Marta_Ares Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Witam, mogę przeprowadzić wizytę :) tylko proszę o wskazówki co i jak, jestem w trakcie sesji - jutro będe we włocławku, a później na pewno w sobote/ niedziele, więc myślę, że dałoby rade dogadać sie jakoś w kwestii wizyty. Quote
Paula95 Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 A jutro mogłabyś sprawdzić domek?:) Myślę, że ten termin byłby dobry. :) Ale o to trzeba zapytać domek. :) Quote
Marta_Ares Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 jasne mogę podjechać z chlopakiem i jednym z moich psiaków :) Quote
Paula95 Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 O no to super. :) To ja już pytam pani, czy będzie jej pasować i o której godzinie. :) Quote
malawaszka Posted February 2, 2011 Author Posted February 2, 2011 aaaaa Włocławek :splat: źle przeczytałam, że Wrocław :lol: Quote
Marta_Ares Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 numer dostałam będe ustalać o której sie spotkamy :) a ja teraz proszę jakieś wskazówki jak taką rozmowe przeprowadzić..... Quote
Paula95 Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Marta, jeśli możesz to podaj mi proszę swój e-mail. :) Quote
szafranekm Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 [quote name='Paula95']Widzieliśmy z Fido kotka. Fido chciał za nim iść, ale nie zaczął warczeć ani szczekać. Co prawda nie było bezpośredniego kontaktu z kotkiem, bo kociak uciekł, ale myślę, że będzie ok! :) No i mam cudowną wiadomość! Włocławskie cioteczki szykujcie się na wizytę w domu u princess, która zdecydowała się na adopcję Fido! :) Zależy nam wszystkim na czasie, także proszę was o szybką pomoc. I pokazuję kilka zdjęć Fido z dzisiejszego spacerku.Jakość do niczego, ale są. :) [IMG]http://img28.imageshack.us/img28/4634/zdjcie2149.jpg[/IMG] [IMG]http://img138.imageshack.us/img138/4756/zdjcie2152.jpg[/IMG] [IMG]http://img600.imageshack.us/img600/2995/zdjcie2153.jpg[/IMG][/QUOTE] Fiduniu, będziesz miał nowy domek, sprawuj się grzecznie. Quote
szafranekm Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Fido jest bardzo radosnym psem, spragnionym kontaktu z człowiekiem, dzięki pomocy dziewczyn i princess Fidunio będzie grzał się niedługo w domku.Cioteczki dzięki serdeczne za pomoc.Trzymam kciuki aby wszystko sie udało. Quote
Kava Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 fajny chlopak z ciebie Fido, jak bedziesz u princess to zaprzyjazniaj sie natychmiast z jej kotem... slyszysz...natychmiast, niezaleznie od tego jaki ten wredny. bedzie cie napewno na cierpliwosc testowal, wiec uwazaj..... traktuj go jak powietrze to dawno wyprobowana metoda. trzymaj sie chlopaku....jeszcze troche i bedziesz w dooooooommmmkuuuuuuu !!!! Quote
Marta_Ares Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 wstepnie na sobote jesteśmy umówieni :) trzymajcie kciuki :) Quote
Andzike Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Trzymam mocno kciuki! Pokochałam go od momentu gdy zobaczyłam ten piękny pyszczor za kratami i bardzo się cieszę, że on już jest jedną lapką w DS :D Quote
princessafi7 Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Dzięki za nowe fotki Fido! Śliczny jest i tak dobrze mu patrzy z oczu... Na pewno bedzie grzeczny dla kotka:) Quote
Paula95 Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Fiduniu może ten wspaniały dzień się zbliża! :) Już nie mogę się doczekać soboty i wizyty. Czuję, że będzie ok. :) Fido był dzisiaj na spacerku, nawet dwa razy. :) Oczywiście cieszył się bardzo. Jutro szepnę mu w uszko, że ktoś go już kocha! Quote
szafranekm Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Fiduniu, niech Ci się dobrze mieszka, abyś wreszcie zaznał miłości, ciepła i bezpieczeństwa ze strony człowieka.Ciekawa jestem soboty i spotkania z nową Panią i kotkiem. Quote
szafranekm Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Fidusiu- Byś zapomniał o tym co było! :-( Żebyś mógł cieszyć się życiem, Ze swoim człowiekiem żyć w dobrobycie. Byś zaznał miłości której nigdy nie miałeś, A także bardzo będziesz kochał ! -:smile:)))) Quote
Onaa Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Na FB ktoś pytał jak pomóc Fido ale widzę, że szykuje się domek :). Quote
Paula95 Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Z niecierpliwością czekam na jutro... To może być cudowny dzień dla Fido! Nie wiem, o której ciocie się umówiłyście na wizytę, ale jeśli przed południem, to proszę w miarę możliwości poinformować mnie tel.(Marta, masz mój nr. :) ). Tylko napisz, czy wszystko ok, a szczegóły już doczytam na wątku, bo przedpołudniem będę w schronisku. Quote
szafranekm Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='Marta_Ares']wstepnie na sobote jesteśmy umówieni :) trzymajcie kciuki :)[/QUOTE] tak trzymamy bardzo i nie puszczamy:multi:za Fidusia i jego nowy domek. Quote
Paula95 Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Także podwójnie trzymamy kciuki! Za egzamin i za wizytę! :) Quote
Marta_Ares Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='Paula95']Z niecierpliwością czekam na jutro... To może być cudowny dzień dla Fido! Nie wiem, o której ciocie się umówiłyście na wizytę, ale jeśli przed południem, to proszę w miarę możliwości poinformować mnie tel.(Marta, masz mój nr. :) ). Tylko napisz, czy wszystko ok, a szczegóły już doczytam na wątku, bo przedpołudniem będę w schronisku.[/QUOTE] na dokładną godz. sie jeszcze nie umówiliśmy, ale raczej bedzie to po poludniu, od rana na uczelni musze być. muszę zaliczyć ważny egzamin.... także kciuki mile widziane :d Quote
Saththa Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 No wiec 3mamy kciuki i za egzamin i za wizytę) Quote
Recommended Posts