Lida Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 Dziś na konto p. Gabrysia wpłaciłam 100 zł dla Aramisa. Proszę potwierdźcie jak pieniądze dojdą. Quote
sylwiaso Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 Ciociu Lido jesteś Kochana!!!Dziękujemy Ci z Aramiskiem z całego Serducha!!!Jak najszybciej potwierdzę wpłate! Quote
Olena84 Posted November 18, 2012 Author Posted November 18, 2012 sylwiaso napisał(a):Ciociu Lido jesteś Kochana!!!Dziękujemy Ci z Aramiskiem z całego Serducha!!!Jak najszybciej potwierdzę wpłate! Cioteczka, dasz rade dowiedziec sie dokladnie o wplaty od stycznia 2012, sasiad dalby rade zrobic? Quote
sleepingbyday Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 o matko, jaki on piękny! o wiele piekniejszy, niz na wcześniejszych fotkach. świetny pies! Quote
Olena84 Posted November 21, 2012 Author Posted November 21, 2012 Wpisuje rozliczenie powoli bo dostałam od Sylwii. Quote
sleepingbyday Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 ej, czy ja nie zauważyłam wcześniej, ze zmieniłaś tytuł? a ten bazarek już się skończył.... Quote
Olena84 Posted November 21, 2012 Author Posted November 21, 2012 Wychodzi mi, że dług na dzień 17.12.12r. wynosi 594zł! Karme sąsiad sam kupuje, wiec i tu jest dług... Quote
sleepingbyday Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 przynajmniej chwilowo nei w tysiące to idzie. ale jednak bieżące wydatki co chwila dług zwiększają - jak licznik zadłużenia publicznego ;-) Quote
Tofikowa Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 to jest łowicki bazarek-loteria, można wygrać 20 kg karmy jeśli wygra mój los karma będzie dla Aramisa zajrzyjcie, 1 los za 4 zł http://www.dogomania.pl/forum/threads/235025-wygraj-20-kg-karmy-!!!-kup-los-to-tylko-4-zł-!-)-do-27-11 Quote
Olena84 Posted November 21, 2012 Author Posted November 21, 2012 [quote name='Tofikowa']to jest łowicki bazarek-loteria, można wygrać 20 kg karmy jeśli wygra mój los karma będzie dla Aramisa zajrzyjcie, 1 los za 4 zł http://www.dogomania.pl/forum/threads/235025-wygraj-20-kg-karmy-!!!-kup-los-to-tylko-4-zł-!-)-do-27-11 Fajna sprawa. Quote
ivette3 Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Po długiej przerwie ( spędzonej na suszeniu oczu po stracie mojego Światunia) zaglądam znów do przystojniaka. Cieszy fakt, że wygląda Aramisek pięknie i radośnie.Smuci niestety jego ciągle niebogata kieszonka... Nie mogę pomóc finansowo, ale będę zaglądać i może troszkę optymizmu i dobrego omenu przyniosę :) Pozdrowienia dla ciotek i całusy dla Aramiska. Quote
Olena84 Posted December 4, 2012 Author Posted December 4, 2012 ivette3 napisał(a):Po długiej przerwie ( spędzonej na suszeniu oczu po stracie mojego Światunia) zaglądam znów do przystojniaka. Cieszy fakt, że wygląda Aramisek pięknie i radośnie.Smuci niestety jego ciągle niebogata kieszonka... Nie mogę pomóc finansowo, ale będę zaglądać i może troszkę optymizmu i dobrego omenu przyniosę :) Pozdrowienia dla ciotek i całusy dla Aramiska. Witamy Ciocie u Aramiska, tak mi przykro że Światusia juz nie ma:(, byłaś najlepszą opiekunką jaką mógł sobie wymarzyć... Quote
Olena84 Posted December 4, 2012 Author Posted December 4, 2012 Z bazarku dla Aramiska uzbierało sie ok. 52zł, wpłacę na dniach sąsiadowi + moja jednorazowa, bo ten dług mnie przeraża... Quote
sleepingbyday Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 a co z tym rozloiczeniem od p. Gabriela? aha, poszła moja groszowa deklaracja. Quote
Olena84 Posted December 4, 2012 Author Posted December 4, 2012 rozliczenie jest wpisane juz w poscie drugim Quote
Olena84 Posted December 5, 2012 Author Posted December 5, 2012 [quote name='sleepingbyday']aaaa, to przegapiłam, pardon![/QUOTE] Gdyby nie Ty to było by nie fajnie, tak naprawdę Twoja deklaracja jest stałą najdłużej i co miesiąc... Nie wiem juz co tu robic Quote
sleepingbyday Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 olena, moja deklaracja nic nie zmienia - to jest tylko 5 zł i naprawdę wiosny nie czyni. niestety. Quote
Olena84 Posted December 5, 2012 Author Posted December 5, 2012 Ale to zawsze 5zł, a tak nie byłoby nic, myślę o bazarku cegiełkowym, właście szukam dobrych pomysłów. Quote
sleepingbyday Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 trzeba żebrać o deklaracje stałe.... Quote
ivette3 Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 [quote name='sleepingbyday']trzeba żebrać o deklaracje stałe....[/QUOTE] z tym nigdy nie było łatwo :roll: , a nawet jak już były jakieś uskładane to same wiecie jak to jest...pojawia się psiak w pilnej i tragicznej sytuacji...i deklaracje dla stabilnych psiaków ( a za takie uważane są też te w hotelikach niestety ) znikają. Chciałabym pomóc Aramiskowi ale nie wiem jak :shake: ...z kasą krucho u mnie niestety. Pomysł z bazarkiem jest chyba najlepszy.Czy macie jakieś fanty? Jedna z cioteczek niedawno pytała mnie czy nie mam kogoś aby od niej kilka rzeczy zabrał na bazarek...jeśli chcecie to zapytam czy to jeszcze aktualne? Jeśli nie chcecie fantów to może np. zamawianie i dostarczanie życzeń świątecznych za 1-2zł lub obrazka z choinką za np. też 1-2zł ...na wskazany wątek lub wręcz personalnie dla konkretnej osoby z dogo? Quote
Olena84 Posted December 5, 2012 Author Posted December 5, 2012 Ja chciałabym zrobic bazarek cegiełkowy, ale musze pościagąc obrazki a co chce skopiować jest info że ściągac nie wolno, czy ktoś zna może stronke gdzie mozna pościągać legalnie, takie cegiełkowe czasem mają więcej kupujących, noi nie trzeba liczyć opłaty pocztowej i latać potem na tą pocztę... SBD - żebranie to moje drugie imię od kiedy jestem na dogo, niestety, choć staram sie tego unikać, bo wiem jak to denerwuje i jak wiele jest potrzeb... Quote
sleepingbyday Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 nie wiem - ja mam w domu po kątach rózne rzeczy od ludzi, ktore z bazarków zostały i niechętnie przyjme kolejne ;-). niedługo zrobię kolejny bazarek. Ale co jakiś czas deklaracji szukać trzeba. jakis procent się zawsze ostaje. tymczasem od stycznia postaram sie zwiększyć deklarację do 10zł. Quote
Recommended Posts