Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='necianeta89']Hm, właśnie. Trzeba rozruszać wątek. Ja ogólnie staje na uszach, żeby spłacić długi Fundacji, bo mają ich 10 tys :/
Sami nic nie zdziałamy. Ale to trzebaby było poprosić moderatora o zmiane właściciela wątku... Niech wpadnie do kogoś kto będzie tu stale czuwał. Potem bazarki dla młodego i stałe.
Trzeba się wziaść do roboty... Bo nie ma co czekać. bo toniemy w długach...[/QUOTE]

jestem caly czas i czuwam...nie wyrazam zgody na zmiane wlasciciela watku :)
dawaj info a ja bede aktualizowala

• Replies 509
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='BUDRYSEK']jestem caly czas i czuwam...nie wyrazam zgody na zmiane wlasciciela watku :)
dawaj info a ja bede aktualizowala[/QUOTE]
budrysek ma racje...brakuje tylko info...jakby to były świeże wieści to juz dawni byśmy rozruszały ten wątek....bo my tu cały czas jestemy...we 3 albo 4 chyba....ale pora żeby ta liczba się zwiększyła....

Posted

[quote name='BUDRYSEK']jestem caly czas i czuwam...nie wyrazam zgody na zmiane wlasciciela watku :)
dawaj info a ja bede aktualizowala[/QUOTE]

o wybacz ;) przeczytałam cały wątek od deski do deski i umknęło mi, że to ty jesteś założycielką, myślałam, że kto inny jest ;)
Porozmawiam z Beatką. Bo mam z nią stały kontakt, ale na temat innego ich podopiecznego, który jest u mnie na tymczasie :)

Posted

[quote name='necianeta89']o wybacz ;) przeczytałam cały wątek od deski do deski i umknęło mi, że to ty jesteś założycielką, myślałam, że kto inny jest ;)
Porozmawiam z Beatką. Bo mam z nią stały kontakt, ale na temat innego ich podopiecznego, który jest u mnie na tymczasie :)[/QUOTE]

ja nawet wiem co Ona odpowie :)

Posted

Na start proponuje wkleić rozliczenie:

rozliczenie:

WYDATKI:
-342zł - diagnostyka z pobytem , leki
-450zł - hotel kwiecień
-82zł - badanie , leki
-450zł - hotel maj
-450zł - hotel czerwiec
-450zł - hotel lipiec

WPŁYWY:
+142zł - Agnieszka W. ( w tym 112 zł z bazarku)
+20zł - Aimez_Moi

brakuje :2062zł

Będzie czytelniej.

Posted

[quote name='necianeta89']Na start proponuje wkleić rozliczenie:

rozliczenie:

WYDATKI:
-342zł - diagnostyka z pobytem , leki
-450zł - hotel kwiecień
-82zł - badanie , leki
-450zł - hotel maj
-450zł - hotel czerwiec
-450zł - hotel lipiec

WPŁYWY:
+142zł - Agnieszka W. ( w tym 112 zł z bazarku)
+20zł - Aimez_Moi

brakuje :2062zł

Będzie czytelniej.
agnieszka w. to danavas;) ..w tej kwocie 142 zł jest 112 z bazarku a 20 zł od Aimez_moi a 10 zł moja stała za maj czyli ja zalegam :eviltong: ale ureguluje....

a Aimez ma zapłacone za IV,V,VI i VII

Posted

[quote name='danavas']agnieszka w. to danavas;) ..w tej kwocie 142 zł jest 112 z bazarku a 20 zł od Aimez_moi a 10 zł moja stała za maj czyli ja zalegam :eviltong: ale ureguluje....

a Aimez ma zapłacone za IV,V,VI i VII[/QUOTE]

To to poprawcie, żeby było jeszcze czytelniej :)
Coś podziałamy.. będzie dobrze:)

Posted

[quote name='necianeta89']To to poprawcie, żeby było jeszcze czytelniej :)
Coś podziałamy.. będzie dobrze:)[/QUOTE]
przede wszystkim stałe trzeba zbierać....zeby tyły nie rosły...jak będzie na bieżąco za hotel płacone to te 2 tysie też spłacimy....bazar za bazarem i bedzie git....

Posted

[quote name='danavas']przede wszystkim stałe trzeba zbierać....zeby tyły nie rosły...jak będzie na bieżąco za hotel płacone to te 2 tysie też spłacimy....bazar za bazarem i bedzie git....[/QUOTE]

W kupie siła :)
Aktualnie robię bazarki na pokrycie ogólnych długów.

A jak wygram misstera dogo to przekaże na talesa :D:D:D:D:D
(zaraz go tam Ci prześle:D)

Posted

Może jeszcze wykażą.....
Budrysku a może Ty zechciałabyś być księgową Talesa...wpłacałybyśmy do Ciebie było by świeże info i dokładny stan finansów na wątku...a potem większe sumy przekazywane na konto Talesa????? żeby w tym bałaganu nie było.....Tak proponuje ..nie narzucam nic ...żeby było jasne;)

Posted

[quote name='danavas']Może jeszcze wykażą.....
Budrysku a może Ty zechciałabyś być księgową Talesa...wpłacałybyśmy do Ciebie było by świeże info i dokładny stan finansów na wątku...a potem większe sumy przekazywane na konto Talesa????? żeby w tym bałaganu nie było.....Tak proponuje ..nie narzucam nic ...żeby było jasne;)[/QUOTE]

W ogóle ja miałam cichą nadzieję namówić _bubu_ do całkowitego przekazania nam na głowę długów talesa....:shake:
Bo wtedy będziemy miały na pewno wszystko czarno na białym..
Ale to taka ogólnie cicha nadzieja...:shake:

Posted

[quote name='danavas']Może jeszcze wykażą.....
Budrysku a może Ty zechciałabyś być księgową Talesa...wpłacałybyśmy do Ciebie było by świeże info i dokładny stan finansów na wątku...a potem większe sumy przekazywane na konto Talesa????? żeby w tym bałaganu nie było.....Tak proponuje ..nie narzucam nic ...żeby było jasne;)[/QUOTE]

Tales jest pod opieka FZL, ona zajmuje sie obsluga finansowa psiaka
konto FZL jest w 1 poscie

ja sama indywidualnie niestety mam ponad 6 tys dlugu w lecznicach i ponad 2 tys w hotelach
staram sie pomoc Talesowi tyle ile moge

Posted

nie ma mowy żeby brać na siebie długi Talesa....ja się na to w żadnym wypadku nie zgadzam...każda z nas ma swoje psy na głowie......on ma opiekunów i oni są odpowiedzialni za jego długi...to nawet w grę nie wchodzi...chodzi tylko o to aby osoby deklarujące na tym wątku (a nie na zbiorczym) miały aktualny wgląd w swoje wpłaty.... żeby było widać kto i za co zapłacił.......aby od razu umieszczać tu rozliczenie togo konkretnego wątku.....a nie czekać aż na ogólnym coś się pojawi i tak jak w moim przypadku bez nicku, choć takowy podawałam z dokładnym wyszczególnieniem, kto co i ile..... dlatego potrzebujemy tutaj księgową aby ten watek rozliczała i przekazywała kasę jego opiekunom, a oni nam, za co zapłacono....takie rozwiązanie tu widzę....co Wy na to ciotki?

Posted

[quote name='danavas']nie ma mowy żeby brać na siebie długi Talesa....ja się na to w żadnym wypadku nie zgadzam...każda z nas ma swoje psy na głowie......on ma opiekunów i oni są odpowiedzialni za jego długi...to nawet w grę nie wchodzi...chodzi tylko o to aby osoby deklarujące na tym wątku (a nie na zbiorczym) miały aktualny wgląd w swoje wpłaty.... żeby było widać kto i za co zapłacił.......aby od razu umieszczać tu rozliczenie togo konkretnego wątku.....a nie czekać aż na ogólnym coś się pojawi i tak jak w moim przypadku bez nicku, choć takowy podawałam z dokładnym wyszczególnieniem, kto co i ile..... dlatego potrzebujemy tutaj księgową aby ten watek rozliczała i przekazywała kasę jego opiekunom, a oni nam, za co zapłacono....takie rozwiązanie tu widzę....co Wy na to ciotki?[/QUOTE]

Znaczy o. źle napisałam. :shake::shake: przepraszam :oops:
Właśnie o to mi chodziło :)

Posted

[quote name='necianeta89']Znaczy o. źle napisałam. :shake::shake: przepraszam :oops:
Właśnie o to mi chodziło :)[/QUOTE]
heheh...no to szukamy skarbnika i rozsyłamy wątek....

Posted

[quote name='Lili8522']Jestem z WAMI!
Zaznaczam że też bazarkuje dla długów :cool3::cool3: Nie ma tak że się obijam, Necia mnie gdzieś pomineła :-([/QUOTE]

Ale ja Cie nie pominęłam!
Broń boże! cały czas jesteś z nami. Cudowna kobieto!:loveu: