Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sylwiaso napisał(a):
Ciociu Lido jesteś Kochana!!!Dziękujemy Ci z Aramiskiem z całego Serducha!!!Jak najszybciej potwierdzę wpłate!

Cioteczka, dasz rade dowiedziec sie dokladnie o wplaty od stycznia 2012, sasiad dalby rade zrobic?

Posted

Po długiej przerwie ( spędzonej na suszeniu oczu po stracie mojego Światunia) zaglądam znów do przystojniaka.

Cieszy fakt, że wygląda Aramisek pięknie i radośnie.Smuci niestety jego ciągle niebogata kieszonka...
Nie mogę pomóc finansowo, ale będę zaglądać i może troszkę optymizmu i dobrego omenu przyniosę :)

Pozdrowienia dla ciotek i całusy dla Aramiska.

Posted

ivette3 napisał(a):
Po długiej przerwie ( spędzonej na suszeniu oczu po stracie mojego Światunia) zaglądam znów do przystojniaka.

Cieszy fakt, że wygląda Aramisek pięknie i radośnie.Smuci niestety jego ciągle niebogata kieszonka...
Nie mogę pomóc finansowo, ale będę zaglądać i może troszkę optymizmu i dobrego omenu przyniosę :)

Pozdrowienia dla ciotek i całusy dla Aramiska.

Witamy Ciocie u Aramiska,

tak mi przykro że Światusia juz nie ma:(, byłaś najlepszą opiekunką jaką mógł sobie wymarzyć...

Posted

[quote name='sleepingbyday']aaaa, to przegapiłam, pardon![/QUOTE]

Gdyby nie Ty to było by nie fajnie, tak naprawdę Twoja deklaracja jest stałą najdłużej i co miesiąc... Nie wiem juz co tu robic

Posted

[quote name='sleepingbyday']trzeba żebrać o deklaracje stałe....[/QUOTE]

z tym nigdy nie było łatwo :roll: , a nawet jak już były jakieś uskładane to same wiecie jak to jest...pojawia się psiak w pilnej i tragicznej sytuacji...i deklaracje dla stabilnych psiaków ( a za takie uważane są też te w hotelikach niestety ) znikają.

Chciałabym pomóc Aramiskowi ale nie wiem jak :shake: ...z kasą krucho u mnie niestety.
Pomysł z bazarkiem jest chyba najlepszy.Czy macie jakieś fanty?
Jedna z cioteczek niedawno pytała mnie czy nie mam kogoś aby od niej kilka rzeczy zabrał na bazarek...jeśli chcecie to zapytam czy to jeszcze aktualne?

Jeśli nie chcecie fantów to może np. zamawianie i dostarczanie życzeń świątecznych za 1-2zł lub obrazka z choinką za np. też 1-2zł ...na wskazany wątek lub wręcz personalnie dla konkretnej osoby z dogo?

Posted

Ja chciałabym zrobic bazarek cegiełkowy, ale musze pościagąc obrazki a co chce skopiować jest info że ściągac nie wolno, czy ktoś zna może stronke gdzie mozna pościągać legalnie, takie cegiełkowe czasem mają więcej kupujących, noi nie trzeba liczyć opłaty pocztowej i latać potem na tą pocztę...

SBD - żebranie to moje drugie imię od kiedy jestem na dogo, niestety, choć staram sie tego unikać, bo wiem jak to denerwuje i jak wiele jest potrzeb...

Posted

nie wiem - ja mam w domu po kątach rózne rzeczy od ludzi, ktore z bazarków zostały i niechętnie przyjme kolejne ;-).
niedługo zrobię kolejny bazarek. Ale co jakiś czas deklaracji szukać trzeba. jakis procent się zawsze ostaje.
tymczasem od stycznia postaram sie zwiększyć deklarację do 10zł.