Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

masza44 napisał(a):
(...ciach...;) )

O rany, dopiero teraz skojarzyłam kto to pisał :)
Buziaki dla Świneczki mojej najukochańszej:loveu: i najszczęśliwszej na świecie :multi:

• Replies 114
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

mam nadzieję, że już niedługo, są takie piękne i kochane i dzielne... to wpłacam, na raz nie dam rady ale co miesiąc chociaż coś, strasznie bym chciała żeby znalazły swoje domki!!

Posted

To takie smutne :-(
Te chwile, kiedy jechały z nami, kładły na nas łapki "biorąc w posiadanie" z takimi uśmiechniętymi pysiami, tuliły się... Te sunie zrobią wszystko dla człowieka, który zechce okazać im trochę serca.
Płakać mi się chce.
Co z nimi jest nie tak, że mimo tylu ogłoszeń nikt ich nie chce... Są młode, zdrowe, śliczne i kochane.

Może sterylki pomogą?
Obiecałam bazarek. Przepraszam za jego brak, wciąż nie mam jak zrobić.. (brak aparatu) :(

I suniek nikt nie odwiedził... Tyle było obietnic :(

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

nie jeden;) jeszcze je odwiedzę...byłam u nich w niedziele ..jakie są kochane i słodkie.. dlaczego nikt ich nie chce?:((((((((byliśmy na długim spacerku, dziewczyny były bardzo zadowolone:) mają bardzo dobrą opiekę, ale potrzebują ludzi..Madzia jest przesłodka jak ją zawołałam od razu przybiegła uśmiechnięta żeby ją głaskać i bawić się taka jest wspaniała...Ala z początku była bardzo nie ufna ale późnej już i ona tuliła się i była trochę zazdrosna o Madzie gdy ta podchodziła. Od niedzieli nie mogę znaleźć sobie miejsca, nie ma chwili żebym o nich nie myślała:((((((((((

Posted

KAWIS1526 - strasznie się cieszę, że masz zamiar jeszcze odwiedzić Alę i Madzię! Bardzo potrzebują kontaktu z przyjaznym człowiekiem...

Posted

KAWIS1526 napisał(a):
pojadę na pewno, planuje jechać już w następny weekend:))))))))))))))

tylko trochę szybciej , w sobotę i niedzielę pracujemy do 13
ostatnio miałyście szczęście że jeszcze byłam bo tak wyprawa byłaby na marne
jestem w ten weekend w pracy i czekam na Was i bardzo dziękuję :)

• 2 weeks later...
Posted

I jak tam sunieczki? Czy jeszcze nikt nie zainteresował się takimi cudami? Wpłaciłam dzisiaj 60 zł na sterylki na konto, razem ze wcześniejszymi wpłatami jest juz 140 zł, w następnym miesiącu wpłacę też 60 zł to zgodnie z tym co było napisane wcześniej wystarczyłoby już na sterylizację dla jednej z dziewczynek:lol: zgadza się?