Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Fides79']https://lh6.googleusercontent.com/-nbbJqtL0luo/T3IARJtDYiI/AAAAAAAAHHI/R-31zVnDgwM/s800/DSC06429.jpg a cóż to za zbity pies :roll::lol:

no to nam nie skąp tych swoich czworonożnych pociech, pokazuj wszystkie :p

nie wiem, nie znam :diabloti: a ten wzrok oznacza użycie mózgu do tego co mozna by zbroić xd[quote name='FredziaFredzia']https://lh6.googleusercontent.com/-nbbJqtL0luo/T3IARJtDYiI/AAAAAAAAHHI/R-31zVnDgwM/s800/DSC06429.jpg mina mówiąca - coś nie w paski? :lol:

:d
[quote name='Shetanka']Przesłodkie te foteczki :D

Co do tła hah to też muszę się kiedyś zaopatrzyć w takie... ale już mam tyle rzec do zamówienia a kasy ciągle mało ;cskąd ja to znam... Tez długo sie do tego zbieralam, ale w sumie nie żałuję :)

[quote name='ania90']witamy i pozdrawiamy:)

Rownież witamy! I zapraszamy częściej :)
[quote name='Demowata']Boskie zdjęcia.

A pamiętasz ile mniej więcej kosztowało to tło? :D
Coś około 25zl :)

Dziękujemy wszystkim za odwiedziny!

• Replies 612
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Demowata napisał(a):
Dlaczego w tytule filmiku,w bannerku itp. jest napisane Chilli, jak to jest teraz Korba?

Muszę poprawić ;)

Wyszło piękne słoneczko po śnieżycy, wszystko się stopiło, wzięłam kundle i aparat....ale po 5 minutach wygoniła nas zamieć śnieżna. Wiatr makabryczny, a nic nie zapowiadało. Dopiero tak patrzę przez wizjer, że Korba coś biała się zaczyna robić, a potem nagle masakra :( no a mimo wszystko szkoda mi zamoczyć aparat czy obiektyw, to wróciłyśmy z kilkoma fotkami tylko ;(

Posted

Ja też dziś bez aparatu spacerek zaliczyłam, bo pogoda była w stanie w ciągu 2 minut zmienić się z całkiem słonecznej wiosny w zamieć śnieżną zamienić... :/

Te jej uszy są BOSKIE! :D

• 2 weeks later...
Posted

daguerrotype napisał(a):
Nie mówię, że bity :eviltong: ale Augie ma po prostu komiczne miny i te oczy! Więcej Augie! :)

Wszyscy mi mówią, ze ona pod kościół się nadaje, wszyscy by wymiękli ;d