kasumi Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 coś mi się zdjęcia Buby nie wgrały, zaraz naprawię to tylko gruczoły :) wet wycisnęła i po problemie :) Quote
Alicja Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 [quote name='kasumi']coś mi się zdjęcia Buby nie wgrały, zaraz naprawię to tylko gruczoły :) wet wycisnęła i po problemie :)[/QUOTE] :) no to całe szczęście Quote
kasumi Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 zdjęcia już do wglądu :) na poprzedniej stronie :) Quote
baster i lusi Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 słyszałam ,że na zatykające się gruczoły pomaga RUMEN TABS. Quote
kasumi Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 poobserwuje kilka dni i zobaczymy, czy nadal będzie jeździć doopskiem po dywanach..:) Quote
baster i lusi Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 [quote name='kasumi']poobserwuje kilka dni i zobaczymy, czy nadal będzie jeździć doopskiem po dywanach..:)[/QUOTE] jakiś czas napewno nie będzie,a dużo tego było? Quote
kasumi Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 wet mowiła, że dużo - ja nie widziałam, bo trzymałam jej glowę... Quote
wapiszon Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Warto nauczyć się wyciskać gruczoły - rękawiczki, gazeta i jadą miśki :)Można zaoszczędzić kasę ;) Quote
Alicja Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 mój Ozzy miał sukcesywnie oczyszczane ....i NIC nie pomagało ,co 6 tygodni czasem 8 wizyta u weta Quote
kasumi Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 jak na razie już nie jeździ tyłkiem....:) i niech tak się utrzyma :) Quote
tula Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 dobrze że to tylko gruczoły:) mi kiedyś wet do którego chodziłam z suczakami mówił że zatykanie się gruczołów okołoodbytowych tak jak choroby uszu to często sprawa alergiczna. Quote
Martika&Aischa Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Śliczna ta Bubcia ...oby jak najszybciej znalazła odpowiedzialny domek :( Quote
kasumi Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 ona jest piękna ! :) mam wpłatę 200zł z bazarku z molosów :) aktualny stan konta to: [B]246.77zł[/B] WSZYSTKIM BARDZO DZIĘKUJEMY! :) :loveu: Quote
anita_happy Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 miałma telefon roku w sprawie adopcji!!! głos - wydawało by sie - inteligentny!!! wypytał o zdrowie itp..jak do dzieci..do ludzi etc.. a na koniec - czy ona nadaje sie rozrodu!!!!!!!!!!!!!! RECE i cycki mi opadły!!!kopara do samej ziemi i wysmialam faceta!!!serio do słuchawki... bo on chciałby miec szczeniaczki - to ja poprosiłam o adres i chcialam mu wysłac troche szczyli astowych do odchowania ze schroniska!! i innych... generalnie - ulzyłam sobie, a facet słuchał!!! na koniec powiedział - no w sumie ma Pani racje... uswiadomiłam go, ze jak cche byc hodowca to niech idzie do hodowli, a nie adoptuje psa!!! i niech ludzia doopy nie zawraca bo do adopcji oddawane są sterylizowane i kastrowane psy... a jak są to szczyle to jest umowa z RYGOREM wykonalnosci kastracji/sterylizacji !!! Quote
kasumi Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 hahaha, teraz to mnie rozwaliłaś :D ludzka glupota nie zna granic... a ja martwię się o Bubcię...niunia zawsze miała super apetyt, a rano nie zjadła swojej porji kulek, ryż co prawda zjadła, ale nad zwyczaj spokojnie...jest jakaś osowiała, nawet nie cieszyła się jak zawsze na widok mamy, czy mój /jak wracałyśmy do domu.../ tak samo bylo z TOYĄ przed !CIECZKĄ!, też była taka apatyczna... Quote
anita_happy Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 kasumi - jak sie cieka zacznie mozna dac leki na przerwanie rui - Rita dostała - 2 dni i po problemie...potem mozna po miesiacu ciachac... i mniejsze nieb. ropomaciczem Quote
kasumi Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 ja pytałam sięu weta jak u niej z tymi leki na cieczkę, powiedzieli, że tak średnio..., ale jedną można dać-nie więcej Quote
kasumi Posted March 11, 2011 Author Posted March 11, 2011 mam wpłatę od: nika&lola /molosy - 96zł aktualny stan konta: [B]342.77zł[/B] EDIT: mam 160zł z loterii fantowej /ale jeszcze czekam na 20zł/ aktualny stan konta to: [B]502.77zł[/B] WSZYSTKIM BARDZO DZIĘKUJEMY! Quote
kasumi Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 wczoraj dostałyśmy razem z Bubcią prezent! [B]Małgorzata Dz.[/B] /fb/ podarowała nam prawie [B]cały worek[/B] (7/8 kg.) [B]Hills'a[/B] BARDZO DZIĘKUJEMY! :loveu: Quote
Recommended Posts