę, ze wizyta odbędzie się bez zadnych komplikacji :)[/QUOTE] brawo :klacz: i oby tak dalej!!!! Fido :kciuki: Quote
Paula95 Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Brawo! Jak już jedno się udało, to drugie też musi! :) Quote
AniaGucio Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Trzymamy... i za egzaminy i za DS Fido :) Quote
sybil Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 I my też potrzymamy:kciuki::kciuki::kciuki: (ludzkie i psie) :evil_lol: Quote
Paula95 Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Dostałam tylko informację smsem: "Szykujcie Fido do drogi", więc musi być ok!!!! :) Ale się cieszę! Marta, prosimy o szczegóły. :) Quote
malawaszka Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 cudownie :loveu: zaciskam :kciuki: za adopcję!!!! Quote
Paula95 Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Teraz czekamy już tylko na szczegóły i będę ustalać datę odbioru Fidunia! :) Quote
princessafi7 Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Wizyta Z wrażenia zapomniałam zapytać o wynik egzaminu... Ale wizyta była bardzo sympatyczna i prawdopodobnie już we wtorek przytulę Fidunia:) Quote
Kava Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 princessa , wiesz jak sie ciesze dla was? OGROMNIE Fido , wiesz jak sie ciesza dogomaniacy dla ciebie? OGROMNIASTO.... a co kocurek na to? Quote
Kava Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 AniaGucio napisał(a):Pewnie, że się wszyscy OGROMNIAŚCIE cieszymy :cunao:... a kotu i psu trzeba dać czas... jeżeli nawet będą problemy, powinni się powoli do siebie przyzwyczaić! Buziaczki Fiduniu :) masz racje Guciu czasu trza im dac... Quote
AniaGucio Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Kava napisał(a):princessa , wiesz jak sie ciesze dla was? OGROMNIE Fido , wiesz jak sie ciesza dogomaniacy dla ciebie? OGROMNIASTO.... a co kocurek na to? Pewnie, że się wszyscy OGROMNIAŚCIE cieszymy :cunao:... a kotu i psu trzeba dać czas... jeżeli nawet będą problemy, powinni się powoli do siebie przyzwyczaić! Buziaczki Fiduniu :) Quote
Paula95 Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Teraz już czekam tylko na odpowiedź pań, czy można we wtorek dowieźć Fido do Poznania i jeśli tak, to muszę podskoczyć w poniedziałek do zoologicznego i kupić kaganiec Fidusiowi(bo będzie jechał pociągiem). :) Ale się cieszę. Nie puszczajcie jeszcze kciuków, prawdopodobnie zaczęła się już wizyta przedadopcyjna dla innego pieska- Kubusia. Quote
Kava Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 AniaGucio napisał(a):Pewnie, że się wszyscy OGROMNIAŚCIE cieszymy :cunao:... a kotu i psu trzeba dać czas... jeżeli nawet będą problemy, powinni się powoli do siebie przyzwyczaić! Buziaczki Fiduniu :) masz racje Guciu czasu trza im dac... Quote
AniaGucio Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Paula95 napisał(a):. Nie puszczajcie jeszcze kciuków, prawdopodobnie zaczęła się już wizyta przedadopcyjna dla innego pieska- Kubusia. U pana prawnika?? Quote
Paula95 Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Tak, ale niestety nic z tego nie będzie... Sam domek super, ale Kubuś nie pasuje do tego domku. A Fido jedzie w środę! :) Quote
Onaa Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Super :). A nie macie jakiegoś podobnego psiaka jeszcze ? Quote
Paula95 Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Do Kubulka nie, ale podeślę pewną sunię. :) Quote
Paula95 Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Aha:D ja to mam mózg. :D Do Fido raczej nie, ale zapraszam na wątek naszych piesków: http://www.dogomania.pl/threads/198851-Pieski-ze-schroniska-w-Gostyniu-szukaj%C4%85-domu!Prosz%C4%99-o-pomoc-w-og%C5%82aszaniu-i-szukaniuDS A jest domek chętnych jakiś? :) Quote
Onaa Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Domek nie, ale ktoś chciał jakoś pomóc Fido, Fido jest bowiem na facebooku. Tak że Paula95 jeśli masz jakieś kudłaczki od Was to daj znać, to też je umieszczę tam :). Quote
Paula95 Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Aha. :) Ok, takich typowych kudłaczów u nas nie ma. Ale może można byłoby podrzucić Puszka? Quote
szafranekm Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Ja też trzymam kciuki za Fidusia :kciuki::kciuki::kciuki: i pomyślną adopcję.Pewnie, że Fido i kotek zaakceptują się nawzajem, trzeba czasu, jeszcze będą razem brykać:-D . Quote
Paula95 Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 A no i ja w ogóle zapomniałam podziękować cioci, która umieściła Fido na nk. Bardzo dziękuję, to dzięki temu nasz Fidunio jedzie do domku! :) Quote
Paula95 Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Tzn. Fido jest... do kur... Ale myślę, że z kotkiem będzie wszystko ok. :) Quote
Recommended Posts