Monia_ Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Witajcie! Wreszcie zostałam panią nauczycielką :-) Poza tym u nas bez większych zmian. Krzyś rośnie, coraz więcej potrafi i jest kochaniutki, lubi pieski oczywiście ze wzajemnością :razz: Zgrynio grzeczny jak zwykle, w zeszłym tygodniu był kąpany i wygląda jak puszek :loveu: Zgrynio pilnuje zabaweczki :lol: Mały dogomaniak Quote
akucha Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Moniu GRATULUJĘ obrony :Rose: :Rose: :Rose: Tylko nie wiem, czy gratulować czy raczej współczuć faktu, że zostałaś nauczycielką ;) Mały Dogomaniak jest taaaki kochany!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Mysia_ Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Monia_ tylko pozazdrościć takiej rodzinnki :loveu: Gratulacje :Rose: Quote
Monia_ Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Witamy wiosennie :-) U Zgrynia wszystko w porządku, jak zwykle apetyt dopisuje ale już nie chodzi całymi dniami w poszukiwaniu jedzonka :multi: Straszny się z niego pieszczoch zrobił, jak wracam do domu to majda tą swoją śmieszną kitką a jak chce mu założyć smycz to robi fajt na plecki i pokazuje brzuszek do głaskania :loveu: Psiule są w świetnej komitywie z Krzysiem, bo ten je ciągle dokarmia :mad: Ma teraz etap wyrzucania wszystkiego na podłogę, łącznie z jedzeniam, oczywiście wiadomo kto na tym korzysta ;) Poobiednia drzemka :sleep2: Drzemka przerwana :oops: Quote
Mysia_ Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Monia_ , Ty to potrafisz człowiekowi humor poprawić :loveu: Buziaki dla całej rodzinki :p Quote
ania14p Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Moniu, uściski dla całego Twojego stada, od niedobrej cioci Ani, która prawie o Was zapomniała :oops: :mad: :oops: ! Moniu, gratulacje, Krzysiu, zaczynasz jak ja, kiedy byłam w Twoim wieku (mówię o niekontrolowanym dokarmianiu psów), uważaj, bo to uzależnia na całe życie :lol: ! Quote
Monia_ Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 No ładnie, ciocia Ania o nas zapomniała :mad: Ja wciąż pamietam, tylko doby mi brakuje na wszystko :shake: Serdecznie pozdrawiamy! Quote
ania14p Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Moniu, u mnie też się porobiło, nie tyle zapomniałam, tylko wpadłam w jakiś szalony wir obowiązków, właśnie zrobiłam sobie przerwę w pracy i postanowiłam - żadnej pomocy przy projektowaniu, przerabianiu i urządzaniu domów przez krewnych i znajomych królika, bo to mój czas na wypoczynek, a nie na kolejne projekty, za "dobre słowo", zamknę te rzeczy i będę pracować nie więcej niż 10 godz. dziennie, przez pięć dni w tygodniu, a reszta jest moja, wtedy będę pamiętać o rzeczach najważniejszych! Quote
ania14p Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Wszystkiego, co najlepsze dla Ciebie Moniu i Twoich Bliskich :loveu: ! Quote
Ulka18 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Moniu, co u Was slychac? Wiosna juz przyszla i chyba wyruszyliscie z Krzysiem i psiakami na dluzsze spacerki. Quote
Monia_ Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Witamy! Tak, tak teraz to więcej nas nie ma w domu niż jesteśmy. Chociaż z psiakami to różnie, Kari jest zachwycna jak może sobie poszaleć a Zgrynio jak już się załatwi to kieruje się w stronę klatki :roll: Paweł nie bierze go nawet do sklepu (na górce, więc i schodów trochę) bo się śmieje, że wykorkuje po drodze :mad: To oczywiście żarty ale Zgrynio nie lubi chodzić po schodach, ciężko mu to idzie. Ja tam twierdzę, że Zgryzek przeżyje nas wszystkich ;) Pozdrawiamy wiosennie! Quote
ania14p Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Może nie przeżyje Was wszystkich, ale napewno Was zaskoczy, znałam takiego staruszka, co już "schodził" i dożył 23 lat, zdrówka, Maluszku i Wam Kochani też! Quote
Monia_ Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Pozdrawiamy wiosennie, wszystkie kochane cioteczki! :loveu: Pieszczoch Quote
Mysia_ Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 BOSKI :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Monia_ Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Witamy po baaaaaaardzo długiej przerwie! U nas wszystko w porządku tylko czasu ciągle brakuje. Jak dla mnie doba jest zdecydowanie za krótka! Krzyś w lipcu skończył roczek, ale ten czas leci... Zgryniuś ma się świetnie, jest teraz takim pieszczochem, że nie daje mi spokojnie posiedzieć bo zaraz wciska ten swój łepek pod rękę :-) A jaka jest radość jak wracam do domu...Nawet jak wyjdę na godzinkę z Kiniem na spacer, to Zgryzek cieszy się jakby nas rok nie widział :-) Mój roczniak kochany :loveu: Czekam na jedzonko :eating: A tak mnie ostrzygli, odmłodniałem no nie? ;-) Kumple :lol: Pilnuję zabawek Kinia Uśmiech na koniec :bye: Quote
zasadzkas Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Jakie cudne foto :loveu: I Krzyś, i Zgryź ;) Serdeczne pozdrowienia Quote
Mysia_ Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Uściskaj swoją całą gromadkę :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
ania14p Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Moniko, tak dawno nie zglądałam do Ciebie, bardzo mi wstyd (zarobiona jestem:placz:), ale rodzinę masz piękną !!! Quote
Recommended Posts