Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ŚWIAT napisał(a):
Czyli Zygmuś to Caruso... na "Mam talent" by go dać?

Caruso przy Zygmusiu nie ma wogole startu;):)
Wlasnie zauwazylam ze dziadzio nie ma jeszcze zdjec...:mad::shake:
Bede robic w czwartek sesje foto malej Dudzi to przy okazji zrobie malemu fotki, co by cioteczki widzialy jaki dziadzius sliczne kolorki ma i slodki pyszczulek:loveu:

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Walentynkowe pozdrowienia dla Zygmusia, całej zwierzowej i ludziowej rodzinki :)
Przesyłam też wszystkim serduszka sympatii i życzliwości, aby zawsze i wszędzie nam towarzyszyły i abyśmy zawsze mieli serca otwarte dla innych.

Posted

cioteczki bede na Was krzyczec...:mad:
Czemu nie ganicie mnie ,ze nie ma jeszcze zdjec...??:eviltong::evil_lol:
Jak sama siebie ganie to nie jest tak fajnie jak byscie to Wy robily:diabloti:;)

Posted

Arktyka napisał(a):
cioteczki bede na Was krzyczec...:mad:
Czemu nie ganicie mnie ,ze nie ma jeszcze zdjec...??:eviltong::evil_lol:
Jak sama siebie ganie to nie jest tak fajnie jak byscie to Wy robily:diabloti:;)

Cioteczko Arktyko, ganimy Cię, ganimy :bad-word:i paluszkiem grozimy, :mad: i - wstyd, wstyd mówimy, a nawet krzyczymy :agrue:. No i... o zdjęcia prosimy :loveu:

Wystarczy, czy jeszcze trochę nawtykać :eviltong:

Posted

a tak na powaznie:
to dlaczego jeszcze nie ma zdjec Zygusia? Oj, nagana sie nalezy... i wytlumaczenie o sluchaniu nocnych koncertow nie wystarcza....

Dobrze tak?

Posted

Arktyka napisał(a):
cioteczko ksiegowa czy Zygmus ma jakies finanse po Kubusiu...? Bo do wczoraj mial oplacony dt...

ja mam jeszcze pare groszy Zygmusia, napisz prosze konto na pw

Posted

dopiero teraz zauwazylam banerek....
Cioteczko Ty tez prowadzisz dt...??:crazyeye:

te wszystkie psiaki i kociaki masz u siebie w domku...??
O la Boga...to tez masz cioteczko mase zajec by sie z tym wszystkim ogarnac...:razz::cool3:

Posted

Arktyko to jak tylko fundusze znowu się skończą to daj znać. Choć ja nie mam żadnych pieniędzy na Zygmusia. Wpłaty zbierała Budrysek.
Ja mam tylko to to co po Kubusiu zostało.

Posted

ŚWIAT napisał(a):
Niechaj ciotka Arktyka
Szybko zdjęcia mu pstryka!

a no prosze jak sie cioteczki pobudzily...;):) Jak juz pisalam wczesniej w czwartek sesja foto wiec od razu wrzuce zdjecia na goraco na watek:)

Cioteczko Julia84 , wyslalam dzisiaj Budrysek moje dane do przelewu...ale nie wiem ile cioteczka zebrala na malego...i ile przesle..;) Jak juz bede miala przelew to napisze na watku co i jak i do kiedy maly bedzie mial oplacony dt:)

Posted

przelalam na konto Arktyki wszystkie pieniazki ktore mialam dla Zygmusia czyli 253 zł
10 pierwszych dni pobytu byly oplacone jeszcze za Kubusia
Arktyko napisz ile jeszcze trzeba doplacic?
trzeba zaczac zbierac kasiore bo na nastepny miesiac nie mamy nic :(

Posted

Juz wszystko pisze...;)

Zygmunt mial oplacony dt do 14.02-spuscizna po Kubusiu (100zl)przyjechal 04.02.
Zeby zamknac luty potrzebne bylo tylko 140zl
28dni x 10zl=280zl, wiec luty mamy zamkniety:)

Na marzec z tego co przelalas Budrysku zostalo :
253zl-140zl(luty) zostalo 113zl

- oplacony dt ma Zygmunt do 11.03, wiec za marzec trzeba doplacic 197zl,
no ale chyba na to jest jeszcze troszeczke czasu cioteczki wiec spoko:)

z tego co pisala chyba Julia...zostalo jej cos po Kubusiu, wiec jak sie cioteczki dogadacie;):) to moze cioteczka Julia i inni darczyncy wyraza zgode na przekazanie tych pieniazkow Zygmusiowi skoro nie ma grosza....chyba ze cos zle zrozumialam , najlepiej niech sie Julia wypowie bo ja do konca nie jestem zorientowana w temacie...mam troszke na glowie,
w dodatku psiaki wlaza mi teraz na fotel i opka jeden przez drugiego i ciezko mi pisac...

Posted

wiem, że nie każdemu to odpowiada ale kiedys jak zbierałysmy pieniązki na chorego Liska, to w pierwszym poście podałysmy konto do wpłat. pojwiały się wpłaty nawet nie wiadomo skąd... to bardzo pomocne

Posted

Arktyko po Kubusiu zostało 496 zł (jeszcze z tą ostatnią wpłatą już po śmierci :-( Kubusia od darczyńcy na 50 zł). Napisałam o tym w Kubusiowym wątku.

Odnośnie przelewu - ja czekam tylko na Waszą decyzję i przelew mogę robić choćby zaraz.

PS. Moglibyśmy opłacić za Zygmusia do końca marca DT, a resztę przelac na dług Zębusia
[*]. Cięzej nam będzie zebrać na zmarłego :-( psiaka niż żywego :-(

Posted

W takim razie:
- Arktyko proszę podaj kwotę i konto do mnie na pw na jakie opłacić domek Zygmusia do końca marca
- Budrysku podaj nr konta lecznicy w której był Zębuś i kwotę na jaką ma tam dług.

Posted

Przelałam na konto Arktyki 197,00 zł. Zygmuś ma więc opłacony dt do końca marca :-)
Resztę przeleję na konto lecznicy na dług Zębusia
[*], jeżeli Budrysek da mi konto.