Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja do tej pory nie mogę uwierzyc, że mój staruszek ONkowaty, żyjący dwa lata na dziko, znalazł dom, i to jaki czadowy! teraz ten podwórkowy psiak śpi w łóżku i ma sad i ogród do dyspozycji. ale to sa cuda, a ni zwyczajna rzeczywistość.

• 2 weeks later...
Posted

W Święta Zmartwychwstania życzę Wam,
by w Was zmartwychwstały:
zapomniane marzenia, młodzieńczy
optymizm w podchodzeniu do przeciwności
losu, sztubacka fantazja.
Niech w Waszych sercach zapanuje wiosna
- odrodzenie nowego życia.

Posted

[quote name='gosia.marta']Ta da dam, jutro wielki dzień!! <3[/QUOTE]

czyli dzisiaj :cool3::loveu:.
Zaciskam kciuki aby szybko przyszły dobre wieści o finalizacji sprawy :cool1:

Posted

:loveu: ta pierwsza fota to Aramiskowy uśmiech na pożegnanie?

Lilu- cudnego psiaka oddałaś .Podziękowania dla Ciebie się należą za opiekę nad nim :Rose:.

Powodzenia w nowym życiu dla Aramiska i opiekunów :ylsuper:

Posted

Hej, ja teraz tak na szybko, zdjęcia z podróży i z domu wrzucę później.
Jest SUPER!! Aramis jest przecudny, grzeczny, spokojny, w drodze był idealny, spał przez większość czasu, czasem wyglądał przez okno. Z Łajką dogadali się bardzo fajnie, on ją od razu polubił, ona jak to ona z rezerwą trochę, ale już leżą razem na kanapie, a co więcej - ARAMIS ZACHĘCIŁ ŁAJKĘ WCZORAJ DO ZABAWY!! Wiem, że nie brzmi to jak news stulecia, ale Łajka nie bawiła się z żadnym psem w zamklniętym pomieszczeniu od czterech lat, kiedy jej przyjaciel Wilson wyprowadził się do Oxfordu. A na dworzu też tylko się gania. A tu proszę, Aramis jej na plecy wskoczył i było OK :D
chyba mu się u nas podoba, wygląda na bardzo zadowolonego :) Będziemy zdawać relację!

Posted

Kochane psiaki :loveu:.Za odrobinę dobroci w ciężkich chwilach i pomoc w odnalezieniu normalnego życia oddają wdzięczność przy pierwszej okazji .Ucałowania dla zwierzęcej gromadki i pozdrowienia dla kochanych "ludziów" ;) :D