masza44 Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 A mnie właśnie Ala bardziej za serce chwyciła, ale ja jestem przyzwyczajona od rudych bzików, które są nadpobudliwe i gwałtownie okazują uczucia :evil_lol: Puppy wczoraj z radości, że mnie odkrył w sypialni (udało mi się wrócić z pracy i przebiec do domu niepostrzeżenie dla bestii) podrapał mnie do krwi tak mnie obłapiał łapkami, a jak wył przy tym z radości... i jak mu nie wybaczyć? Świnka skacze do góry i daje buzi za to:) Przelałam 60 zł, to wychodzi mi 200 zł wpłat, na sterylizację którejś z dziewczynek wystarczy. Pozdrawiam:) Quote
Ulaa Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 były właściciel też wpłacił 200, ale sunie przecież nie jedzą powietrza, a opieka nad Alą także napewno była kosztowna... dług w lecznicy za szczepienia pokryłam z własnej kieszeni, podobnie jak dojazd do schroniska i niech tak zostanie. Masza- świnka całuje????? O jaaaaaa... :loveu: Quote
masza44 Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Świnka jest w ogóle zdolna akrobatka:) trochę jak kotek, ostatnio bardzo usilnie domaga się noszenia na rękach i wtedy się wtula i podziwia świat z góry i węszy sobie, tylko problem bo Puppy zazdrośnie też się domaga noszenia potem, a ja nie dam rady 25 kg nosić :lol: Dawajcie znać jak tam z wydatkami na sunie, pomożemy w miarę możliwości jakimś groszem zawsze Quote
hanek Posted May 15, 2011 Author Posted May 15, 2011 No właśnie, co u naszych dziewczyn? Czy były jakieś telefony o nie? Quote
olenka_f Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 są w schronie, Magda jedzie za tydzień do domu, Ala niestety nie ma widoków na dom rozdzieliłam babeczki i Ala nabiera ciałka :) Quote
masza44 Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 To trzymam kciuki za nowy domek Madzi, i jeszcze mocniej, żeby pojawił się jakiś dla Ali, dobrze , że suczynka się pozbierała:) Quote
olenka_f Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Ala w domu :) super ludzie , wielki ogród , podobali mi się Quote
hanek Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 Olenka_f, to pięknie!!! A Madzia jeszcze czeka, tak? Quote
olenka_f Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Madzia grzeje dupkę w Niemczech w domu od 4-go czerwca :) Quote
hanek Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 O rany! To trzymam kciuki żeby Alunia też się ładnie przyjęła w nowym domku! :) Olenka_f, dziękuję! Quote
masza44 Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Ale cudownie:):):) jak ja się ciesze , że się dziewczynkom udało:) Quote
Recommended Posts