Jump to content
Dogomania

FIDO - malutki sznupkowato-terierkowato-kudłaty piesek - Ma DOM!!!!!!

Recommended Posts

Posted

Witam,

mogę przeprowadzić wizytę :)

tylko proszę o wskazówki co i jak,

jestem w trakcie sesji - jutro będe we włocławku, a później na pewno w sobote/ niedziele,

więc myślę, że dałoby rade dogadać sie jakoś w kwestii wizyty.

• Replies 175
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Paula95']Widzieliśmy z Fido kotka. Fido chciał za nim iść, ale nie zaczął warczeć ani szczekać. Co prawda nie było bezpośredniego kontaktu z kotkiem, bo kociak uciekł, ale myślę, że będzie ok! :) No i mam cudowną wiadomość! Włocławskie cioteczki szykujcie się na wizytę w domu u princess, która zdecydowała się na adopcję Fido! :) Zależy nam wszystkim na czasie, także proszę was o szybką pomoc. I pokazuję kilka zdjęć Fido z dzisiejszego spacerku.Jakość do niczego, ale są. :)

[IMG]http://img28.imageshack.us/img28/4634/zdjcie2149.jpg[/IMG]
[IMG]http://img138.imageshack.us/img138/4756/zdjcie2152.jpg[/IMG]
[IMG]http://img600.imageshack.us/img600/2995/zdjcie2153.jpg[/IMG][/QUOTE]
Fiduniu, będziesz miał nowy domek, sprawuj się grzecznie.

Posted

Fido jest bardzo radosnym psem, spragnionym kontaktu z człowiekiem, dzięki pomocy dziewczyn i princess Fidunio będzie grzał się niedługo w domku.Cioteczki dzięki serdeczne za pomoc.Trzymam kciuki aby wszystko sie udało.

Posted

fajny chlopak z ciebie Fido, jak bedziesz u princess to zaprzyjazniaj sie natychmiast z jej kotem... slyszysz...natychmiast, niezaleznie od tego jaki ten wredny. bedzie cie napewno na cierpliwosc testowal, wiec uwazaj..... traktuj go jak powietrze to dawno wyprobowana metoda.

trzymaj sie chlopaku....jeszcze troche i bedziesz w dooooooommmmkuuuuuuu !!!!

Posted

Fiduniu może ten wspaniały dzień się zbliża! :) Już nie mogę się doczekać soboty i wizyty. Czuję, że będzie ok. :)

Fido był dzisiaj na spacerku, nawet dwa razy. :) Oczywiście cieszył się bardzo. Jutro szepnę mu w uszko, że ktoś go już kocha!

Posted

Fiduniu, niech Ci się dobrze mieszka, abyś wreszcie zaznał miłości, ciepła i bezpieczeństwa ze strony człowieka.Ciekawa jestem soboty i spotkania z nową Panią i kotkiem.

Posted

Fidusiu-
Byś zapomniał o tym co było! :-(
Żebyś mógł cieszyć się życiem,
Ze swoim człowiekiem żyć w dobrobycie.
Byś zaznał miłości której nigdy nie miałeś,
A także bardzo będziesz kochał ! -:smile:))))

Posted

Z niecierpliwością czekam na jutro... To może być cudowny dzień dla Fido! Nie wiem, o której ciocie się umówiłyście na wizytę, ale jeśli przed południem, to proszę w miarę możliwości poinformować mnie tel.(Marta, masz mój nr. :) ). Tylko napisz, czy wszystko ok, a szczegóły już doczytam na wątku, bo przedpołudniem będę w schronisku.

Posted

[quote name='Paula95']Z niecierpliwością czekam na jutro... To może być cudowny dzień dla Fido! Nie wiem, o której ciocie się umówiłyście na wizytę, ale jeśli przed południem, to proszę w miarę możliwości poinformować mnie tel.(Marta, masz mój nr. :) ). Tylko napisz, czy wszystko ok, a szczegóły już doczytam na wątku, bo przedpołudniem będę w schronisku.[/QUOTE]

na dokładną godz. sie jeszcze nie umówiliśmy, ale raczej bedzie to po poludniu, od rana na uczelni musze być.

muszę zaliczyć ważny egzamin.... także kciuki mile widziane :d